10 načinov za depresijo po dolgem dnevu pri delu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 načinov za depresijo po dolgem dnevu pri delu

10 načinov za depresijo po dolgem dnevu pri delu

Ko smo dobili stresom na delovnem mestu, lahko ta stres prenaša tudi na našem domačem življenju, saj se v stresnih hormonov ni preprosto izginejo iz našega telesa, ko hodimo ven pisarniški vrata, da ostanejo pri nas, dokler ne ukinejo pravilno. Ko smo pod stresom, je naš srčni utrip, kri teče hitreje po telesu in ste veliko bolj razdražljiv in razdražljivi. To pomeni, da tudi vaše zdravje, lahko vaše družinsko življenje trpi zaradi svojega bitja pod stresom preveč. Tudi če ne bi mogli sami rešimo vse vaše stresa na delovnem mestu, so pozitivni ukrepi, ki jih lahko sprejme, ko prideš domov, da se pomiri. Tukaj je deset nasvetov o tem, kako za lajšanje stresa, ko prideš domov iz napornem dnevu v službi.

1. Cut se izostanek od dela

Pomembno je, da ustvarite meje med delovno življenje in vaše življenje doma, še posebej, če imate zelo stresno službo. Delo na domu na občasno zvečer ali čez vikend, je nekaj, kar mnogi ljudje preprosto ne more izogniti, vendar to ne sme biti redna stvar. Potegnil črto pod delovni dan in ustaviti preverjanje svoje delo e-pošto. Tudi samo preverjanje vaše delo e-poštni naslov vam lahko dal nazaj v način dela znova in da bo vaša raven stresa nazaj spet gor.

2. Bodite lepo dolgo vročo kopel

To je še en neverjeten nasvet o tem, kako za lajšanje stresa. Lahko okrepi, da je občutek, ki je zapustila delo in priti domov, tako, da se lepo vročo kopel in dajanje na nov sklop oblačil. Vroča kopel se sprostijo mišice in se boste počutili stres, ki se začne, da vas zapusti, v trenutku, ko stopite v vročo vodo.

load...

3. Poskusite progresivna mišična relaksacija

Dobra tehnika o tem, kako za lajšanje stresa in sprostite se počasi sprostijo mišice, enega za drugim, začenši na noge in dela svojo pot navzgor vaše celotno telo. Lahko bi to naredili, ko ste vzeli kopel. Začenši z nogami, napeta in nato se sprostite vse mišice v telesu, vse do mišic na obrazu. Do takrat, ko so se končali, se boste počutili sproščeno vsem.

4. Jejte banane

Jedo banano, bosta vaš občutek veliko boljši, saj bo kalija, ki je vsebovana v banane, zniža krvni tlak in pomaga pri lajšanju simptomov stresa. Ameriško psihološko združenje priporoča, banane kot živilo v boju proti stresu, saj pomaga, da vaše telo zaščititi pred škodo, ki jo stres lahko povzroči.

5. Pojdite na sprehod na poti domov

Ustavil na poti domov in na sprehodu v parku bo pomagal počitek in pozabil je na dan. Dokazano je, da lahko dobili proč od vrveža mestnega življenja in že malo bližje naravi ustvariti dramatično znižanje ravni stresa. Samo pol ure hoje med zelenjem, in se boste počutili sami počasi postaja mirnejši.

load...

6. Popijte skodelico zelenega čaja

Eden od veliko nasvetov o tem, kako za lajšanje stresa je popijte skodelico čaja. Vroča pijača pomaga pri sprostitev preveč, zagotovo pa ne tisti, ki je kofein v! Eden izmed najboljših pijač za sprostitev je zeleni čaj. Kot tudi vse ostale ugodnosti za čudovito zdravje, ki ima zeleni čaj, prav tako vsebuje in amino kislin imenovano theanine, kar bo zmanjšalo učinke koli kofeina, ki ste jih porabi čez dan in vam pomagajo sprostiti.

7. Poslušajte nekaj pomirjujočo glasbo

Glasba je lahko zelo učinkovita pri upočasnjuje srčni utrip in sproščujoče vas, predvsem za počasnejše, nežnejše melodije. Poskusite poslušanju glasbo na poti domov, ali igrajo nekatere melodije, medtem ko bi si sproščujoč vročo kopel. Raziskave so pokazale, da lahko mehko glasba zmanjša srčni utrip, upočasni dihanje in zniža krvni tlak.

8. Watch nekaj smešnega

Smeh prinaša takojšnje olajšanje stresa in učinki dobrega hihitanje vas bo trajala dalj časa. Oglejte si najnovejši smešno video na vas cev, ali naj program komedije na televiziji. Smeh bo vaš um off dela težave in da bo tudi vaše telo sprostitev občutek dobre hormone, da bo boj proti stresnih hormonov v telesu.

9. Bodite več odmori na dan

Če ne bo nobenih odmorov med delovnim dnem, bo vaš stres ravni šele obdržati na izgradnjo in navzgor. Bodite pogoste, deset minutne odmore na delovnem mestu, in se vam bo zdelo veliko lažje za počitek, ko prideš domov. Prav tako je zelo nezdravo za vas, da se nenehno pod pritiskom, da je tisto, kar lahko privede do težav, visok krvni tlak in srčni.

10. Preživeti nekaj časa s prijatelji in družino

Naš končni nasvet o tem, kako za lajšanje stresa in bo vaš um off delo je, da preživijo nekaj časa s svojo družino, ali nekaj dobrih prijateljev. Otroci so najboljši doslej tonik po napornem dnevu v službi. Nihče lahko ostanejo poudaril dolgo, ko se igrajo z otroci.

Kako za lajšanje stresa? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...