10 koristnih nasvetov za kombiniranje hrane | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristnih nasvetov za kombiniranje hrane

10 koristnih nasvetov za kombiniranje hrane

Vsi uživamo hrano in pijačo, da bi ostal živ. Kot tudi degustacijo lepo, hrano in pijačo je zdravilo; to nam lahko pomaga delovati bolje, stradati off bolezni, kot tudi pomaga naša telesa, da se pozdravi.

Problem je, da so različne vrste hrane in pijače diametralno nasprotna drug drugemu. Ko se ne zavedajo različnih naravi vsake snovi, ki jih lahko na koncu uživanja napačne vrste hrane ali pijače, ki meče svoje vitalne organe iz neusklajena.

Znanost hrane združuje je znan kot Trophology, in omogoča boljšo prebavo, kot tudi izboljšano absorpcijo hranil in pravilnega odstranjevanja odpadkov. Hrana kombinacijo, nato pa nam omogoča, da sprejemajo boljše odločitve glede živil in pijač, ki jih uživamo skupaj. Ko smo dobili prav, naše telo deluje optimalno. Ko smo dobili to narobe, pa se lahko razvijejo različne težave, kot so bolezni, alergij na hrano, kroničnih obolenj in napihnjenost.

load...

Ločite svoje Proteini in škrobi

To je ena od najbolj osnovnih nasvetov hrane združuje. Niste morda ga spoznala, vendar je najslabša možna kombinacija hrane, da bi lahko kdaj poskusil se združuje beljakovin in škroba. Ko jeste škrob, telo proizvaja alkalno znan kot encimski ptyalin. To lepo razgrajuje škrob. Toda, ko proteini nato zrušila na želodcu, je to alkalna zavira njihovo pravilno prebavo v želodcu.

Kaj se zgodi, je meso, je prepuščena Trunuti v črevesju in je zato izpostavljena napadom bakterij. Počutiš se napihnjenosti in gassy, ​​in vse vrste toksinov ohlapno naj v krvni obtok. Da bi to preprečili, vedno ločiti beljakovin (meso, jajca, ribe, itd) iz vaših škroba (kruh, riž in krompir).

Se zaveda različnih proteinov

Obstajajo različne vrste beljakovin v hrani, kar pomeni, da obstajajo različni presnovni procesi za vsako vrsto. Ko jeste meso, najbolj odločno encimska reakcija zgodi v prvi uri. Toda, ko jeste mleka in mlečnih izdelkov, kot so jajca ali mleko, prebavni proces traja dlje, za začetek.

load...

Medtem ko je to povsem v redu, združiti nekatere meso, odsvetujemo kompleksnih beljakovin kombinacijah, kot so meso in mleko. Takšna kombinacija lahko vrgel svoj prebavni proces iz svojega naravnega ritma.

Ločite svoje škrob in Kisline

Še eden od dobrih nasvetov hrane združevanje je ločiti svoje škroba in kisline.

Ste se kdaj znašli združuje škroba in kisline, kot so žita in kozarec UL na zajtrk, ali krožnik riža s kisom na večerjo? To je čas, da se ustavite.

Če združite kislo hrano z škrobnih živil, je vaša naravna izločanje ptyalin v ustih premiku iz harmonije. Alkalne encim, ki ga je treba razgraditi škrob nato izgine, ko hrana doseže svoj želodec. Kisle sadje, kot so pomaranče in limone, uničijo sposobnost vašega telesa za prebavo škroba.

Ločite svoje sladkorjev in Škrob

Sladkorji in škrob je treba obravnavati skupaj, tako pogosto, kot so barve, zelena in rdeča. Z drugimi besedami, naj se nikoli ne smejo uporabljati skupaj. Ne, razen če želite, da bo povzročil telesne težave!

Če združite sladkorjev in škroba, ki je vaš izločanje ptyalin moti - ustavilo. Kaj se zgodi, potem je to vaša škrobi, nimajo nobene možnosti za prebavo. So iverke. To je zaradi fermentacije sladkorja v vašem črevesju, ki se ustvarja sovražno deželo za vaše škroba. Teh živil vodijo stran drug od drugega in se boste počutili veliko bolje.

Jejte sadje Najprej - in na lastno

Sadje je hrana, ki jo je treba prebaviti sama. Zapusti želodec hitreje kot karkoli drugega, zato morate vedno poskušajo jesti sama - ali pa, preden karkoli drugega. Če se zgodi, da jih to zadeva, o vaši krvni sladkor, jedo sadje samostojno ali z listnato zelenjavo bo zagotovila, da koncentracija vašega krvnega sladkorja ostaja stabilen.

Sadje je odličen prigrizek, ki je bogata s hranili, vodo in antioksidantov. Pojej prvi!

Jejte Melone On Their Own

Še eden od dobrih nasvetov hrane združevanje je jesti lubenico sama. Melona je čudno ena. Če ste kdaj po jedel melona, ​​na primer, žar, boste najverjetneje ne bi doživeli običajne simptome, ki prihajajo iz kombiniranja melona z drugimi živili. Morda ste čutil gassy, ​​doživela padec krvnega sladkorja, in morda celo čutil Občutljiv.

Melone so vrsta sadja in, kot je predlagano zgoraj, je treba jedel sam. Ne samo to, ampak način, kako so prebaviti je zelo drugačen od vseh drugih sladkimi dobrotami. Za boljšo danes prebavo, začeti jesti melone same in po možnosti na prazen želodec.

Listnato zelenjavo so odlične v kombinaciji

Listnato zelenjavo so precej izjemna, ko gre za kombinacijo hrane. Doslej smo pokrili vrste hrane, ki si res ne bi smeli združiti. Listnato zelenjavo tukaj vznemirilo status quo, kot oni na vrsto hrane, ki se lahko in bi se morali povezovati z različnimi živili. Bravo za listnato zelenjavo!

Listnato zelenjavo so bogate z aminokislinami, kot tudi esencialnih hranil, mineralov in vlaknin. Združujejo tudi z vsemi vrstami živil in jih je treba zato upoštevati, da jih postavi na vašem krožniku bolj pogosto. Poleg tega bo solata pomagati svojim druge hrane za boljšo prebavo cel kup.

Jejte Mono obroke

Mono obroki so precej modna muha - ampak oni so velika muha, ki dejansko deluje.

V bistvu, mono obrok je samoumeven: to pomeni jesti eno vrsto hrane pri vsakem obroku.

Tako, na primer, lahko jeste dušena jabolka in praženih buče.

Priporočamo vam, da jeste mono obrok nekajkrat na teden, da bi vaše telo malo počitka od vse te lepe grub si kidanje tam dol!

Zaužijte najlažji za prebavo najprej

Tukaj je ena izmed najbolj temeljnih nasvetov hrane združuje: če se jedo juhe, solate, škroba in beljakovin je danes, ki jih jedo v tem vrstnem redu in samo v tem vrstnem redu. Boste lahko delaš vaše telo veliko uslugo. Na nas se lahko zahvalim kasneje.

Poskusite ovsena kaša in jagodičevje

Še posebej, če ste poskušali shujšati, jedo svoj ovseni kosmiči za zajtrk s jagode padla na vrhu je fantastična kombinacija hrane. Zakaj? Saj oba vsebujeta netopne vlaknine, ki v bistvu pomeni, da ste podvojitev navzdol na lakoto. In to je mogočen redu način za hitri zagon vaš dan v napačno smer.

Ali veste, druge nasvete hrane združuje? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...