10 napak v položaju bi se morali izogibati izdelavi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 napak v položaju bi se morali izogibati izdelavi

10 napak v položaju bi se morali izogibati izdelavi

Večina od nas so povedali naši starši, da bi sedel vzravnano, pravilno hoditi, ali ne zravnajte, in večina od nas si po svojih najboljših močeh, da ne spoštujejo svoje nasvete, ampak slaba drža ni samo vprašanje, kako smo videti, da lahko tudi dolgotrajen, negativno vpliva na naše mišice in hrbtenice. Če ste pogosto dobijo nazaj bolečine, vratne bolečine, ali pa samo bolj toga, nato pa, da bi vsi, ki se določijo na vašo držo. Slaba drža lahko tudi omeji pretok krvi po telesu in da ste utrujeni, tako da se glasi teh deset skupnih držo napake, ki vas bo morda zaradi česar in jih je treba izogniti.

1. Hunching preko računalnika

Veliko ljudi sprejme slabo držo, ko so s pomočjo svoje računalnike in jih lahko sedel kot da ure in ure na koncu. Poskusite in postavite računalniškega monitorja v višini oči in pokončno sedeti med tipkanjem. Če Slutnja nad tipkovnico predolgo, bo to povzročilo vratu in bolečine v križu in na koncu bo to oslabilo mišice v zgornjem delu hrbta in povzroči, da imajo sključen nazaj.

2. Sključeno na stolu

Ko se usedeš na stol, mora hrbet je raven in noge zasajene trdno na tleh. Če se zravnajte se na stol, s hrbtom nepodprto, bo to povzročilo nižje bolečine v hrbtu, ker je dajanje pritisk na hrbtenico. Popravljanje svoj položaj sedenja morda neprijetno na prvi, ker se ti ne uporabljajo za to, ampak vztrajati, saj vam bo prihranilo veliko bolečino, ko boš malo starejši.

load...

3. Slouching med vožnjo

Prepričajte se, da je sedež v avtomobilu nastavljena tako, da lahko sedi pokončno pravilno vožnjo. Ko sediš v avtu ali na vlaku, vibracije motorja naredi vaše mišice se sprostijo in da se naredi učinke slouching še slabše. To je del razloga, zakaj se počutite tako trd in utrujen, ko ven iz avtomobila po dolgem potovanju.

4. Upogibanje s hrbtom

Ko bend navzdol, da poberem nekaj gor, ali pa celo samo sklanja nad umivalnik za čiščenje zob, morate bend na bokih in ne upogibajte hrbta. Mišice okoli bokov so nekatere najmočnejše, ki jih imate v telesu, zato jih uporabljajo, da opravljate svoje upogibanje in vam bo vaš hrbet v pravilnem položaju.

5. Držite telefona med vratu in rame

Cradling telefona med ramo in vratu bi bilo super za multi-tasking, vendar se dogaja, da obremenjujejo v vaše vratne mišice, zgornji del hrbta in ramenih. Sčasoma, če boste še naprej, da to storijo, bo sev, ki ga dajanje v mišicah vodi do neravnovesja med eni strani vratu in drugi.

load...

6. Sedenje na istem mestu predolgo

Naša telesa niso bili oblikovani za sedenje še dalj časa, smo namenjeni za gibanje. Tudi če se sprejme dobro sedečem položaju, bi morali še vedno pogosto vzemite odmor in vstati, da hodi okrog za nekaj časa.

7. Dajanje svojo težo na eni nogi

Če ste bili stati nekaj časa, bi se počutili bolj udobno pusto vso svojo težo na eni nogi, ali visi na enem boku, kot se včasih imenuje. Če to naredite prepogosto, boš dal preveč pritiska na samo eni strani spodnjega dela hrbta in v enem kolku. Poskusite stati s svojo težo enakomerno, ali se lahko razvije neravnovesje v medenico.

8. Zakol svoj zadnji konec ven

Če pesek s svojim dno štrli ven, nato pa, da bo povzročil vaš hrbet z lokom in se bo dajanje pritisk na hrbtenico, ki bo vodila do bolečin v hrbtu. Ta slaba drža je s prekomerno težo pogosto posledica okoli pasu, nosila pete, ali je lahko posledica nosečnosti. Lahko popravite to držo, čeprav, z izvajanjem okrepiti jedro mišice in zadnjico.

9. Holding glavo naprej

To je še ena pogosta težava, ki jo je s porabo predolgo sedel za mizo. Če ste nagnjeni, da imajo svojo glavo naprej od svojega telesa, boste dobili otrdele mišice v hrbtu in vratu. Da bi to popravili, boste morali storiti vratu vaje za krepitev mišic vratu. Bodite previdni, da ne pretiravajte to, čeprav, ali pa lahko povzroči poškodbe hrbtenice.

10. Prevaža težke vrečke

Prevaža težke torbe čez ramo ali pa na hrbtu bo tudi nepotrebnega pritiska na hrbtenici in povzročajo backaches in vodi do slabe drže. Rešitev je ta, je preprost. Get manjšo vrečko in opravlja samo tisto, kar res potrebujete okrog z vami.

Kako, da imajo dobre drže? Kakšni so vaši nasveti?

load...