10 največjih mitov o fitnesu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 največjih mitov o fitnesu

10 največjih mitov o fitnesu

Ste bili bankrot svoje dno v telovadnici, vendar rezultati niso prišli? Morda ste bili vstajanje ob 6. Ure vsako jutro za vadbo še preden se na delo?

Kljub vas trudu, se nič ne izboljšuje. Še vedno se počutijo nesposobni. In ti si v resnici ne izgubi nobene teže. Še huje, vaše mišice samo ne tvorijo.

Torej, kaj daje?

Možnosti so, da ste žrtve dezinformacije. Na žalost, to je nekaj, kar se zgodi veliko zaradi interneta. Vsakdo lahko objavite ničesar na svetovnem spletu - tudi stvari, ki je v celoti in popolnoma neresnična.

load...

In to ni nikoli več velja kot v fitnes svetu, so bili vsi strokovnjak, in vsakdo je nekaj nasvetov, da ti dam. Hej, je delal za njih, tako da bi bilo delo za vas, kajne ?!

Ali pa morda ni bila dana slab nasvet preko interneta. Mogoče je bil tvoj prijatelj, ki ti je povedal, da to stori, ali pa, da je. Toda medtem ko so bile njihove namere nedvomno časten, morda so bili krivi za izmenjavo slab nasvet.

Da se ločijo resnice od laži, in da dobite fitnes igro nazaj na pravo pot, tukaj je 10 največjih fitnes mitov ujeli.

Za Flat Abs, škrtanje so ključ

Škrtanje so verjetno najbolj emblematične vseh trebušnih vaj. Vsak jih ima. In ste že povedali, da jih ne preveč, če želite bolj sploščen Sredinsko presek.

load...

Ampak samo zato, ker vsak verjame, kar ne pomeni, da je dejstvo. In ta zagotovo ni dejstvo.

Škrtanje dejansko ne gorijo off vse, da veliko kalorij, kar torej pomeni, da niso primerni, če iščete ravnimi vaš trebuh.

Škrtanje storiti ton majhen košček svojega abs - a ne dovolj.

Namesto tega predlagam zamenjavo škrtanje za nekaj, kar se sklicuje na svoj oddaljeni prtljažnik, ker tisto, kar ste v resnici videti storiti je, da vključijo svoje celotno jedro.

Ogljikovi hidrati Make You Fat

Ogljikovi hidrati niso same po sebi slabo za vas, in ne, da si debela. V bistvu, morate ogljikovih hidratov za optimalno delovanje treningu!

Znoj = Več porabljenih kalorij

Zdi se, da je skupna ideja med telovadnici zajčke, da bolj si se potil, več kalorij boste spali. Če ne zapusti sejo vaja je videti, kot da ste pravkar vstopil skozi avtopralnico, to v bistvu pomeni, da niste potiska sami dovolj močno. Niste zgorela dovolj kalorij. Z drugimi besedami, ste popolnoma uspelo.

Ni res. Samo zato, ker ste popolnoma namoči na kožo, to ne pomeni, da ste zažgali več kalorij kot običajno. Seveda, vi bi radi, da verjamemo, da je (in ti si verjetno berete to z velikim razočaranjem zdaj!), Ampak žal mi je - to preprosto ni res.

Preveč Tek bo pokvaril kolena

Slišal sem, da ta mit nekajkrat, in verjetno imate tudi. V bistvu mit je, da bolj ko teče, bo slabše kolena postanejo. Bodo sponke in razpadejo in kmalu ne boste mogli nikoli več hodil!

V resnici, pa je, da je tek ni slab za kolena. Nasploh. V resnici, bodo ljudje, ki vodijo imajo pogosto le kot čudovit par kolen, kot tiste, ki se ne izvajajo na vseh.

Vendar pa morate paziti, ko teče. To je precej strog vaje, in če ne bo pravih varnostne ukrepe, bi lahko sami storite potencialno slab poškodbe.

Tek na tekočem traku je bolje za kolena kot tek po tlaku

Bom popraviti to ena na repu ene zgoraj. Ne glede na to, kolikokrat ljudje povedati, da je tek na tekočem traku boljše za kolena kot tek na pločniku ali asfaltu, jih ne verjamejo.

Vaša telesna teža in njegova sila je tisto, kar povzroča stres na kolena - ne na zemlji ste tekmovanje v teku naprej.

Aerobnem treningu Izboljša vaš metabolizem za ure na koncu

Ta mit je pravzaprav delno res. Ja, bo aerobno vadbo povečati vaš metabolizem. Ampak to je tako veliko ljudi misli, da ne bo Turbinski polnilnik.

Vaš metabolizem opekline na višji stopnji po aerobike - vendar je izboljšanje le obrobno. To je tam, vendar pa ne omogoča, da gorijo več kot približno 20 več kalorij.

Če ste se raztezajo, boste Obnovi Hitrejše

Nedavna študija, ki jo je izvedla Univerza v Milanu povsem ovrgel mit, ki se razteza po izvajanju izboljša hitrost okrevanja telesu.

Študija je pokazala, da je raven krvnega laktata v ljudi, ki se raztezajo po izdelavi ne razlikujejo od ravni v folk, ki se ne raztezajo po vadbi.

Na žalost, nato pa se razteza ne bo pospešila svoj čas okrevanja, in vaše bolečine v mišicah in bolečine v spoji se bo ostal z vami tako dolgo, kot običajno.

Še vedno se lahko raztegnejo, čeprav, saj ne prihaja z nekaj uporabnih koristi. Za začetek, da se počuti dobro. Prav tako izboljšuje gibljivost sklepov. Torej vam ni treba, da ga v celoti zavreči - samo ne dobijo moti, ko svoj čas okrevanja ne izboljša!

Plavanje vam bo pomagal izgubiti težo

Plavanje je odlična oblika vadbe, in jo je treba ohraniti to počeli. Ampak, če ste prevzeli plavanje, da izgubijo težo, vam moram povedati, da ste v za veliko razočaranje.

Plavanje Glavne prednosti nosi pljuča in mišice. To toni mišice in povečuje zmogljivost pljuč. Toda ali res ne pomaga shed funtov.

Vse manj kot 45 minut ni dovolj časa, da bi dobili koristi za zdravje

To je popolnoma neresnično. Včasih smo imeli samo deset minut za rezervne vsak dan. Ampak se res dogaja, da se vzdrži uveljavljanja ker "deset minut je nesmiselno"? Mi bi lahko - vendar ne smemo.

Vse vadba je koristna. Tudi če je pol ure ali 10 minut, da je vse dobro za vaše zdravje.

Dejstvo je, študije kažejo, da so kratke treninge neverjetno močna in bi dejansko lahko še bolj koristno kot daljših pa.

Uteži velikem obsegu Up

To je mit, ki je verjetno že od časa Hercules. Ampak to preprosto ni res. Uteži, ki jih sami ne razsutega vas, ker so hormonske pogoji, ki so potrebni za dodajanje mišično maso seveda ne pojavljajo v večini od nas. Namesto, morate jesti prave hrane.

Ali veste, druge fitnes mite?

load...