10 koristi za zdravje bučnega semena, ki jih morate poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristi za zdravje bučnega semena, ki jih morate poznati

10 koristi za zdravje bučnega semena, ki jih morate poznati

Bučna semena so super, prenosni prigrizek, ki se ni treba hraniti v hladilniku, tako da jih lahko vodijo na delovnem mestu ali pa jih nosite okoli z vami. Zagotavljajo tudi nekaj precej neverjetno zdravstvene koristi tudi od krepitev imunskega sistema za vodenje si miren. Tukaj je deset fantastični zdravstvene koristi bučnih semen:

1. Lahko vam pomagajo spati

Če imate težave s spanjem, nato munching na nekaj bučnih semen, preden je lahko postelja pomaga. Semena vsebujejo amino kisline, triptofan, ki je telo pretvori v spanja hormon, melatonin, ki pomaga spodbujati spanje prijeten večer je.

2. Imajo protivnetne lastnosti

Še eden od velikih bučnih semen koristi za zdravje je, da so semena močan protivnetni učinek in, ko je jedel, lahko pomagajo zmanjšati vnetje zaradi bolezni, kot so artritis povzroča, brez stranskih učinkov, da nekatera zdravila povzročajo.

load...

3. Lahko stabilizira raven sladkorja v krvi

Je zaradi visokih ravni preprosto-prebavljivih beljakovin, ki Bučna semena vsebujejo, so lahko zelo učinkovita pri stabilizacijo ravni sladkorja v krvi v telesu. To vam pomaga vzdrževati stalno raven energije in lahko tudi vam pomaga, da izgubijo težo.

4. So zelo dober za srce

Naslednja eden od velikih bučnih semen koristi za zdravje je, da so semena odličen vir magnezija, ki ima številne koristi za zdravje, vključno s pomočjo za nadzor krvnega tlaka in pomaga preprečiti srčne in možganske kapi.

5. Lahko zniža holesterol

Fitosterolne spojine, ki jih najdemo v bučnih semen, so verjeli, da lahko učinkovit način za zmanjšanje slabega holesterola v krvi. Od vseh semen in oreščkov, bučna semena vsebujejo druge najvišje količine fitosterolov spojin, po sončničnih semen.

load...

6. So dober vir vlaknin

Bučna semena so odličen vir prehranskih vlaknin, ki pomaga pri prebavni sistem in pomaga odstraniti strupe iz telesa.

7. So okrepiti imunski sistem

Bučna semena zdravstvene koristi vključujejo tudi izboljšala imunski sistem. Snacking na bučnih semen vam bo pomagal, da boj proti off zimskih prehladov in gripe. Vsebujejo tudi visoke ravni cinka, ki igra ključno vlogo pri zdravem delovanju imunskega sistema.

8. Lahko vam pomagajo hitreje celijo

Bučna semena vsebujejo ravno pravo mešanico vitaminov, mineralov in beljakovin, da bi poškodovane celice hitreje celijo. Raziskave so pokazale, da lahko uživanje bučnih semen je odličen način, da vam pomaga, da si opomore od bolezni hitreje.

9. Lahko koristila ženskam v menopavzi

Olje iz bučnih semen je bogat vir fitoestrogene, ki pomaga zmanjšati krvni tlak, navali vročine, bolečine v sklepih in druge simptome, ki jih menopavzi doživljajo.

10. Imajo antimikrobiološke lastnosti

Bučna semena so super za boj proti okužbam z veliko različnih vrst. Ti so se izkazali, da imajo močno protiglivično in protivirusno lastnosti, ki so verjeli, da prihajajo iz kompleksnih beljakovin, ki vsebujejo semena.

Ali veste, nekatere druge bučna semena koristi za zdravje?

load...