10 nasvetov, ki vam lahko pomagajo zaspati hitreje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov, ki vam lahko pomagajo zaspati hitreje

10 nasvetov, ki vam lahko pomagajo zaspati hitreje

Ko smo bili otroci, je spanje vedno samo vprašanje minut vožnje. Potem ko je izgubila toliko energije čez dan od teka naokoli z našimi prijatelji, smo pa sta off v deželo sanj, kot enostavno kot 1,2,3. Preden smo ga poznali, da je čas, da se zbudiš v šolo!

Ko se staramo, čeprav lahko spanec težje dobiti. Pogosto smo se mučile stresnih misli, skrbi in strahov. Zaradi tega so več kot 10million receptov za uspavalne tablete napisan v Angliji vsako leto sam. Za tako majhne otoške države je, da je veliko!

Predolgo spati lahko svoj davek na vaše duševno in telesno zdravje. Leži v postelji, premetavala in obračanja, preverjanje uro in štipa na stranišče; to je vse tako neprijetno. Zato pa si oglejte 10 najboljših nasvetov, ki vam lahko pomagajo zaspati hitreje.

load...

Stop Preverjanje ure

Ali ste preverite uro ali telefon za čas, to je čas, da se ustavite. Ko ne moremo spati, to je naravno za nas, da preveri čas, da vidite, kako pozno je že. Nato smo dobili res uničen, ko smo ugotovili, da je že 2:00!

To samo pomeni, da smo otežkoča in moti, ter povečuje našo raven stresa. Torej, medtem ko je preverjanje časa, kot se zdi dobra strategija, da je dejansko neproduktivno. Ko se zavedaš, kako pozno je v resnici, boste postali bolj obupani v svojem prizadevanju za spanje. In to vas lahko buden dlje. Namesto tega bi morali kar ignorirati čas in se osredotočite na poskušate zaspati.

Poslušati glasbo

To je pravzaprav res žajbelj nasvet, kljub dejstvu, da smo vam pove, da kaj poslušate razen sladkih zvokov tišine v vašo ponudbo za spanje.

load...

No, to je zato, ker realnost je, da ste pogosto ne posluša sladkih zvokov tišine sredi noči. Namesto tega ste moti partnerji smrčanju ali zvoke zraven vrat ali smeti moški na 5 zjutraj. To je ti niggling malo zvoke, ki jih pogosto nehote melodijo v, in nam lahko preprečujejo spanje. Poskusite poslušanju sproščujoče glasbe po vaši izbiri, namesto.

Pomiri se

Saj ne bo spal kadarkoli prej, če je vaša telesna temperatura neba visoko. Prav tako vas bo odrivanje, če je vaša sobna temperatura dovolj, da se potite. Spat prej, mora biti lepo in kul vaše temperatura telesa. Da bi zagotovili, da jo spustite, bi si lahko kul tuš pred spanjem, in lahko sprejme previdnostne ukrepe v svoji sobi, ki je nekoliko odprete okno ali izklopite termostat.

In verjetno bi morali spati goli, če ste preveč vroče.

Piti mleko pred spanjem

Mleko vsebuje veliko kalcija in element se imenuje l-triptofan, ki sta super za kar vaše telo, da se ohladi in se v pravi okvir "duha" za spanje.

Lahko bi celo kozarec mleka gor z vami in ga pustite vaš postelji. Preveč ne pijejo, čeprav, kot je pojasnjeno v konici spodaj!

Ne pijte preveč pred spanjem

To je pogost mit, da so samo ljudje z prostate težav znajdejo nenehno vstajanje iz postelje ponoči za zatiranje na stranišče. Če ste imeli malo preveč piti pred spanjem (in to vključuje brezalkoholne pijače ter alkoholne pijače), boste morda ugotovili, da je vaša težka mehur ki vas preobremenjen.

Čez dan, pol poln mehur je lažje prezreti. Ampak, ko leži v postelji z nič narediti, ampak zapre oči in menite, lahko vaš mehur pogosto postane vaš središču pozornosti. Lahko poskusite ignorirati, vendar bo vedno zmaga na koncu. Preden se zaveš, da ste drzni na stranišče na 1 am in ti še vedno niso spat!

Stop Preverjanje e-pošto

Tvoji starši ni treba skrbeti za preverjanje njihove e-pošte ob 2h zjutraj. Vsi so morali skrbeti bilo vreme pa bi obrnil pečico izklopite in da so bili ne bodo spali v hišo. Ah, te brezskrbnosti krat!

Leta 2017, mnogi od nas gre v posteljo s svojimi telefoni, ki jih naši strani. Kot minut označite jih, dobili smo v skušnjavi, da preverite našo e-pošto, da vidim, če je bil kdo v zvezi z delom v stiku. To samo pomeni, da smo bolj budni, še posebej, če nam je nekdo poslal pomembno e-pošto, ki odpira naša bitja srca.

Cut kofeina 

Ja, verjetno radi nekaj skodelic Joe skozi ves dan; kdo ne? Ampak kofein ima naravno razpolovno dobo do pet ur, kar pomeni, da je po petih urah je še vedno v vašem sistemu.

Če ste velik kavo pije in skodelico tri ure pred spanjem, to na koncu pomeni, da ste hitting vrečo z kofeina še vedno v krvi. Izgleda, drugo noč štetja ovc za vas!

Razen če prestregla kofein že nekako.

Nehaj kaditi

Kot je kofein, nikotin je poživilo. To pomeni, da lahko vodijo opozorilo - in buden.

Študija iz leta 2008 je pokazala, da so nekadilci štirikrat manj verjetno, da se zbudi občutek utrujenosti od kadilcev.

Zapiranje je lahko zelo težko, vendar morda lahko poskusite spremeniti svojo rutino, tako da kadiš manj zvečer.

Imajo zastoje zaradi okvar uro pred posteljo

Morate veter, preden greš v posteljo. To je pomembno. Spanjem stresnih misli, pomeni, da vas bo vsaj eno uro, da veter dol, medtem ko v postelji.

Z navijanje navzdol pred spanjem, ki jo uporabljate malo nous. Razpustitev pomeni ugašanje prenosni računalnik, ki uživajo ob kozarcu vina ali dobro knjigo. To pomeni, da pustite telefon sam in pridobivanje proč od negativnosti. Bodite pozitivni v tem obdobju in se sprostite. Morda imajo kad.

Cut Down Alkohol

Alkohol lahko vodijo nas budni dlje. Če običajno pijete alkohol pred spanjem, bi bilo to, da je glavni razlog, da niste dobili spati hitreje.

Zmanjšajte vnos alkohola pred spanjem in videli, kaj se bo zgodilo.

load...