10 nasvetov o tem, kako prenehati pretirano znojenje na vroč dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako prenehati pretirano znojenje na vroč dan

10 nasvetov o tem, kako prenehati pretirano znojenje na vroč dan

Potenje v vročini, je povsem naravno, in nič, da je preveč sram, ker nekateri ljudje preprosto potite več kot drugi ljudje. Če se ne potijo ​​tako veliko, da je vedno problem za vas, bo vaš prvi pristanišče postanka bo vaš zdravnik, saj obstajajo načini zdravljenja hudih primerih prekomerno potenje. Za večino od nas, čeprav, potenje je neprijetno in je lahko malce neprijetno, vendar obstajajo stvari, ki jih lahko storite za njegovo zmanjšanje. Tukaj je deset zelo preprostih nasvetov o tem, kako ustaviti prekomerno potenje na vroč dan.

1. Zmanjšajte soli

Kaj jeste, bo vplivala na to, koliko si se potil, in prva stvar, ki naj bi zmanjšali, če želite, da znoj manj, je sol. Ko jeste preveč soli, vaše telo reagira s potenjem bolj kot način, da bi dobili, da odvečno sol iz vašega sistema. Vsi smo jedli tako preveč soli vseeno, ker je že dodan v mnogih živilih, tako da prenehajte dodajanjem več soli s hrano na mizo in jih je treba najti, da se potite manj.

2. Oblecite ohlapna oblačila

Če nosite oprijete obleke zrak ne more krožiti po koži, in da se boste znoj veliko več. Ko je vreme gre vroče, oblecite ohlapna oblačila in nato zrak vas bo ohladi in posuši nekaj znoja.

load...

3. Pijte veliko vode

Če ste nekdo, ki znojenje veliko v vročih dneh, potem je pomembno, da zamenjate tekočine ste izgubili s potenjem ali lahko postanete dehidrirani. Pitna voda bo tudi obdržati svoje telesne temperature navzdol in pomagajo zmanjšati potenje. Zdravniki priporočajo, da mora vsakdo piti osem kozarcev vode na dan, vendar v zelo vročih dneh, boste potrebovali še več.

4. Izogibajte se začinjene hrane

To je še en dober namig o tem, kako ustaviti prekomerno potenje. Zelo začinjene hrane bo nikomur znoj, tudi na hladnem dnevu, tako da, če vam veliko znoja, s katero bi bilo bolje, če bi se izognili začinjene hrane v celoti. Kapsaicin, ki je tisto, kar daje stvari, kot papriko in čilijem toploto, pošlje signal v možgane, je povedal, da ste pregrevanja, in da bo sprožila več potenje.

5. Počasi

Po okoli vas bo znoj več, tako da načrt vaš dan, tako da boste imeli dovolj časa, da bi dobili, kjer moraš biti. To je še posebej pomembno imeti v mislih, če se bo nekje kot pomemben sestanek ali razgovor za službo. Privoščite si več časa, da se mesta in se boste počutili bolj sestavljena, ko prideš tja in boš znoj manj.

load...

6. Wear zračne tkanine

Umetnih tkanin, kot so akrilne in poliestra, past toploto in znoj in samo, da se potite še bolj. Preverite oznake na vseh oblačil, ki jih kupujemo in iskati naravnih materialov, kot so bombaž, lan in svila. Naravni materiali, naj zrak priti do vaše kože, ki vas bo ohladila, in jih pripraviti vlago stran od kože, tako da lahko izhlapi v zrak.

7. Pijte čaj žajbelj

Še en dober namig o tem, kako ustaviti prekomerno potenje je piti žajbelj čaj. Sage je dobro znan po svoji sposobnosti, da zmanjšuje znojenje in izvleček žajblja tablete so ga zdravniki pogosto priporočljivo za zdravljenje ljudi s hudo prekomerno potenje. Lahko dobite enake ugodnosti, ki jih redno pitje žajbelj čaj. To je enostavno narediti. Pravkar ste dodali žličko suhega žajblja v nekaj vrelo vodo in pustite, da strm za nekaj minut. Če želite to sladkanje malo, dodajte žličko medu.

8. Uporabi proti potenju ob pravem času

Lahko preklopite do močnejših proti potenju za nadzor potenje in, če je potenje zelo huda, lahko zdravnik priporoči recept proti potenju moč. Ne glede na moč antiperspirant, ki ga uporabljate, bo delo veliko bolje, če jo uporablja, preden preden začnete potenje, ali celo noč. Za pravilno delovanje deodoranta mora namakate v znojnic in ne more storiti, da če ste že potenje.

9. Pijača manj alkohola

Ledeno hladno alkoholna pijača vas lahko ohladi v kratkem času, ampak če pijete preveč alkohola na redni osnovi, bo, da se potite več. Vaše telo reagira na večjih količin alkohola na enak način, kot to počne s soljo; jo poskuša znoj iz vašega sistema. Sprva bo alkohol ti dehidriral, toda naslednje jutro prišli, boste ugotovili, da se potite več kot vaše telo poskuša, da se očisti.

10. Poskusi, limonin sok, namesto proti potenju

Še en nasvet o tem, kako ustaviti prekomerno potenje je poskusiti limoninega soka. Če niste velik ljubitelj-trgovina kupil proti potenju, bo limonin sok deluje precej dobro kot naravno alternativo. Iztisnite sok ene limone in ga uporablja v skladu z rokami, preden greš v posteljo. To bo pomagalo ustaviti potenje naslednji dan in to diši preveč.

Kako ustaviti prekomerno potenje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...