10 mora vedeti nasvetov o pravilnem čiščenju zob | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 mora vedeti nasvetov o pravilnem čiščenju zob

10 mora vedeti nasvetov o pravilnem čiščenju zob

Za večino ljudi, umivanjem zob samo postane druga narava, in to je nekaj, kar smo se naučili, kako narediti kot otrok. Ampak koliko ljudi vedno preverite, če so to počeli prav? Dobra ustna higiena ni le pomembna za svež dah in penečih belih zob, pa je prav tako bistvenega pomena, če ne želite, da bi našli sami potrebujejo proteze kasneje v življenju. Torej, krtačo za zobe čiščenje znanja s teh prvih deset nasvetov za umivate zobe kot profesionalec:

1. Vi potrebujete pravo orodje za delo

Naš prvi namig o tem, kako umila zobe pravilno je izbrati zobno ščetko, ki je pravi za vas in velikosti ust. Če imate sev usta dostopnih mestih, potem vaša zobna ščetka je verjetno prevelika. Prav tako ne domneva, da so trde ščetine bolje, American Dental Association priporoča s ščetko z mehkimi ščetinami.

2. Ne visi na staro zobno ščetko

Obrabljen in razbite ščetine ne bo pravilno čistiti zobe in stare zobne ščetke lahko skrivajo tudi bakterije. Torej, naš naslednji nasvet o tem, kako bi umila zobe pravilno je, da redno zamenjati zobno ščetko. Če je vaš čopič bila približno za nekaj časa, potem je čas za spremembo. Priporočeni koliko časa morate hraniti zobno ščetko, je le tri mesece.

load...

3. Brush, vsaj dvakrat na dan

Moral bi umila zobe vsaj dvakrat na dan: enkrat pred zajtrkom in enkrat zvečer, preden greste v posteljo. Vsakič, ko si umila, morate biti ščetkanje za okoli tri do štiri minute, ali imate električno zobno ščetko ali ne. Imejte v mislih, čeprav, vse več kot trikrat na dan, in si lahko nosil dol sklenino na zobe.

4. Bodite nežni

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako umila zobe pravilno je, da se spomnimo, da bo nežen. Vi ne potrebujete za čiščenje res težko, ker ploščica prihaja od vaših zob dokaj preprosto. Če si umila premočno lahko obrabijo sklenino in jo poškoduje dlesni.

5. Brush vse površine zob

V teh treh do štirih minut, ki ste si umivate zobe, ne samo osredotočiti na zobeh, da lahko ljudje vidijo. Plaketa ne skrbi, kje živi, ​​zato poskrbite, da boste dobili zobno ščetko na vseh površinah zob, vključno s kočniki in hrbtih zobe.

load...

6. Električni ni nič boljša od navodil

Kljub vsem televizijskih oglasov za, električna zobna ščetka pa ne boljše delo kot ročno enega. Električna zobna ščetka lahko da delo malo lažje, ampak kar vrsto zobne ščetke, ki jo uporabljate, osnove so preprosta: uporabite dobro zobno pasto, krtačo temeljito, nežno in krtačo redno.

7. Nitka pred ščetkanje

Zobne nitke je prav tako pomembna, kot je ščetkanje, saj odstranjuje zobne obloge in delce hrane iz med zobe. Torej, naš naslednji nasvet o tem, kako bi umila zobe pravilno je, da vedno zobno nitko pred ščetkanjem, tako da vse, da se odstrani ne ostane v ustih in nežen, ko zobne nitke, ali si lahko poškodujete dlesni.

8. Brush svoj jezik, pa tudi

To ni samo tvoj zob, ki se lahko kopičijo bakterije; svoj jezik lahko tudi. Ko ste končali s čiščenjem zob, dal svoj jezik nežno krtačo preveč. To bo počistiti vse bakterije in to bo pomagalo ustaviti slab zadah.

9. Uporaba ustna voda po ščetkanju 

Medtem ko sama ustna voda ni nadomestilo za ščetkanje zob, še vedno igra vlogo kot pomemben brezplačno sestavine oralno zdravje. Na voljo je velika paleta različnih ustne vode ven na trgu, vse v zvezi s tem, kar si v izdelku. Uporaba ustno vodico po ščetkanju zob preprečuje zobno gnilobo in se bori proti bakterijam, ki je levo na jeziku in dlesni, kot tudi na težko dostopnih mestih na zobe.

10. Naj bo vaš ščetko čist

Vedno dajo zobno ščetko temeljito izpiranje po uporabi, nato pa ga hranite v kraju, kjer lahko zrak ga dobili, tako da se pravilno suši. Prav tako ne puščajte zobne ščetke v kopalnici ali kalčkov z WC-jem, da bi dobili v zrak, ko te vročine, bo poravnala na vašo zobno ščetko.

Kako pravilno umila zobe? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...