10 nasvetov o tem, kako jesti manj sladkorja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako jesti manj sladkorja

10 nasvetov o tem, kako jesti manj sladkorja

Razlog, zakaj imamo vsi radi sladkega okusa hrane je, da se naše telo ne more proizvajati vitamin C, tako da narava nam je dal sladokusce, da nas je spodbudila, da jedo sadje. Problem je, čeprav zdaj, sladkor je tako na voljo, da večina od nas jedo veliko preveč stvari. Povprečni Američan, na primer, poje v povprečju 22 žličk sladkorja vsak dan, vendar American Heart Association (AHA) priporoča, da ljudje jedo samo šest žličk sladkorja na dan. To ni samo sladkor, ki si dal v kavo ali da vas ta potresemo na jutranje žit, ki povzroča ta preobremenitev sladkorja. To je tudi sladkor, ki se skriva tudi v pripravljene hrane, omake in prigrizki. Rezanje nazaj na sladkor lahko težje narediti, kot ste morda mislili, vendar pa lahko drastično izboljša vaše zdravje. Tukaj je deset top nasvetov o tem, kako jesti manj sladkorja in se počutijo bolje.

1. Vzemite to en korak naenkrat

Sladkor lahko postane zasvojenost, zato da bi se izognili tako da je preveč težko zmanjšati na količino sladkorja, ki ga porabijo, izrežemo sladkor postopoma iz vaše prehrane. Če se zbudil nekega jutra in se odločite, da boste prenehali jesti in piti vse sladke stvari, boste dobili željo in vam bo manj možnosti za uspeh.

2. Zmanjšati na sladke pijače

Še en dober namig o tem, kako jesti manj sladkorja je zmanjšati na sladke pijače. Veliko vašega dnevnega vnosa sladkorja, je precej verjetno, da bo iz kaj pijete in najhujše krivca za vse, so soda pijače. Standardna pločevinka koksa vsebuje 45 gramov sladkorja, ki je enakovredna šest žličk. Če požirek svojo pot skozi eno od teh super velikih skodelic koksa v kinu, ki jih vsebuje neverjetnih 44 žličk sladkorja.

load...

3. Cook svojo hrano

Cook svoje obroke doma in boste mogli nadzorovati količino sladkorja, ki jo dodate v njih. Restavracija hrano, udobje obroki in hitro hrano, pogosto vsebujejo veliko več sladkorja, kot bi jih dodali v receptu sami. To še posebej velja za cenejšo hrano, ki ima dodan sladkor, tako da ima več okusa.

4. Jejte sadje namesto sladkarij

To je eden izmed najboljših nasvetov o tem, kako jesti manj sladkorja. Še vedno se lahko posladkate, ampak dobil veliko več prehrane, ki jo jedo sadje namesto sladkarij. Sveže ali posušene, sadni okus zelo sladek in boste dobili vitamine, minerale in vlaknine, kot tudi. Sadje vas bodo napolnili več kot dobro, tako da vam bo pomagal nadzorovati svojo težo preveč. To je veliko bolje za vas, kot sladkarije, od katerih je veliko vsebuje malo drugega razen sladkorja.

5. Otrok se off sladkorja v vaših toplih napitkov

Če ste vedno imeli sladkor v čaj in kavo, boste ugotovili, da težko bo preprosto začeli pitno svoje topli napitki brez sladkorja. Poskusite počasi rezanje nazaj količino sladkorja, ki jih dodate na vaše pijače, in da bo dala svoje paleta časa za prilagoditev na bolj grenak okus.

load...

6. Jejte več polnovrednih živil zrn

Uživanje rafinirane ogljikove hidrate ustvari začasno konico v vaše ravni sladkorja v krvi in ​​da se bo povečalo vaših želja za sladkor kasneje. Preklop na polnovrednih živil zrn bo pomagalo, da se izenačijo raven sladkorja in zmanjšati sladkor želja. Enako velja tudi za sladkor sam. Rafinirani beli sladkor vam bo dala bolj konico sladkorja kot nekaj podobnega javorjevega sirupa ali bi medu, zato poskusite sladkanje hrano brez uporabe belega sladkorja.

7. Stop dodajanje ketchup in druge pikantnimi za hrano

Še en dober namig o tem, kako jesti manj sladkorja je ustaviti dodajanje ketchup in druge pikantnimi za hrano. Kečap, pikantnimi in kumarice vsebujejo presenetljivo veliko vsebnostjo sladkorja. Paradižnikov ketchup, na primer, vsebuje 4 grame sladkorja v samo eno žličko polno in druge pikantnimi in omake niso veliko boljše. Dodajte okus vaše hrane, ko ga kuhanje z zelišči in začimbami, nato pa vam ne bo treba dodati več okus, ko ste prišli, da ga jesti.

8. Vklopite svoj zajtrk kosmiče

Moraš biti previden, ki žit za zajtrk jeste preveč, saj mnogi od njih vsebujejo veliko dodanega sladkorja, plus sladkor lahko potresemo na vrhu. Bodisi, preklopite na brez sladkorja znamko žita, ali še bolje, da začnete namesto jesti okusen zajtrk.

9. Ne si tepec z zdravimi sondirnih vesti

Naš naslednji nasvet o tem, kako jesti manj sladkorja je preprost: ne sami napeljejo k razmišljanju, da so rezanje nazaj na sladkor in jedo bolj zdravo s prehodom na vesti, da se zdi, da vsebuje zdrave sestavine. Piškotek je še vedno piškotek, tudi če ima rozine v njej, in da bo še vedno vsebujejo veliko sladkorja.

10. Oznake Preverite hrane previdno

Sladkor se doda veliko živil in ki vključuje okusno jed, kakor tudi sladko. Tudi nekateri suho sadje ima dodan k njej sladkorja, zato preverite oznake iz hrane, ki jo kupujejo za vse dodanih sladil. To vedno ne bo naveden kot sladkor na seznamu sestavin, včasih pa je skrito, kot je sladkorni trs soka, fruktoza, dekstroza ali melase.

Kako jesti manj sladkorja? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...