10 nasvetov o nadzoru sladkorja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o nadzoru sladkorja

10 nasvetov o nadzoru sladkorja

Priporočeni količina sladkorja, ki naj bi jih vsak dan, je samo eno žlico, še povprečni Američan poje približno eno skodelico sladkorja vsak dan, kar je več kot 15-kratnega priporočenega zneska. Nobenega dvoma ni, da je preveč sladkorja slabo za vas. (Vas prosimo, da preberete članek o 20 stranskih učinkov sladkorja "tukaj.)

Če jeste skodelica polna, namesto žlico sladkorja, potem je čas, da razmislite o tem da sekanje. Sladkor, čeprav, lahko zasvoji, in zato, če ste trpijo zaradi neobvladljivih hrepenenj za sladkor, se glasi teh deset nasvetov o tem, kako nadzirati sladkorja želja:

1. Redno jesti

Kaj povzroča po sladkorju? Želja za sladkor lahko povzroči vaš imajo vrhove in nizke ravni sladkorja. Vaše telo potrebuje stalen vir energije, ne vzpone in padce, tako da je naš prvi namig o tem, kako nadzirati sladkorja želja je - ne izpuščajte obrokov, predvsem zajtrk, in se prepričajte, da bi dobili veliko beljakovin pri skoraj vsakem obroku. Redno jedo bo vaš krvni sladkor stabilen in pomaga izogniti pozivam, da jedo več sladkorja.

load...

2. Treat kot detox

Če ste šli za drastično zmanjšanje vašega vnosa sladkorja, potem bi morali ta proces resno. Sladkor je zasvojenost in prvi teden, ki ga zmanjšati sladkor morda nekoliko neprijetno. Verjetno boste doživeli želja, zato bodite pripravljeni za njih. Izrežemo sladkor v času, ko ste najmanj poudaril, in ne šele takrat, ko ste začeli novo delovno mesto, na primer.

3. Jasno od skušnjave

Še en nasvet o tem, kako nadzirati po sladkorju je - čisto vaš hladilnik in omare vseh teh vabljive priboljške in prigrizke, in da je zavestno odločil, da jih ne obnavljajo, ko greste po nakupih. Odstranjevanje skušnjavi po dosegu roke bo lažje premagati želja.

4. Pripravite nekaj alternativ

Ljudje gredo za sladke hrane, ko nimajo alternativne hrane na roko, tako da zaloge na zdravih priboljškov namesto sladkih prigrizkov. Izberite nekaj zdravih stvari, ki vam je všeč, kot so borovnice, jagode, jabolka, breskve, jogurt, oreščkov, suhega sadja ali sled premešamo. Te alternativne prigrizki bodo omejili željo po sladkosti, in vam zdravo dvig energije in prehrane preveč.

load...

5. Eksperimentirajte z drugimi živili

Naš naslednji nasvet o tem, kako nadzirati po sladkorju in kako prekiniti odvisnost od sladkorja - vzemite to kot priložnost za eksperimentiranje s hrano in poskusite stvari, ki jih nikoli ne jedo prej. Poišči alternative sladkih živil, ki še vedno se boste počutili dobro in vam dajejo energijo, ki jo potrebujete. Kaj si lahko mislili, da lahko želja le posledica navade, in zamenjava sladke prigrizke z bolj zdravimi tisti bo veliko lažje, kot ne snacking sploh.

6. Vključi sladke zelenjave v vaši prehrani

Vsakdo dobi željo po sladkih živil, vendar vam ni treba preobremenitve o sladkorju, da izpolnjuje to hrepenenje. Še en dober predlog, kako nadzorovati po sladkorju je to storiti na zdrav način: povečanje sladkosti v vaši prehrani z dodatkom sladke zelenjave za vaše obroke. Zelenjava, kot so sladki krompir, zeleno zelje, pesa in korenje bo pomagalo stabilizirati svoje raven sladkorja v krvi in ​​se ubranijo pred željo po sladkosti.

7. Uporaba malo ustno vodico

Ko dobiš resnično močno željo po sladkorju, očistite svoje zobe in nato speremo z nekaj ustno vodico. Močan okus ustno vodico bo sladka živila zdi manj privlačna.

8. Če si morate priboljšek, potem bi bilo dobra

Če res ne morete upreti pozivam, za sladko zdravljenje, potem kupiti najboljše kakovosti živil, ki jih lahko. Kos visoko kakovostne temne čokolade ali majhen del gurmanske sladoleda bo zadovoljila vaše sladkor hrepenenje veliko bolje, kot cenejšo alternativo v velikih količinah, tako da boste jedli veliko manj in uživajte več.

9. Chew nekaj brez sladkorja gumi

Raziskave so pokazale, da žvečilni brez sladkorja gumi zmanjšuje željo po sladkosti. Naj paket brez sladkorja gumi z vami in naslednjič, ko boste hrepenijo sladko zdravljenje, grickanje, da za nekaj časa, in bo olajšalo hrepenenje.

10. Kako nadzirati po sladkorju? Ne zanašajte se na umetnih sladil

Stvari, kot so prehrana sode, ki vsebujejo umetna sladila, ne pomagajo zmanjšati vaših želja, saj norec svoje telo v razmišljanje, da je sprejemanje dvigu krvnega sladkorja. Kot vsaka zasvojenosti, premagati po sladkorju, boste morali vztrajati z manjšim vnosom sladkih sladke hrane in v relativno kratkem času, bo želja izginejo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako nadzirati po sladkorju?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...