10 naravnih načinov za povečanje vaše energije... in to ni kava | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 naravnih načinov za povečanje vaše energije... in to ni kava

10 naravnih načinov za povečanje vaše energije... in to ni kava

Če menite, zaspan čez dan, potem bi vaša prva misel je bila, da bi dosegli za kavo, ali energijske pijače. Nobenega dvoma ni, da bo hitro odmerek kofeina vas prebudil, vendar je učinek bo kratko življenjsko dobo in ne bo dolgo, preden boste počutili kot da potrebujete več. To bi bilo veliko bolje za vas, in veliko bolj učinkovito, če si pogledal nekaj več naravnih načinov za povečanje vaše energije in načine, s katerimi bo to povečanje lani. Če ste eden izmed tistih ljudi, ki se jim zdi, da jim zmanjka energije, enostavno, preberite deset načinov, ki jih lahko sami dajejo zagon, ne da bi morali zanašati na kofein, da prideš skozi dan.

1. Ne izpuščajte obrokov

Prvi pomemben nasvet o tem, kako povečati svojo energijo je, da bi se izognili preskakovanje obrokov. Študije so pokazale, da bo manjkajoče vsak obrok čez dan se boste počutili bolj utrujeni proti koncu dneva. Preprosto, vaša hrana je gorivo, ki vam daje energijo in, če izpuščajte obrokov, se boste počutili učinek. Raziskave so tudi pokazale, da je najpomembnejši obrok dneva res tvoj zajtrk. Ljudje, ki jedo dober zajtrk počutijo bolj energična skozi ves dan.

2. Jejte več magnezija bogato hrano

Kaj jeste ima velik vpliv na vaše energije ravni, tako uravnotežena, zdrava prehrana je treba, če hočeš ostati opozorilo. Če boste to storili utrujeni ves dan, potem je mogoče, da niste dobili dovolj magnezija v vaši prehrani, saj magnezij je tisto, kar telo porabi za razgradnjo glukoze v energijo. Dodajte več oreški in celo hrano, žita v svojo prehrano in da se bo povečala vnos magnezija.

load...

3. Povečajte svojo snacking

Najboljši način za povečanje moči vašega med obroki, prigrizki je kombinirati beljakovin, vlaknin in malo maščob. Poskusite nekaj podobnega naravni jogurt, skupaj z nekaj orehi in jagode ali širjenje arašidovo maslo na celih krekerji zrn in banana rezine. Nato boste dobili takojšnje povečanje energije iz ogljikovih hidratov in dolgoročno vir energije iz beljakovin.

4. Skrbite sami hidrirani

Še en preprost nasvet o tem, kako povečati svojo energijo je, da si hidrirani. Utrujenost je lahko tudi zgolj simptom dehidracije, tako da poveča količino tekočine, ki jo pijejo čez dan. Vi ne potrebujete drage športne pijače za to, ker so res le v korist ljudi, ki so močno dehidrirani. Vse, kar resnično potrebujemo, je dovolj dober staromoden vodo.

5. Sprehodite se okoli bloka

Naslednji dober nasvet o tem, kako povečati svojo energijo, je na sprehod. Morda se zdi, kot ob vadbe je zadnja stvar, ki bi si želeli storiti, če ste utrujeni, vendar pa je bilo dokazano, da zmerna vadba dejansko ne poveča raven energije. Najboljša stvar, če si se naveličal na delovnem mestu, je, da bi našli izgovor, da gredo ven za deset minut in se sprehoditi okoli bloka. Svež zrak in vaja se boste počutili veliko bolj budni in pozorni.

load...

6. Jejte več pusto beljakovin

Za naročilo imeti trajnih energetske ravni, morate jesti veliko pustega beljakovin. Vaše telo potrebuje beljakovine, da je vse pravilno deluje, vendar maščobnih beljakovin se boste počutili bolj počasen. V bistvu, če ste jedli maščobno kos mesa, učinek maščob bi večje od koristi, ki jo dobite od beljakovin.

7. Naj bo vaš krvni sladkor stabilen

Sladkor je lahko zelo slaba novica, če ste trpijo zaradi pomanjkanja energije. Uživanje sladkorja vam bo skok v vaše ravni sladkorja v krvi, ki vam bo dala kratek izbruh energije, ampak da se bo hitro nadomestila padec v vaše ravni sladkorja v krvi, da se boste počutili spet otrpel. Poskusite jesti manj sladke hrane in več polnovrednih živil zrn. To vam bo dala stabilno oskrbo z energijo.

8. Vzemite kratek odmor

Še en preprost nasvet o tem, kako povečati svojo energijo, se bo kratek odmor. Moramo živeti s stalno informacij preobremenitve v teh dneh, in da se lahko zelo hitro sok vso svojo energijo. Medtem ko moč nap morda ne bo praktično na delovnem mestu, lahko traja deset minut na vsako uro za sprehod po pisarni in vaš um odmor. Kako daleč stran od računalniškega zaslona in telefoni je lahko le odmor, ki jih potrebujete.

9. Posekali alkohola in prenehati s kajenjem

Če kadite in pijačo, nato pa so si sami dajejo dvojni problem z vašimi energetskih ravneh. Nikotin, ki ste jih dobili od kajenja bo deloval kot stimulans, ki bo ostal v telesu in lahko vodenje ste budni ponoči. Po drugi strani pa, če pijete alkohol v času kosila, bo depresiven učinek, ki ga ima občutek zaspanosti v popoldanskih urah.

10. Poskusite nekaj poprovo

Naš končni nasvet o tem, kako povečati svojo energijo je, da poskusite nekaj poprova meta. Mi ponavadi mislijo aromaterapije glede na njegovo sposobnost, da se sprostite um in v boju proti stresu, vendar ste vedeli, da lahko nekateri vonji vas zbudi? Ena izmed najbolj močnih arom, ki vas bo prebudil, je poprova meta. Poskusite drgnjenje nekaj olje poprove mete na dlani in dihanje v vonj, ali pa celo samo jedo poprove mete sladkarije ali gumi mogoče narediti trik.

Kako povečati svojo energijo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...