10 matic z neverjetnimi koristmi za zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 matic z neverjetnimi koristmi za zdravje

10 matic z neverjetnimi koristmi za zdravje

Čeprav matice včasih slabo pritiskom zaradi svoje visoke vsebnosti kalorij, ki jih še vedno paket impresivno prehransko udarec in, uživamo v majhnih količinah, da so ena izmed najbolj zdravih prigrizkov, ki jih lahko najdete. Redno uživanje orehov lahko zniža raven holesterola, boj proti bolezni, in da vaš prebavni sistem v dobrem stanju. Oreščki so tako dobro za vas, ki je v eni študiji, ki je bila objavljena v Journal of Medicine, raziskovalci predlagali, da bi jedli pest oreščkov na dan podaljša življenje. Berite naprej, in bomo razložili, kateri od orehov so najboljše za vaše zdravje in kaj koristi vsak ponuja.

1. Indijski orehi

Čeprav so indijski orehi vlaknin relativno nizka v primerjavi z drugimi oreškov, ki vsebujejo veliko nenasičenih maščob in zagotavljajo odličen vir vitaminov, mineralov in antioksidantov. Vsebujejo manj maščob kot večina drugih oreščkov in en obrok vas bo s skoraj 100% vaše dnevne priporočene količine bakra, ki se uporablja v številnih fizioloških procesov v telesu.

2. Pecan matice

Orehov so razvrščeni v top dvajset živila za antioksidante in so tudi več kot devetdeset različnih vitaminov in mineralov, vključno vitamina A in E, cink, kalij in kalcij. Orehov so tudi odličen vir oleinske kisline, ki je nekaj raziskav predlagal morda lahko zatreti gen, ki povzroča raka na dojki.

load...

3. Brazilski oreški

Brazilski oreščki ne sme biti tako dober za srce kot nekaj oreščkov, zaradi svoje relativno visoko vsebnostjo maščob, vendar pa vsebuje veliko antioksidantov, selena, ki je verjel, da ima močne lastnosti proti raku in lahko igrajo pomembno vlogo pri vodenje imunski sistem deluje pravilno. Ena porcija brazilskih oreščkov vam ponuja osemkratni vaše dnevne priporočene količine selena, zato le nekaj Brazils, mešati z drugimi oreščki, bi vam z dovolj.

4. Peanuts

Kljub temu, da so dejansko ne matice, da spadajo v družino stročnic, vsi ne mislijo arašidov kot so oreščki, zato smo jih vključili tukaj. Moral bi se izognili močno slani arašidi, vendar nesoljeno, bodo vam z veliko vlaknin, beljakovin in magnezija. Magnezij je še posebej dobro za zdravje srca in ožilja in študije so pokazale, da ljudje, ki jedo magnezija bogate prehrane ne trpijo manj kapi.

5. Pistacije orehi

Pistacije so nižje kot večina oreščkov v obeh kalorij in maščob, vendar pa se je izkazalo, da je koristno z vidika zdravja srca in uravnavanje telesne teže. So dober vir vitaminov in mineralov, vključno z bakra, mangana in vitamina B6. Tudi dejstvo, da boste morali sprejeti lupin off pistacije je dobra novica za vaše zdravje, saj to pomeni, da jih jedo počasneje in lahko spremljate, koliko ste imeli.

load...

6. Orehi

Orehi pogosto jo na seznamih superfoods, in eden od razlogov za to so visoke vsebnosti omega - 3 maščobnih kislin, ki jih vsebujejo. Eating orehi lahko zniža raven holesterola in izboljšati zdravje svojega srca. So tudi dober vir vlaknin in mineralov fosforja in magnezija. Ena raziskava je tudi pokazala, da redno imele ženske, ki so jedli orehe manjše tveganje za nastanek diabetesa tipa 2.

7. Mandeljni

Mandlji so neverjetno vir minerala kalcija, kot tudi magnezij, baker in vitamin E. Mandlji narediti velik nizko kalorično prigrizek in se vam z veliko energije, zaradi česar so idealni za jesti, ko se trudijo, da izgubijo težo. Še ena neverjetno lastnost mandljev je, da imajo sposobnost za nadzor občutljivost na inzulin pri ljudeh z preddiabetes.

8. Cedar matice

Cedar matice, ki izvirajo iz Rusije, vam bo z 70% esencialnih aminokislin, ki jih potrebujejo za svoje telo za pravilno delovanje in vsebujejo tudi visoke količine vitaminov A, B in D. Kaj naredi cedra matice tako posebnega, čeprav , je, da vsebujejo maščobno kislino, ki je po sestavi ribje olje, ki je znano, da lahko zmanjšanje ravni holesterola v telesu zelo podobni.

9. Lešniki

Lešniki so še eden od družine matico, ki je bilo ugotovljeno, da imajo možnost za znižanje holesterola v telesu in, kot mnogi drugi oreški, so dober vir vitaminov in mineralov, vključno tiamina, magnezij, baker in vitamin E. Lešniki so prav tako visoko vsebnost rastlinskih spojin imenovanih proantocianidini, za katere mislimo, da imajo protivnetne lastnosti.

10. Macadamias

Najboljši način, da se večina oreščkov je, da jedo pest mešanih oreščkov vsak dan. Vsaka matica ima svoje posebne prednosti, vendar so vse elektrarne prehrane. V primeru Macadamias, njihov zlasti trdijo, da slave je zdravih mononenasičenih maščobnih kislin, ki jih vsebujejo, kot tudi visokih ravni tiamina in mangana. Matice zagotavljajo veliko hranilnih snovi, ki so pogosto manjkajo v sodobni prehrani, tako da so zagotovo tudi vredno dodati, da vaš naslednji nakupovalni seznam.

load...