10 koristi zdravja edamama | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristi zdravja edamama

10 koristi zdravja edamama

Vi lahko ali morda ni slišal edamame. Možnosti so, da če ne živijo v Tajvanu, Kitajska, Japonska, Indonezija, ali Havaji, ali pa so tam od dne nikomur nikoli ni obiskal od tam, ne boste slišali od njega.

Ne, razen če imaš nos za nahod ven nekaj super kul, eksotične jedi iz različnih delov sveta. Če ste, da ste naš prijatelj.

Edamame v bistvu pomeni "razvejeno fižol", ko je grobo prevedena, lahko pa pomeni tudi "Beans na vejah." V bistvu, edamame je proces nezrelih, zelena soja saj so pripravljene bo jedel.

load...

Ponavadi pridelanega tik pred "kaljenje" obdobje, so stroki paro in soljena, preden se naložijo na tovornjake, pripravljena vključiti v nekatere zares okusne jedi.

Edamame ima tudi nekaj čudovitih koristi za zdravje, ki jih bomo, da pogled na zdaj.

Edamame Je visoko vsebnost beljakovin in nizko vsebnostjo maščob

Vse, kar potrebujemo beljakovine; protein tvori gradniki življenja in pomaga popraviti poškodovano tkivo. Več beljakovin lahko uvedejo v vaši dnevni prehrani, bolje je.

load...

Edamame vsebuje okoli 17 gramov beljakovin na eno skodelico, kar je skoraj 40% dnevnega priporočenega zneska za ženske. Neverjetno! Prav tako oskrbuje okoli 30% dnevne priporočene vrednosti za moške, in je v maščobe zelo nizko.

Še bolje, edamame ni daleč od tega, da bistven protein, in ponuja devet esencialnih aminokislin.

Edamame lahko pomagajo ustvariti močnejšo mišice

Iščete malico, da gredo skupaj z vašo vaja rutino? Ne moremo misliti kaj boljšega od teh okusnih zelenih soji, ki zagotovo paket udarec.

Edamame vsebuje nekaj velikega 86% več beljakovin kot normalno soje. Iz tega razloga, število telovadnici zajčke in vrhunskih športnikov pa so že, da ga pozdravim v svoji prehrani.

Skodelica soje vsak dan lahko pomagajo ohranjati mišično maso, in njegova vsebina kalorij lahko tudi obremenitev s potrebno energijo, da boste dobili skozi te izčrpne vadbo.

Edamame je super za kosti

Še eden od bajen zdravstvene koristi edamame je, da je super za vaše kosti. Medtem ko si mlad in zdrav, vam verjetno ne skrbi za zdravje kosti preveč. Konec koncev, jih lahko premikate brez kakršnih koli težav, in oni niso ravno krhka samo še.

Ampak zdravje kosti, je zelo pomembno, še malo nas moti, da bo čas za raziskave, kako ohraniti naše kosti močne in zdrave. Lahko skrb za zdravje kosti in da načrti za prihodnost, ki ga skrbi za svojo prehrano. Ker edamame je bogata z manganom, kalija, magnezija in vitamina K, to je odlična za izgradnjo močne kosti in pomoč gostoto kosti.

Poleg tega, minerali združujejo, da osteoporoze v zaliv.

Edamame Krepi imunski sistem

Močnejši imunski sistem, je še ena od velikih zdravstvenih koristi edamame. Vsi smo se zanašajo na močan imunski sistem, da nas priti skozi dan. Tudi preproste naloge, kot delaš nakupovanje, ne bi bilo mogoče, če ne bi imel pravilno delovanje imunskega sistema. To je razlog, zakaj je zelo pomembno, da skrbijo za to, ki ga jedo pravico živil.

Edamame je lahko najboljši prijatelj vašega imunskega sistema. Bogata z bakrom, je lahko aktivno pomaga pri preprečevanju bolezni, držeč vaše zdravje na ustrezni ravni. Prav tako oskrbuje ženske z 60% svojega priporočenega dnevnega vnosa.

Edamame je dobro za zdravje srca

Srčna bolezen postaja vse bolj razširjena, in eden od razlogov za to je zelo odkrito slabe prehrane. Izboljšajte svoje prehrane, in tvoje srce bo ostal zdrav. Zvok enostavno? Je!

Edamame treba res uvedli v vaši dnevni prehrani, če iščete, da dobro skrbi za svoje bitje srca. Njena vlakni bogato vsebino pomaga, da zmanjša tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja, in je lahko tudi nižja raven holesterola v krvi.

Edamame je bogata z antioksidanti

Še eden od velikih zdravstvenih koristi edamame je, da je bogat z antioksidanti, ki so spojine, ki jih naše telo se opira na preplašiti grdo strupov iz telesa, da zgraditi čez noč - ali v vsakem trenutku dneva, res.

Če ne boste znebili teh strupov, si lahko na poti do popolne izčrpanosti. Po katerem boste uzvraćaš polno razstrupljanje telesa.

Da bi se preprečilo da bi šel po tej poti, bi lahko samo jesti več edamame, ki je bogata z antioksidativnim. Kakor tudi za izpiranje iz vašega telesa, antioksidanti boj tudi proste radikale, ki lahko povzroči raka in prezgodnje staranje.

Edamame Vsebuje dobrih maščob

En sam, osamljen skodelica teh fižol vsebuje 8 gramov maščobe. To je zavajajoče, čeprav, ker so 3 grame ti dejansko polinenasičenih maščob.

V bistvu, dobrih maščob.

Te maščobe pomagajo znižati raven holesterola, in izboljšati zdravje svojega srca. Poleg tega so te maščobe zlasti vsebuje tudi omega - 3 maščobnih kislin, ki pomagajo, da vaši možgani zagon.

Edamame je dobro za vašo kožo

To je še eden od neverjetno zdravstvene koristi edamame. Kot smo dobili malo starejši, ščiti našo kožo na prvem mestu. Vsi želimo mehko, žametno gladko kožo, vendar ste vedeli, da je naša prehrana, ki lahko naredijo ali pa uničijo naš največji organ?

Edamame zrna so bogata z vitaminom A, ki pomaga, da bo vaša koža lepa in mehka. Še bolje, je znan tudi vitamin A ohraniti svoj vid, kot tudi okrepiti naš imunski sistem.

Ali je res kakršnega koli razloga ne jesti edamame ?!

Edamame lahko Boost Your delovanje pljuč

Vsakdo, ki trpi za astmo bo na preži za vsako hrano, ki lahko dajo njihova pljuča deluje prepotrebno spodbudo. Velika novica je, da lahko edamame fižol ne samo to.

Edamame je bogata z nekaj imenovanih genistein, in to je ta, ki lahko izboljšajo pljučno funkcijo, zlasti pri tistih, ki trpijo z astmo.

Edamame Ima protivnetne lastnosti

Težave, povezane vnetje je lahko prava mora na trenutke. Med njimi so artritis, kot tudi revmatoidni artritis. Čeprav lahko zdravilo pomaga z vnetjem, je veliko bolj zdravo, da dobite sredstva iz naravnosti lastne zemlje.

Edamame je lahko odličen vir hrane za pomoč pri lajšanju svojih nadlog, ker je še ena od velikih zdravstvenih koristi edamame je, da ti fižol pomaga zmanjšati vnetje na svoje dihanje, in lahko zmanjša tudi za godrnjav kašelj. Da bi dobili svojo popraviti, jih prav lahko vključujejo kot del prigrizek ali celo jed.

Ali veste, druge zdravstvene koristi edamame?

load...