10 nasvetov o tem, kako postati princesa zen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako postati princesa zen

10 nasvetov o tem, kako postati princesa zen

Leta 2017, je poudaril, kot kdajkoli prej več od nas. Ne samo to, ampak si bomo tudi napolnjena s tesnobo.

Za sprožilne točke so povsod: smo pozno za delo, smo pozabili, da izpolnite naš avto s plinom, smo obtičali v prometu na poti za izpolnitev datum, ne moremo najti svoje ključe od avta, je dobesedno ni konča na težave!

Ko težave zgraditi, lahko se boste počutili izpod nadzora. To je, ko stres in anksioznost začne prevzame.

Nekateri od nas, čeprav so sposobni, da se ukvarjajo z življenjskimi curveballs z Samozavest. So sposobni ohraniti nadzor v obraz stvari, ki sodijo poleg okoli njih, in so sposobni voditi ravni-glavo. Kako to storiti? No, pa si oglejte na 10 načinov, na katere lahko gredo od poudaril, da princesa zena.

load...

Spremenite svoje Point Of View

Včasih je samo primer si Reframing svoje stališče. Vaš um je res močna, in ko ste nenehno razmišljanje o negativnih stvareh, ki jih bomo povabili negativno energijo v vaše življenje. Ko sprejme pozitivno miselnost, da je veliko lažje biti bolj pozitivna kot osebo.

Čeprav je težko ukrepati vesela, ko se stvari razpada okoli vas, je pomembno, da vam prisiliti nasmeh ven. Pravijo, da je smeh naredi za najboljše zdravilo, in res je res. Bolj pozitivno ste o stvareh, bolj boste na koncu uživali koristi.

Glej Failure kot priložnost za rast

Še en pomemben nasvet o tem, kako ravnati s stresom in bolj mirno je videti neuspeh kot priložnost za rast. Če vidite neuspeh kot zelo slaba stvar, ki vas naredi plazijo v svojo lupino in se odreči težaven, ste zagotovo ni sama. Ampak vidim neuspeh na ta način ne bo pomagal izboljšati svojo veliko; Namesto tega bo vas na spodnji klin.

load...

Da bi postala princesa Zen, je čas, da začnete spreminja način, kako gledaš neuspeh. Namesto, da bi odvrnil, raste razočarano in ob predpostavki, da si ne more storiti nekaj, bi morali videti neuspeh kot priložnost za rast. Uporabite ga kot priložnost, da se učijo iz svojih napak in izboljšati za naslednjič. Vsakdo trpi zastojev, toda uspešni ljudje uporabljajo napak za lastno korist.

Preživite čas z ljudmi, ki jih imate radi

Kadarkoli ste nekoliko nervozni, to je dobra ideja, da preživite nekaj časa z ljudmi, ki jih resnično radi. To so ljudje, ki jim bo prinesel nekaj veselja nazaj v svoje življenje; oni bi vam nasmeh, in jih bomo, da se zavedaš, da vaše težave so globoko v samo nepomembno. Lahko jih premagati.

Poleg tega vaši najbližji prijatelji so ljudje lahko govorijo, da o svojih težavah. Ti vam bodo pomagali, da se ukvarjajo s stresom in tesnobo, in bo zagotovil ramo dreti naprej. Vaši prijatelji in družina so svoj sistem za podporo - jih uporabljati!

Jedo pravico živil

Zdrava in uravnotežena prehrana je še en dober namig o tem, kako ravnati s stresom in postala princesa zena.

Eating napačne hrane lahko oslabi svoje mentalne sposobnosti, in so lahko celo, da se počutite modro. Ti lahko pustil oropani energije, utrujeni - in še bolj obrabljena.

Zato je čas, da začnete sprejem ustrezne prehrane, ki bo naložite svoje telo z vitamini in hranilne snovi, ki spodbujajo telesno in duševno počutje. Vitamini B, C in E, zlasti so znani za boj proti stresu, kot so omega - 3 in 6 maščobnih kislin. In ko jeste prave hrane, se boste počutili polni dlje. To bo zagotovilo, vam upreti skušnjavi, da popivanje jesti, kadar ste nekoliko nervozni.

