10 načinov za povečanje razpoloženja, ki vam bodo pomagali premagati blues | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 načinov za povečanje razpoloženja, ki vam bodo pomagali premagati blues

10 načinov za povečanje razpoloženja, ki vam bodo pomagali premagati blues

Ko se je dan že slabo, čutiš dol in ko se zdi, da se ne bo nič te bo razveselilo, potem se lahko obrnete na vaši kuhinji za pick me up. Študije so pokazale, da lahko nekatera živila spremenite svoje razpoloženje in olajšati svoj okvir uma. Še bolje, jedo nekaj hrane ohranja svoj duh pripravljen cel dan, tako da smo seznam tukaj deset živil, ki vam lahko pomagajo premagati blues in povečanje vaše razpoloženje:

1. Zmanjšajte stres in povečati vaše razpoloženje s temno čokolado

Morda ne bo tako dobro za vašo sliko, ampak čokolade razvedri in da je medicinsko dejstvo! Znanost je dokazala, da so antioksidanti v čokoladi zmanjšati raven kortizola v telesu, hormon, imenovan "stresnega hormona". V študiji, so bili ljudje, ki so jedli temno čokolado na dan le nekaj tednov, je pokazala, da imajo manj kortizola v svojih telesih in zato počutil manj poudaril.

2. Pomiri živce s skodelico zelenega čaja

Če ste nekoliko razburjeni in tesnobe, nato poskusite pitje skodelico zelenega čaja, da vas pomiri. Anksioznost in blues iti z roko v roki in zeleni čaj vam bo pomagal umiriti in vam omogočajo, da postanejo bolj osredotočena. Prav tako ima tudi dodatne ugodnosti za povečanje vaš metabolizem in zmanjšuje raven holesterola, kar vam pomaga shed nekaj dodatnih kilogramov, to naredi vaša koža videti božansko, zahvaljujoč veliki vsebnosti antioksidantov, in to celo lahko pomaga preprečiti raka.

load...

3. Izboljšajte svoje možgane z nekaj špinače

To je enostavno reči, da ste depresivni, ko se dejansko lahko zgodi, da si je treba za povečanje energije. Špinača je eden izmed najboljših živil za to; vsebuje ogromno zdravih hranilnih snovi in ​​pomaga povečati pretok krvi v možganih, ki vam bo dala samo spodbudo, ki jih potrebujete. Torej, jesti!

4. Ribe - naravni antidepresiv

Morski sadeži, kot so sardine in losos vsebujejo omega - 3 maščobnih kislin, ki povečujejo proizvodnjo dopamina in serotonina, ki so dve snovi, ki sta pomagali urediti razpoloženje. Plus, omega - 3 bogata hrana pomaga izboljšati tonus kože in teksturo kože, in da sijoč in zdravi lasje!

5. Cheer up z ovsenih kosmičev in sveže jagode

Lahko jesti skledo ovsena kaša kadarkoli na dan, ne samo zjutraj. Sad čustva lahko znak pomanjkanja pravih vitaminov v naših telesih in skledo ovsenih kosmičev ali utrjeno kosmiče z nekaj jogurta ali mleka lahko odpravi to. Vitamini iz ovsenih kosmičev vam bo dala zagon energije in spodbujanje veselih misli v možganih. Dodamo nekaj sveže jagode v skledo ovsa za dodatno antioksidantno spodbudo; jedo sveže borovnice, jagode in maline bo pomagalo preprečiti sproščanje stresnega hormona - kortizola, kar vam pomaga obdržati glavo gor visoka.

load...

6. Smile z banano

Banane so odličen vir naravnih sladkorjev, ki vam bo dala takojšnje povečanje energije, poberem svoje razpoloženje in prinašajo nasmeh nazaj na obrazu. Banane - najljubše sadje vodilnih svetovnih športnikov - vsebuje celo paleto hranilnih snovi in ​​vitaminov, kot so triptofan, ki bo povečal vaše razpoloženje in vam pomaga premagati blues.

7. Mood spodbujanje brazilskih orehov!

Brazilski orehi in oreški na splošno, je še en velik razpoloženje povečanje hrane. Brazilski oreščki so odličen vse v enem blues tolkalom, saj so bogate z vitamini in hranili in še posebej z magnezijem, ki je bilo dokazano, da zmanjša stres, tesnobo in pomaga premagati depresijo.

8. Marmite za toast - razpoloženje dviganje prigrizek

Ali ga ljubiš ali ga sovražiš, ampak Marmite je polna vitaminov (B1, B2, B3, B9, B12), ki poveča svojo proizvodnjo serotonina in zlasti vsebuje vitamin B12, katerega pomanjkanje je povezano z depresijo. Drugi viri vitamina B12 so: jajca, mleko, jogurt, obogatenih žitaric, skuto, pusto govedino, itd

9. Pošljite grumps pakiranje z oranžno

Citronske kisline v oranžni barvi bo zbudil vaš sistem in vitamin C, bo pomagalo, da bi dobili kisika v možgane, tako da nosijo oranžne z vami kot hitro sredstvo, ko se vam zdi, zlovoljen stran prišla ven. Orange eterično olje, na primer, je dobro znano razpoloženje pospeševalnikom, zaradi svoje neverjetno očarljiv lastnosti, je zelo osvežujoča, sproščujoče in se pogosto uporablja za razbremenitev stresa in premagati strah.

10. Povečanje kompleksne ogljikove hidrate in zmanjšanje grobe razpoloženje

Ljudje na dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov lahko ugotovili, da vpliva na njihovo razpoloženje. Razlika med preprostimi ogljikovih hidratov in kompleksnih ogljikovih hidratov, da kompleksne ogljikove hidrate, kot so polnozrnat kruh ali rjavi riž, se absorbirajo v telo počasneje, nato enostavnih ogljikovih hidratov, zato ne povzroča velike dvige inzulina. Ogljikovi hidrati so še ena stvar, ki HEP svoje telo, da proizvaja serotonin, izmed katerih pomanjkanje lahko povzroči anksioznost in depresijo. Povečanje zapleten vnos ogljikovih hidratov malo bo izboljšala vaše razpoloženje. Živila, ki vsebujejo kompleksne ogljikove hidrate, so: polnozrnat testenine in kruh, rjavi riž, sladki krompir, leča, grah, itd...

Obstaja velika razlika med imajo navzdol dan, ki smo ga vsi izkušnje od časa do časa, in trpijo zaradi depresije. Depresija prizadene toliko, kot eden od desetih Američanov, tako da, če menite, da imate depresijo, vedno poiskati zdravniško pomoč.

load...