10 najpogostejših mitov o veganskih dietah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 najpogostejših mitov o veganskih dietah

10 najpogostejših mitov o veganskih dietah

Čeprav Veganstvo in vegetarijanstvo še zdaleč ni nič nenavadnega, miti o ljudeh in o tem, da bodo imeli izbiro prehrane na njih vztrajajo. Vegani, čeprav je naredil vse, kar meso jedci storiti, in jih lahko najdete vegetarijanci na vseh področjih življenja, tako da je precej čudno, da je toliko mis-informacije o prehrani. Da bi zapis naravnost, tukaj je deset najpogostejših mitov o vegane in prehrane, ki jo izberejo, ovrgel.

1. Vse vegani so hipiji

To je verjetno ena izmed silliest vseh veganskih mitov o. Vegetarijanci so zdravniki, učitelji, policisti in, kateri koli drug poklic, ki vam ni vseeno omeniti. Res je, da je bil Veganstvo povezana s hipijevsko kulturo sedemdesetih let, vendar je zdaj mainstream prehrana in celo so velike blagovne znamke hrana začela hrana označevanje kot vegansko, kjer je to primerno.

2. Vse vegani so bledo, šibki in bolehen posamezniki

Kot vsaka izbirajo hrano, morate raznoliko prehrano, da poskrbite, da boste dobili vse beljakovine, vitamine, hranila in minerale, ki jih potrebuje vaše telo za. Da ni nujno, da izvirajo iz živalskih beljakovin, in vegan, ki poje dobro, ne bo nič manj zdravi od jedec mesa.

load...

3. Obstajajo v rastlinah ni proteina

Seveda obstaja! Skoraj vsi hrana vsebuje nekaj beljakovin in skodelico fižola vsebuje skoraj enako količino beljakovin, kot unče mesa.

4. Veganska prehrana je drago

Res je, da lahko nekateri mlečni alternative drago, ampak to je več kot nadomestilo zaradi dejstva, da so mnogi od vegetarijanskih sponke, kot so fižol, riž, tofu in testenine, veliko cenejši od mesa.

5. Hrana je dolgočasno

Vsako živilo je lahko dolgočasno; to je vse dol, kako jo kuhamo. Obstaja veliko različnih vegetarijanskih receptov iz celega sveta, vključno s številnimi indijske vegetarijanske jedi in mediteranske zelenjavne jedi. Dieta za samo unseasoned in unimaginatively pripravljeno meso bo dolgočasno preveč!

load...

6. Rastline čutijo bolečine kot tudi

To je precej cinična pripomba, da bo meso jedci pogosto neposredno na vegane. Pravzaprav, rastline nimajo živčnega sistema, brez možganov in brez živčne končiče. Daj no, ne moreš priti do nekaj malo bolj izvirno kot to!

7. Vegani dobili več plina

Prebavni sistem Vsakdo je dovzetna za plin, še posebej, če jeste nekaj, kar običajno ne ali če se preveč jesti. Vegani ne zlomi veter nič bolj pogosto kot jedci mesa in vseeno, ali ste že kdaj spala v isti postelji z nekom, ki je pravkar pojedel česen piščanca vindaloo ?!

8. Vegani imajo manj energije

Večina ljudi meni, da ko so izrezali vse predelane hrane in čarovnica je z vegansko prehrano, ki imajo več energije, kot so navajeni. Če vegan ne trpijo zaradi pomanjkanja energije, potem bi lahko bilo, ker niso dobili dovolj železa in vitamina B12. V tem primeru, vse, kar morate storiti, je jesti več železa bogata živila, kot so špinača, fižol in brokoli in, po možnosti, povečajo vnos vitamina C.

9. To je pretežko, da je veganska

To bi lahko bilo res v preteklosti, vendar je to zagotovo ne drži še danes. OK, nekaj restavracij morda še ne bo tako ustvarjalni, kot bi jih lahko s svojimi vegetarijanske jedi, predvsem pa ne poskrbi za vegane in vegetarijance.

10. Vegetarijanci so vedno lačni

Vi preprosto ne boste počutili ves čas lačni na vegansko prehrano, če jeste dovolj pravih vrst živil. Če jeste dovolj vlaknin in beljakovin boste občutek sitosti. Če nič drugega, bo visoka diete vlaken vas občutek sitosti za dlje časa.

Ne glede prehrane, ali bolje rečeno način življenja, ki ste ga izbrali, dokler se počutite udobno, srečna in zdrava z njo, je super!

Ali obstajajo še nekatere druge skupne miti o veganske prehrane, da nismo omenili?

load...