Očisti vašo omaro

To je moj najljubši nasvet o tem, kako ravnati s stresom. Kadarkoli sem nekoliko nervozni, sem vedno občutek, da je to dobra ideja, da bi očistili svojo garderobo. Zadnjič, ko sem to naredil počutil posebej dobro, saj je bilo toliko kosi oblačil, da je res bilo smešno.

Se mu je zdelo dobro, da se znebite vseh nepotrebnih oblačil. To je pomagalo ustvariti prostor, zmanjšanje šuma, in počutil sem se obnovi. Če odprete svojo omaro zjutraj ali ponoči in vzdih, ker si preprosto ne vedo, kaj izbrati, ali kje iskati, to je znak, da je čas, da očistite svoje garderobe.

Ugasnite

Eden od razlogov več od nas so dobili poudaril, leta 2017, je zato, ker smo dobesedno ob našem delu doma z nami. 05:00 uporabljajo za signaliziranje konec delovnega dne, vendar ne več. Namesto tega smo preverjanje naše e-pošte na poti v službo domov z dela; in smo jih preverja v desno, dokler je čas, da gredo v posteljo. In včasih tudi zbudil sredi noči in preverite naše e-pošte.

Torej, naš naslednji namig o tem, kako ravnati s stresom je, da preprosto izklopiti. To pomeni izklopom vaš mobilni telefon, iPad, in celo prenosni računalnik. To lahko tudi pomeni ugašanje televizor in tudi vse elektronske naprave. Če ga želite mir, mirno, in boste potrebovali nekaj spanca.

Ne skrbite

Zaskrbljujoče je opisal kot nekaj, ki izhaja iz strahu in morajo biti pod nadzorom ves čas. Ko vas skrbi, se počutite težka z energijo. In ugotovili, da je zaskrbljujoče, zagrabi svojo pozornost in vas ustavi s poudarkom na vseh nalog pri roki.

Problem z zaskrbljujoče je, da ne samo, da pohlepno požrl vso našo pozornost, vendar je pogosto vse zaman. Stvari se redko izkaže kot slabo, kot mislimo, da bo. Naj bo to skrbi, e-pošto moramo poslati off, ali dejstvo, da je naš datum še vedno nam ni texted nazaj, smo kar sami poudarili, za absolutno nobenega razloga. Čas je, da kick navado in nehajte skrbeti.

Ne Tekmujte

Še en nasvet o tem, kako ravnati s stresom in bolj zen je, da bi se izognili konkurenčni. Seveda, če ste športnik, boste seveda tekmujejo s svojimi kolegi konkurenti za zmago nekaj. Toda glede na vaše vsakdanje življenje, je čas, da se ustavite tekmujejo z drugimi, in namesto tega iti s tokom.

Neizrečeno tekmovanje s prijatelji, kdo dobi najprej poročena, je slaba stvar, saj je konkurenca za delovna mesta, datumi, uspeh in tako naprej. Kapitalizem nas je naučila, da je konkurenca bo vse in na koncu vsi, ampak res ne; ne miren, duh brez stresa nekako! Zato se sprostite.

Poenostavite računalnik

Računalnik je kraj, kjer mnogi od nas preživijo večino svojih dni. Čeprav to ni zelo zen-všeč, to je samo način, kako stvari so. Iz tega razloga, če se ne more znebiti off računalnik popolnoma, potem morate vsaj urejeno jo gor, tako, da je čim bolj preprost.

Če imate nered namizje, jo očisti. Če imate datotek in dokumentov, raztresene po vsem mestu, je zdaj pravi čas, da jih lepo urediti v ločeno, enostaven za najti mape. Če je vaš nabiralnik polnjene z dolgo pozabljenih e-pošto in pošto črkami, je čas, da izbrišete.

Sprehodi se

Urad je zamašen, duši okolje. Poraba 8 + ur na dan, ne more biti odvajanje. Če je mogoče, uporabite premor, da gremo ven iz stavbe in se sprehodite. Korak stran od prometnih ulic in najti nekje tiho, da vzemite nekaj minut ven, globoko vdihnite, in osvežite svoj um.

Ti trenutki samote so pomembni za ohranjanje vas ozemljeno in sproščeno. Vsi potrebujemo malo časa, da napolni svoje baterije, preden se je vrnil z novo močjo.

Kako se spopasti s stresom in postala princesa zena? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...