10 nasvetov o tem, kako narediti vadbo bolj zabavno in je všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako narediti vadbo bolj zabavno in je všeč

10 nasvetov o tem, kako narediti vadbo bolj zabavno in je všeč

Vendar navdušeni ste o izgubi teže, pridobivanje fit ali začasno prebivajo v formi, vadba za nekaj dni samo zdi naravnost dolgočasno. Za nekatere ljudi, dolgčas dejavnik gibanja je ena največjih ovir na poti jim pridobivanju in ohranjanju njihove ravni telesne pripravljenosti. Če ste dolgčas z vadbo, potem berite naprej in ugotovite, deset načinov, ki jih lahko naredite vadbo zabavno in še prihajajo, da ga ljubim.

1. Telovadnica ni edini kraj za vadbo

Absolutno vse vrste vadbe je dobro za vas in vam ni treba iti v telovadnico, da to storite. Lahko izvaja doma ali pa peš, s kolesom ali se pridružijo plesa. Telovadba lahko najbolj dolgočasen vseh treningih, tako da vas to ne zavede, da je ne le postaviti lahko učinkovito uveljavljajo.

2. Igra glasbo

Drug velik namig o tem, kako narediti vadbo zabavno in način, da bi prekinil monotonost delajo, je, da poslušate glasbo. Glasba dvigne razpoloženje in sprejme svoj um za ponavljajoče vaje in utrip vam bo pomagal postaviti v bolj potruditi.

load...

3. Vzemi skupinski šport

Za vadbo, ki jo lahko resnično uživali, traja ekipni šport, ki ga lahko igrajo z drugimi. To je veliko bolj prijetno igranjem tenisa ali odbojke, kot je tek na svoje in konkurenčne strani v športu vas bo vzpodbudila na vrhu, da bi poskušali še težje.

4. Poiščite vaja kolega

Naslednji velik namig o tem, kako narediti vadbo zabavno je, da bi našli vaja kolega. Vadba s prijateljem je varen način, da bi bilo bolj zabavno in zabavno. Lahko govori, medtem ko delate ven in lahko nastavite med seboj izzive. Dodaja povsem novo, zabavno razsežnost vaja rutino.

5. Vary vadbo

Spreminjanje vaja rutino morda zdi malo očitno, vendar mnogi ljudje ne dobijo v navado iste vaje, dan za dnem. Če nameravate svoje vaja rutino naprej, lahko cilj narediti različne oblike vadbe vsak dan, in potem ne bo videti toliko chore.

load...

6. Set dosegljive cilje

Ne postavljajte si nerealnih ciljev, ker, če jih ne doseže, boste kmalu izgubili motivacijo. Naredite svoje cilje realno za sedanji ravni fitnes, nato pa bo vadba sej bo bolj prijetno, ker vam ne bo poskušal doseči nemogoče.

7. Spremljajte svoj napredek

Predlog določa tudi dosegljive cilje, je pomembno tudi, da vodijo evidenco o svojem napredku. Naj fitnes dnevnik, nato pa boste lahko videli, da je trud, ki ga začetek vadbe vredno.

8. Naj bo preprosto

Poskusite in obdržati svoje vaje čim bolj preprost in se izognili zapletenim poteze ali težko uporabljati opreme, dokler ste res pripravljeni. Če čez zaplete stvari, boste porabili več časa branju navodil, kot vam telovaditi!

9. Multi naloga

Vadba je eno priložnost, kjer lahko večopravilnosti bo v veliko pomoč in to je še en koristen nasvet o tem, kako narediti vadbo zabavno. Vadba ne pomeni, da ne morete storiti kaj drugega hkrati. Če ste na tekočem traku, potem si lahko poslušate glasbo ali zvočne knjige, in če ste telesno doma, si lahko gledal televizijo ob istem času.

10. Privoščite si nagrade

Naslednji namig o tem, kako narediti vadbo zabavno je, ko vam doseči cilj fitnes, ne pozabite, da si priboljšek. Preživite dan v toplicah ali pa si privoščite nekaj novih oblačil. Karkoli vam bo dala motivacijo za naprej, tako dolgo, kot da se ne sprejema letno off delaš vajo!

Kako narediti vadbo zabavno? Kateri so vaši najboljši nasveti fitnes motivacija?

load...