10 koristnih nasvetov za povečanje vašega metabolizma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 koristnih nasvetov za povečanje vašega metabolizma

10 koristnih nasvetov za povečanje vašega metabolizma

Sick in naveličani počasnega metabolizma jo je podedoval od svojih prednikov?

Tukaj je dobra novica: niste zaljubljen s to vrsto presnove za preostanek svojega življenja. To se lahko spremeni!

Raziskave so pokazale, da se naš metabolizem lahko prevarajo spreminjajo tako, da gori kalorij hitreje in učinkoviteje, kot to počne. Kako super je to?

Nekaj ​​nasvetov o tem seznamu so precej naporna, medtem ko so drugi enostavno peasy žaga. Ampak, če ste resni glede povečanje vaš metabolizem in preusmeritvijo nekaj teže, boste vzeti vse resno.

load...

Oglejmo si oglejte 10 koristnih nasvetov o tem, kako povečati vaš metabolizem.

Bodite Intense

Če redno obiskujete na sprehod, kopanje ali celo tek ali vožnjo, lahko koristi, če ploščadi svojo intenzivnost se malo. Bo težje za trideset sekundnih intervalih, preden se vrne na svoj običajni hitrosti, pomeni, da ste vzeli v več kisika, ki nato zavije svoje celice v powerhouses da delajo težje na gori več energije. Rezultat!

Po mnenju strokovnjakov, ki so bolj intenzivno za samo 30 sekund, zdaj in potem med vadbo je preprost način za spodbujanje vaše celice, da gorijo gorijo gorijo bolj učinkovito skozi preostanek dneva.

load...

Torej stop dogaja na običajni stopnji - go težje!

Jejte beljakovine

Še en dober namig o tem, kako povečati vaš metabolizem je jesti več beljakovin. Koliko beljakovin ste dobili zjutraj? Možnosti so, da boste morali dodati več.

Zajtrk je ključnega pomena obrok za vas prav zdaj, ko si prizadevajo za povečanje vaš metabolizem. Zajtrk z visoko vsebnostjo maščob je velik no-no, da je treba nadomesti z enim bogata z beljakovinami.

Če je vaš običajni zajtrk je sestavljen iz palačinke in kave, je čas, da bi zamenjali za jajca in jogurt (po možnosti grškega).

Porabijo več Omega 3 maščobne kisline

Omega 3 maščobne kisline so super. Ampak ste dobili dovolj od njih v vaš sistem?

Omega 3 je, ki ga lahko najdete najbolj obilno v enaki lososa in orehi, pomaga zmanjšati vnetje, nadzor ravni sladkorja v krvi - in bolje urediti vaš metabolizem. Win vsestranskega.

Poleg tega so omega-3 maščobne kisline povezan tudi z zmanjšano odpornostjo proti leptin, za maščobe povzročajo hormona.

Če ne marate tako lososa in orehe, je možno, da namesto porabijo dodatke omega 3 maščobnih kislin. Oni so priročno, poceni in polnjene z veliko veliko koristi, ki jih bo pospešilo vaš metabolizem.

Cut Out Diet Soda

To je še en velik namig o tem, kako povečati vaš metabolizem... Vem, vem. Piješ dietno sodo, ker ste vedno ljubil soda in so bili prepričani, da je prehrana soda veliko bolj zdravo. Še več, to pomeni, da ne bo treba povsem na koncu svoje ljubezensko razmerje z soda.

Slaba novica je, da je prehrana soda slabo zate. Seveda, ni nobenih kalorij, vendar je umetno sladilo v prehrani soda osnova, kako vaš metabolizem običajno odgovarja za sladkor, v zelo slabi poti.

To ni dokončna, vendar raziskave kažejo, da obstaja povezava med prehranjevanjem sode in sindromom metabolizma.

Če želite biti na varni strani, ne dietne sode.

Ali nekaj moči usposabljanja

Imam nekaj dumbbells v svojem podstrešju? Fantastično. Če ne, brez skrbi - ne stane veliko denarja sploh. In njihove koristi prav zdaj ste neverjetno - pa povečati vaš metabolizem.

Dejansko so raziskave pokazale, da je mišica tehta veliko več kot maščoba. Ne samo to, ampak tudi porabi več energije, preveč.

S tem nekaj trening za moč, lahko izboljšate svojo presnovo počivališče za okoli eno sto dodatnih kalorij vsak dan. Kako lepo je to?

To pomeni, da ko ne fancy hitting telovadnico zdaj in potem, to je komaj problem.

Zeleni čaj

Redno pitje zelenega čaja je še en čudovito namig o tem, kako povečati vaš metabolizem.

Ah, zeleni čaj. Najboljša stvar na svetu, za nekatere od nas, in najbolj bali tekočina kdaj za počitek. Pravkar ste vedeli, da bi bilo na tem seznamu, kajne ?!

Res je, da je zeleni čaj pridobil okus in niso vsi všeč. Toda njegove koristi za zdravje, so številni in poleg tega lahko zdaj kupite okusom zelenega čaja, ki ima okus boljši in še vedno prihaja vse več koristi - vključno z okrepljenimi presnovo.

Raziskave so namreč pokazale, da dietetičen, ki pijejo veliko zelenega čaja izgubijo več teže hitreje kot tisti, ki se vzdrži tega. Strokovnjaki, da je to do katehini v zelenem čaju, ki lahko (ali pa tudi ne) povečajo termogenezo in oksidacijo maščob.

Kako vaš metabolizem odziva na zelenem čaju je odvisna od tega, koliko pijete. Pet skodelic na dan, bi moralo biti dovolj, da bi naredil trik.

Cut Out alkohol

Kot tudi dodajanje zeleni čaj v vašo prehrano, pa je tudi čas, da izrežemo alkohola. To je običajno nekaj veliko dietetičen borijo, toda če začnete povezujejo alkohol z bolečino (telesne mase in počasno presnovo), v nasprotju z užitkom (zabave s prijatelji), jo lahko preprosto izrežemo iz svojega življenja.

Ne le, da alkohol sam upočasni naš metabolizem, pa tudi nas spodbuja, da bi jedli več kalorij. Pijača je, navsezadnje, aperitiv.

Dodamo začimbe Za vaše jedi

Naslednji dober nasvet o tem, kako povečati vaš metabolizem je, da dodamo začimbe za vaše jedi. Začimbe so tako preprost za uporabo in tako okusna. Samo poškropi na vaše juhe, premešajte krompirček in umešana jajca (in še veliko več, preveč!).

Ne Skip kalorij

Vaš metabolizem je pameten. Brez zamere, ampak to je najbrž pametnejši od tebe.

Glej, pa misliš, da delaš pravo stvar preskoči veliko kalorij, sedaj, ko ste na dieti, vaš metabolizem je že identificirala problem: Če ste porabijo manj kalorij, boste imeli manj energije. Tako, vaš metabolizem se je odločil, da se dogaja, da presnavljajo še počasneje, tako da ohranitev več energije!

Drat! Vi preprosto ne more premagati.

Torej, da jedo kalorij, tako da da je vaš počitek Hitrost presnove vsaj ujema.

Get Active

Resno, ne bo nič povečati vaš metabolizem precej podobno dejavnost. Bodite sprehodih po obroku. Namesto vožnje v trgovino, hodi v trgovino. Začnite dan z jutranjo jog. Izogibajte se dvigala in namesto po stopnicah.

Majhne spremembe v svojem življenju, kot so ti res vas bo nagradil s hitrejšo presnovo, ki gori maščobe bolj učinkovito.

Ali imate druge nasvete o tem, kako povečati presnovo?

load...