10 nasvetov o tem, kako ostati zdrav zimo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako ostati zdrav zimo

10 nasvetov o tem, kako ostati zdrav zimo

To ni samo hladno vreme, temne noči in dež, da je zima prinaša; to je tudi bala kašelj, prehlad in mrzlica. Torej, če ste eden izmed tistih ljudi, ki se zdi, da bi dobili več svojega pravičnega deleža zimskih hroščev, check out teh deset nasvetov o tem, kako ostati zdrav v zimskem času.

1. Uporaba higieno rok

Poberete več klice prek svojih rokah, kot pa če je nekdo v vaši bližini kihne. Tudi drži ograjo na primer stopnice se lahko prenese na mikrobe. Torej, nosijo higieno rok z vami v zimskem času in jo redno uporabljate za pomoč pri hrani napake v zaliv.

2. Naj vadbo

Vsakdo čuti malo manj energična v zimskih mesecih, vendar ne pustite, da biti izgovor, da naj se na treningu rutine. Tudi samo petnajst minut na dan, boste ostali fit in bo povečala vaše razpoloženje preveč.

load...

3. Sleep dobro

Bodite prepričani, da bi dobili dober spanec je, ker to pomaga imunski sistem telesa v borbi proti gripi in prehladu. Če dobiš dober sedem do osem ur spanja na noč, bo vaše telo veliko bolje opremljeni za boj proti off okužbe.

4. Zmanjšajte stres

Če se začnete počutiti sami dobili pod stresom, potem vzemite odmor in se zabavaj. Stres znižuje imunski sistem, zato chill out, ali pa se bo prehladil in da vas bo še bolj poudaril!

5. Ostanejo hidrirani

Samo zato, ker se sonce ne sije, ne pozabite piti veliko vode. Tudi v zimskem času, lahko postanete dehidrirani, tako da na pitje dva litra vode na dan, ali pa boste postali bolj dovzetni za bolezni.

load...

6. Prenehati s kajenjem

Poleg vso škodo, ki kajenje pa je tudi bistveno zmanjšuje učinkovitost imunskega sistema. Ne samo, da je, ko vam prehladil, kajenje naredi simptomi desetkrat tako slabo.

7. Dobro Jejte

Nadaljujte z zdravo prehrano, ker vaše telo potrebuje tiste vitamine in minerale, še bolj pa v zimskih mesecih. Zima udobje živil, lahko se boste počutili toplo in udobno, vendar pa ni nujno, da bo vam z vsemi hranilnimi snovmi, ki jih boste potrebovali.

8. Uporabljajte svoje peresa

Tukaj je čuden tisti, ki ga ni bilo v mislih. Vedno paket svoje pisala v torbi zjutraj. V nasprotnem primeru, ko boste dvignili pero na banki, na primer, boste dvignili klice iz sto in še nekaj ljudi, ki so uporabljali to pisalo pred vami.

9. Ali argument

Vse Dajanje v zdravem, vendar ogrevano, razprava je dobro zate. Raziskave so pokazale, da je petnajst minut "odkrito izmenjavo mnenj", s svojim partnerjem povečuje proizvodnjo bolezni boj belih krvnih celic v telesu.

10. Ven in izpolnjujejo več ljudi

Ne skrivajte se mu zaradi strahu pred lovljenje nekaj, ker to je šele tekoč, da bi stvari še slabše. Več ljudi, ki jih zmešamo z, bolje vaše telo postane boj proti off virusi, tako, priti ven in se družijo!

Kako ostati zdrav v zimskem času?

load...