10 nasvetov o tem, kako prenehati jesti ponoči ponoči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako prenehati jesti ponoči ponoči

10 nasvetov o tem, kako prenehati jesti ponoči ponoči

Mnogi strokovnjaki se strinjajo, da je najslabši čas za jesti v večernih urah in ponoči, vendar mnogi ljudje jedo velik obrok, pozno zvečer, in potem ne ustavi grizljanjem, dokler končno zaspal. Če ste nočni čas hrana jedec, potem je to prav lahko, zakaj se zdi, da je težko, da izgubijo težo, saj vam ni treba te kalorije v tistem času noč. Tukaj je deset načinov, ki vam pomaga priti ven iz nočno popivanje prehranjevanja navado:

1. Ne zamudite zajtrk

Če preskočite zajtrka ali drugih obrokov čez dan, potem ste veliko bolj verjetno, da preveč jesti kasneje. To je tudi dokazano dejstvo, da ljudje, ki ne zajtrkujejo na koncu jedo več kalorij, na splošno, do konca dneva.

2. Daj proč prigrizke med gledanjem televizije

Še en nasvet o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje ponoči je, da mu hrano med gledanjem televizije. Vklopite TV in ven na prigrizke - to je večer rutina za veliko ljudi, ampak to je točno to, ko ste verjetno preveč jesti. Uživanje ob gledanju televizije je zagotovila, da bo na teži, saj so si raztresen in ne boste niti zavedaš, koliko ste zaužili.

load...

3. Po drugi strani pa ne stradajo sami bodisi

Če ne potrebujete prigrizek v večernih urah, potem jedo zdravo eno, zaradi stradanja se boste želeli pojesti tudi kasneje v večernih urah. Kasneje ponoči ga dobi, slabše, da kompulzivno prenajedanje je, ali pa, tako da svetloba večer prigrizek je v redu, da se nehate Raider hladilnik v noč.

4. Pijača vročo pijačo ponoči

Drug velik namig o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje ponoči je piti vročo pijačo. Skodelica vroče čokolade ali kofeina proste čaj pomaga ubranijo želja kasneje. Vroča pijača, tik preden greste v posteljo, vam bo pomagal, da se boste počutili polni in vam pomaga zaspati hitreje preveč.

5. Pridobite več spanja

Dobili dovolj spanja je še en namig o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje ponoči. Paradoksalno je, da manj spanja, da boste dobili, bolj verjetno ste, da se zbudiš v noč lačni! Pomanjkanje spanja povečuje produkcijo lakota hormona, ghrelin, ki bo prinesel na hrepenenje po hrani v telesu.

load...

6. Več o tem, kako de-stres

Najti načine, da chill out in se sprostite pred spanjem, saj lahko stres, da ste hrepenijo hrane preveč. Preberite knjigo, poslušajte glasbo ali pa poskusite z meditacijo. Če si lahko dal odmor od stresa za nekaj časa, boste veliko manj verjetno, da jesti ponoči.

7. Izogibajte se konice in nizke prehrani

Drug predlog o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje ponoči jesti majhne obroke, redno, skozi dan. Izogibanje obdobij visoke in nizke prehrane in sladkor bo pomagal zgladiti svoje lakote. Jedo več, manjši obroki, ne pa ena velika, bo izboljšala način čutite in ustaviti nenadno željo po hrani.

8. Ven več

Velik vzrok za zvečer popivanje prehranjevanja je preprosto dolgčas. Naj večere zanimivo ob nočni razred, gre ven s prijatelji ali pa nov hobi. Naj si zasedena in vam bo manj verjetno, da bi jedli iz dolgočasja.

9. Delo, zakaj vam popivanje

Vprašajte se, zakaj jeste ponoči in poskusite in vzpostaviti načrt za prekinitev cikla. Za mnoge ljudi, to ni nič več kot navado, da naslednjič, ko se znajdete dosegli za hrano, se vprašajte: "? Sem res lačen"

10. Razmislite o prihodnosti

Polnočni praznik vam bo dala takojšnje zadovoljstvo, vendar pa ne bo prinesla nič dobrega na dolgi rok. Razmislite o nekaterih velikih trenutkov, ki jih imajo, da pridejo in kako bi prekomerne teže priti na način, da je. Razmisli tudi o zajtrku, ker je to verjetno ni tako daleč in da boste uživali toliko bolj, ker ni binging zdaj.

Ali imate druge nasvete o tem, kako ustaviti popivanje jedo ponoči?

load...