10 koristi zdravja sladkorne pese, za katere verjetno niste vedeli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristi zdravja sladkorne pese, za katere verjetno niste vedeli

10 koristi zdravja sladkorne pese, za katere verjetno niste vedeli

Nekateri ljudje so odvrne jedo pese, ki je zelo, skoraj krvavo rdeče, barve. Ampak ne dovolite, da globoko barva vas odvrne od njih težaven, saj imajo pesa toliko dobroto v njih, si ne morem privoščiti, da bi izključili pese iz vaše prehrane. Lahko uporabite pesa v solati, pečen v pečici ali blitzed v mešalniku, da bi sok. Torej, če niste navdušeni poskuša pesa, tukaj je deset od zelo dobrih razlogov, da boste morda želeli poskusiti:

1. Pesa lahko pomaga pri preprečevanju kardiovaskularnih težav

Raziskave so pokazale, da lahko pitje soka pese ali jedo zelenjave pomaga preprečiti bolezni srca in ožilja in znižujejo krvni tlak. Pesa vsebuje phytonutrients, vitamina C in mangana, ki so vsi prispevajo k spodbujanju zdravega srčno-žilni sistem.

2. Pesa pomoč s svojo duševno zdravje

Zdravstvene koristi pese vključujejo vaše duševno počutje. Pesa vsebuje nekaj zelo istih sestavin, ki se uporabljajo v anti-depresije zdravil. Jejte to zdravo zelenjavo in dobili boste naravno ponudbo betaina, sestavni del nekaterih antidepresivov in triptofana, snovi, ki ustvari občutek dobrega počutja in sprosti svoj um.

load...

3. Poveča vzdržljivost

V študiji, izvedene v Angliji, je pokazala, znanstveniki, da imajo ljudje, ki jedo hrano, ki vsebuje veliko zdravih nitratov, kot pesa, višjo stopnjo vzdržljivosti med vadbo. Naravni nitrati iz zelenjave ukrepati, da širijo krvne žile, ki omogoča več kisika za dosego mišice. V poskusih, ljudi, ki so imeli pili sok pese so lahko uveljavljajo za več kot 15% več, kot tisti, ki niso pili sok.

4. Pesa so dober vir energije

Pesa so malo kalorij, vendar pa vsebuje vir sladkorja, ki se sprošča počasi v telo. Zato so odličen vir dolgoročne energije, ki vas bo šel skozi ves dan. Tam so v resnici zelo malo drugih živil, ki bodo zagotovili enako raven energije počasno sproščanje kot pesa.

5. Bogat z antioksidanti, lahko pesa pomaga pri preprečevanju raka

Uživanje pesa je bila dokazana v študiji, da je dober način za preprečevanje raka. Pigment, ki daje pesa svojo globoko rdeče barve se imenuje betacyanin in je eden najmočnejših znanih naravnih pomoči pri preprečevanju raka.

load...

6. Pesa je znanstveno dokazano, da poveča vzdržljivost

Vzdržljivost krepitev lastnosti pese so veliko več, kot le mit. Vsebujejo spojino imenovano bora, ki povečuje produkcijo humane "fizično intime povezane hormonov v telesu. To je Rimljani, ki so očitno odkrili to presenetljivo naravno sposobnost pese in jih uporabljajo za zelenjave v zdravila za ta namen.

7. Pesa lahko nadzorujejo vnetje

Kronično vnetje ni le boleča, lahko privede tudi do drugih zapletov, kot so bolezni srca in raka. Pesa vsebuje številne spojine, ki lahko zmanjšajo vnetje, vključno karotenoidnih phytonutrients in holina.

8. Pesa lahko zmanjša tveganje za okvare ploda

To je tudi dokazano, da ženske, ki uživajo v B-kompleks vitamin, folat, med nosečnostjo so pomagali, da zaščitijo svoje nerojenega otroka iz držav v razvoju okvare ploda in pesa ima eno od najvišjih koncentracij folata, ki ga lahko dobite z zelenjavo.

9. Pesa lahko pomaga zdravljenje anemije

Zdravstvene koristi pese tudi olajšave slabokrvnost. Saj ni treba, da bi dodatkov železa, če imate veliko pese v vaši prehrani, saj so pesa odličen naravni vir železa, ki je hitro in enostavno absorbira v telo, ki poveča vašo krvno sliko in izboljša krvni obtok.

10. Pesa razstrupljanje sistem

Eden od priljubljenih zdravstvenih koristi pese je, da pesa pomaga pri razstrupljanju telesa. Najdemo v pesa rdeče betalain pigmenti so pomemben del tega, kar vaše telo potrebuje za pomoč pri procesu razstrupljanja. Prehranjevalne pesa lahko pomaga telesu, da odstranite neželene strupe iz krvi in ​​jim omogoči, da prenese neškodljiv stran v urinu.

Kakšne so druge zdravstvene koristi pese? Vas prosimo, da delite svoje misli in zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...