10 najboljših jedi pred vadbo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 najboljših jedi pred vadbo

10 najboljših jedi pred vadbo

Izdelava je odličen način, da se v tip-top fizični obliki. Toda čeprav vas bo morda uživajo izboljšave si vid po vsakem obisku telovadnice, morda ne boste povečali svojo vadbo svojega pravega potenciala.

Za res optimizirati vsako vadbo in dobili najboljše od tega, kaj jeste pred tem je bistvenega pomena. Mnogi od nas preusmeriti pozornost na naše post-telovadnice jedi, če pa želite videti velike izboljšave, je čas, da začnete s poudarkom na vašo pre-vaja prehrane.

Ne glede na vrsto vadbe počnete - tek, dviganje ali celo kolesarjenje - to je pomembno, da imate dovolj ogljikovih hidratov in beljakovin, da vas bo. Da bi zagotovili, da ne poškodujete mišice slabo, boste potrebovali tudi pravo mešanico hranilnih snovi. Oglejmo si na 10 najboljših živil jesti pred vadbo.

load...

Banane

Banane so znana kot eden od najbolj priljubljenih živil, jesti pred treningom in so odličen vir kalija v prehrani, ampak oni so tudi odličen vir ogljikovih hidratov, ki delujejo hitro in ki vas napolnijo s potrebnim gorivom za vadbo. Torej, medtem ko kalij je bistvenega pomena za to, da vaše mišice in živce, ne trgajo, so ogljikovi hidrati, ki izhajajo iz banane so tam, da vam pomaga ohraniti dogaja.

Še posebej, če ste tip osebe, ki deluje iz prva stvar zjutraj brez zajtrka v želodcu, so banane zelo priporočljivo. So vam to potrebno malo goriva prva stvar, in se prepričajte, da ne naredi nobene škode na vaše mišice.

Polnozrnati kruh

Potrebuje vašo pre-vaja dieto, ki se gnetejo s pravo količino ogljikovih hidratov, in v zvezi s tem polnozrnati kruh je tvoj novi prijatelj.

load...

Toda čeprav je polnozrnati kruh, sam po sebi dober, res je treba videti, da podvojitev dol z dodatkom nekaj plasti z njo.

Če želite združiti ogljikovih hidratov z beljakovinami, lahko dodate malo medu in marmelada v postopku, ali celo trdo kuhano jajce. Če res želite, da vaše igre, predlagamo prehiteli kruh off z nekaj rezinami purana. Bingo.

Oves

Kot banane, oves so odličen zajtrk obrok za vsakogar, ki se običajno preskoči jesti ničesar, preden pridejo na jutranjem vozi na delo. Poceni in enostaven za prebavo in da se oves polna pravo količino ogljikovih hidratov, da enkrat v krvni obtok, vas napolni z dovolj energije, da ste sposobni, da gredo.

Oves so napolnili tudi z vlakninami in beljakovinami, ki jih naredi boljša možnost zajtrk za vsakogar, ki ni velik ljubitelj banan!

Rozine

Ok, rozine niso za vsakogar. Dejansko bo število vrhunskih športnikov vam povem, da bi se izognili rozine, saj je suho sadje igra opustošenje s svojim želodcem. Toda če veste, da lahko vaš prebavni sistem ravnati z njimi, morate upoštevati, da jih dodate na svoj pre-vaja prehrane. Visoko v fruktoze in glukoze, so dobro znani za pomoč kolesarjem zlasti plug s svojimi intenzivnimi režimom vadbe.

Sadje in jogurt

Sadje in jogurt je lepa kombinacija kateremkoli času dneva, vendar je še posebej zmagovalna kombinacija živil za jesti pred vadbo.

Ti dve živila imajo dve stvar, ki jo najbolj potrebujejo: beljakovin in ogljikovih hidratov. Sadje je visoka, v slednji, in jogurt je visoko v prvo.

Torej, če ste tip osebe, ki ne fancy dobili svoje ogljikovih hidratov iz virov, kot sta kruh in meso, bi morali razmisliti oprijemalne nekaj sadja pred hitting telovadnico.

Kofein

Vsi vemo, da nam kofein daje sunek energije zjutraj, ko smo morali pick-me-up. Veliko ljudi po vsem svetu, bi tudi priznati, da ne more delovati, dokler so imeli svojo prvo skodelico Joe dneva.

Zato številke, da če lahko kofein nas prebudili v pridobivanje pod tuš in naslovom off na delo, lahko pa nam tudi dovolj energije za sejo vadbo.

Utrujenost je številka 1 dejavnik, ki lahko ubije sejo vaja zgodaj. Na srečo, kofein zavira utrujenost navzdol, hkrati pa povečati svojo stopnjo maščobe gorijo.

Top nasvet: Dodajte nekaj posnetkov espresso na vašem treningu tresenja.

Korenje

Morda se sprašujete, kje je zelenjava na zemlji na tem seznamu. Korenje je ena od naših najljubših pre-vaja živil zaradi kompleksnih ogljikovih hidratov, ki jih vsebujejo. To je ti ogljikovi hidrati, ki bi okrepile iz mišice s pravo količino energije, ki je potrebna, da se nam priti skozi intenzivno vadb. Kot banane, so tudi veliko kalija, ki pomaga nadzorovati mišične kontrakcije.

Čičerika

Čičerika je ključna sestavina za Humus in jim okus božanski. Toda ali ste vedeli, da so tudi za fantastično pred vadbo prigrizek? In si tako ni, da sploh ne zahteva nobene kuhanje, ki jih popoln prigrizek pomeni ?!

Da bi dobili svoje telo v pravo obliko in volje za vadbo, vse, kar morate storiti je, da pogoltnejo četrt skodelice čičerke, kar ustreza udarec 30 gramov ogljikovih hidratov in 10 g vlaknin. Za okus, lahko sezono z limoninim sokom.

Beljaki

V svetu je razdeljena med tiste, ki raje beljakov in tiste, ki raje rumenjak. Ampak tudi, če vam je ljubše, rumenjak, si boste morali odreči, če želite, da se vaše telo napolniti za vadbo.

Glej, maščobe v jajcu, je res težko hitro presnavljajo, in zato prispeva k utrujenosti in počasnost navzdol v telovadnici. Da bi povečali svoj vaja sejo, morate izrežemo rumenjak in jesti beljake. Ti slabi fantje so polna beljakovin in nič maščob.

Čokoladno mleko

Čokoladno mleko je lahko eden izmed najbolj spregledanih hrane za jesti pred vadbo. Toda čokoladno mleko ne bi smel biti več, ker, medtem ko je nekonvencionalen, da poveča svojo sejo na način, da ne bi mislili mogoče spregledati.

Čokoladno mleko je polna kalcija, ki je pomemben treningu hranilne snovi, ki jih ne boste našli v preveč drugih mestih. Zakaj je kalcij tako pomemben? Ker če greš za vadbo, si se potil vedra - in znoj ven veliko kalcija.

Katere so vaše najljubše jedi jesti pred treningom?

load...