10 koristnih nasvetov o tem, kako premagati anksioznost in skrb | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristnih nasvetov o tem, kako premagati anksioznost in skrb

10 koristnih nasvetov o tem, kako premagati anksioznost in skrb

Ne moremo živeti sto odstotkov, brez skrbi in včasih dejansko potrebujemo. Zaskrbljujoče naredi dobiš stvari narediti in to tudi naredi poskrbel vaših vprašanj, vendar preveč zaskrbljujoč lahko spremeni v strahu in potem lahko postane problem. Over-zaskrbljujoče je samo navada, čeprav, in, tako kot vsi navade, to je tista, ki se lahko razdelijo. Če se znajdete skrbi preveč, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako premagati zaskrbljenost in anksioznost.

1. Naučite se sprejeti negotovost

Nikoli ne bo mogel nadzorovati vse, kar je v svojem življenju, in vam ni treba, da poskusite in sprejeti. Verjetno se bolj zaskrbljeni, kaj misliš, da se lahko zgodi veliko več, kot si skrbi, kaj se je zgodilo. Do neke mere, boste morali pustiti življenje usodo, verjamem v najboljše in sprejeti tisto, kar pride skupaj.

2. Spomni se, kolikokrat se je vaš zaskrbljujoče je neutemeljena

Še en nasvet o tem, kako premagati strah je, da je pošten pogled nazaj, v zadnjih šestih mesecih ali tako, in videli, koliko stvari, ki jih hranijo se zbudite ponoči se je dejansko zgodilo. Opazili boste, da je večina stvari, ki jih preživel čas skrbi delal čisto v redu, in če ne, boste našli način za spopadanje z njimi.

load...

3. Izpostavite se stvari, ki vas skrbijo

Poznavanje pasme prezir in ki dela za strahovi in ​​bojazni preveč. Najboljši način za osvojitev bojazni je, da se izpostavi, postopoma, da se stvari, ki jih bojijo. Če ste strah vožnja v dvigalu, na primer, najprej ravno v eno in potem vedno znova. Potem, ko naslednjič, šel eno nadstropje, nato dva, in tako naprej. Počasi boste navaditi na idejo in postali manj strah njega.

4. Dovolite si nekaj časa brezskrbno

Ne boste mogli premagati skrbi naenkrat, lahko pa se odločite, kdaj boste skrbi, in če ga ne bo. To je lahko koristno, da sprejme odločitev, da boste skrbeti za eno uro, da zjutraj, vendar, da ne bo sam skrbeti ponoči. Na ta način, vam lahko povem sam: "Ne, bom skrbi, da je zjutraj ', in potem lahko dobiš dober spanec je.

5. Ne še preveriti stvari, ki jih ne morete obvladati

Worriers ponavadi poskusiti in nadzorovati vse okoli njih in dvojno preveri vse. Niti ne trudim preverjanje vreme, na primer, ker če dežuje, potem pa dežuje, in ne dobijo panika, ko se zatakne v prometu; zato boste malo pozno, in kaj potem? Nenavadno je, da ko si pustil stvari se dogajajo, ki jih dejansko začeli počutiti bolj pod nadzorom.

load...

6. Naj zaseden

Naslednji namig o tem, kako premagati strah je, da zaseden. Da so vaše roke in um zasedenih je bilo dokazano, da je učinkovit način za boj proti skrbi, tesnobe in stresa. To mora biti nekaj, kar vas v celoti zavzema, čeprav, ne pa nekaj, kar polovica storiti, kot so gledanje TV.

7. Razgibajte

Verjetno veste, da vaja je dobra za boj proti stres, lahko pa je tudi dober način za boj proti anksioznosti preveč. Ob vadbo vas bo zasedena in zbistri misli, in da bo tudi javnost "počutijo dobro" hormone, ki bodo vaše težave zdi manj pomembno.

8. Ne poskušajte in boj vse svoje skrbi

Bolje je, da se naučijo nadzorovati vaš zaskrbljujoče, kot poskuša to popolnoma ustavi. Če poskusite in zaviranje strah popolnoma, boste na koncu skrbi, skrbi! Raziskave so pokazale, da so ljudje, ki sprejemajo svoje skrbi, vendar ne Obuzimati nad njimi manj verjetno, da trpijo zaradi anksioznosti in depresije.

9. Zapišite stvari, ki vas skrbi

Ko imate bojazni o več različnih stvari, potem lahko svoje misli postanejo nenadzorovano. Ko seznam iz svoje skrbi na kos papirja, jih lahko jasneje videli in dobili svoj um v središču pozornosti.

10. Bodite pozorni na danes

To zveni nekoliko poenostavljeno, vendar deluje. Večina vaš zaskrbljujoče je verjetno o tem, kaj bi se lahko zgodilo jutri in ne o tem, kaj se dogaja prav zdaj. Osredotočiti vse svoje napore na uživati ​​tukaj in zdaj; lahko skrbi za jutri, ko gre.

Kako premagati strah in skrbi? Kakšni so vaši nasveti?

load...