10 nasvetov o tem, kako hitro zgraditi mišice | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako hitro zgraditi mišice

10 nasvetov o tem, kako hitro zgraditi mišice

Obstaja nekaj izrazitih razlik med moških in žensk fizično make up, ki se težje za ženske za izgradnjo mišične mase. Večina deklet ne želijo videti kot Incredible Hulk, temveč napeta in vitko telo lahko videti zelo privlačna. Dejstvo je, da je bi bilo težko za žensko, da razvijejo žuborenje mišice moški bodybuilder, ampak tukaj je deset nasvetov o tem, kako lahko spremenite oblike telesa in hitro izgradnjo mišic.

1. Preverite, kako izgledaš, ne koliko ste težki

Za večino žensk, bo pridobivanje mišične mase iti z roko v roki z izgubo maščobe, vendar ne smete skoncentrirati na to, kaj vaša kopalnica lestvice so ti, čeprav. Vaša teža je odvisna od dneva v dan, in če se potrudiš za izgradnjo mišične mase, potem bi vaša teža še povečala od časa do časa. Kaj bi moral početi, da preverite svoj napredek, se gleda v ogledalo, da vidite, kako se vaše telo oblika izboljšuje.

2. Prepričajte se, da jeste dovolj

Še en nasvet o tem, kako graditi mišične hiter je, da poskrbite, da ste dovolj jesti. Če se potrudiš, da izgubijo težo in ton vaše mišice, ne pozabite, da bo vaše mišice še vedno treba hranjenje, če so za rast. Ne režite nazaj na kalorije predaleč, ali pa ne bo dovolj hranilnih snovi za rast mišic, in povečati vnos ogljikovih hidratov in beljakovin za krmo, da je rast.

load...

3. Stanje vadbo

Extreme kardio vadbe bo gorijo maščobe, vendar pa bo tudi ovirala vaše mišice stavbe napredek. Boste morali uravnotežiti mišice tonusa vaje s kardiovaskularnimi treninge, medtem ko izgradnjo mišične mase.

4. Potisnite sami

Medtem ko ne želite, da se poškoduje, boste morali trdo potiskanje, da se mišice težje delo in povečanje velikosti. Torej, naš naslednji namig o tem, kako graditi mišice hitro je, da si prizadeva za samo več ponovitev, dokler ne začutite opekline, saj mišice rastejo v odgovor ga potiska tistega, kar so bili nekoč.

5. Delo večkrat na teden

Pridobite si v rutino telovaditi, vsaj trikrat na teden. Če ste novi izvajati, boste morda morali, da začnete z manj sej na teden, dokler vaše telo postane navadili na nov režim; potem pa, ko se počutite udobno, da to stori, povečati število sej postopoma.

load...

6. Vaja vse svoje mišice

Še en nasvet o tem, kako graditi mišične hiter je, da izvaja vse svoje mišice. Ne samo osredotočiti na en sklop mišic, naredite vaje, ki bodo delovali na več sklepih in mišicah ob istem času. Vaje, kot so sedi, deadlifts, lunges in škatle skokov bo spodbudilo številne mišice, tako da bo izgradnjo mišične mase po vsem telesu za manj truda.

7. Dodaj uteži, kot jih potrebujete, da

Ko začnete, da bi dobili udobno z vsako vadbo, potem je čas, da se uteži, povečanje ponovitev, ali oboje. Ko boste obdržali sami potiskajo na max, se bo vaše telo začelo proizvajati testosteron, ki vam bo pomagal zgraditi mišične mase. Ne skrbite, to ne bo dovolj testosterona, da boste rastejo brado in razvije globok glas!

8. Ali dobro po treningu obrok

Tvoj post-workout obrok je pomembno tudi, da naš naslednji namig o tem, kako graditi mišice hitro je vedno dober, zdrav obrok po vsakem treningu, z veliko beljakovin in ogljikovih hidratov. Prizadeva, da imajo svoj po treningu obrok v roku dveh ur po treningu, nato pa se bo hranila usmerjena v vaše mišice.

9. Get dovolj spanja

Ne preskočite na spanje, če se potrudiš za izgradnjo mišic, saj da je, če nekateri pravi zgodi čarovnija. Če ste naredili dobro vadbo in dopolnjevati z veliko beljakovin, potem, ko ste spali, bo vaše telo popravilo in okrepiti mišice.

10. Imeti potrpljenje

Izgradnji mišic je trdo delo, in še posebej za ženske, je potreben čas. Ne bojte se, da boste v razsutem stanju preveč, da je zelo malo verjetno, in da na rutino. Videli boste nekaj razlike v obliki vašega telesa v razumnem času, vendar lahko traja vse do dvanajst mesecev, preden boste videli dramatične spremembe.

Kako graditi mišice hitro? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...