10 nasvetov o tem, kako ustaviti sladkorja želje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako ustaviti sladkorja želje

10 nasvetov o tem, kako ustaviti sladkorja želje

Ko pridemo želja, da je naše telo nam pove, da potrebuje nekaj, vendar je možno, da se porušijo naravno ravnovesje vašega telesa, tako da začnete dobili željo za stvari, ki jih ne potrebujete in konstantno hrepenenje za sladkih, sladko stvari, je lahko eden od teh zmedenih hrepenenj, ki jih lahko dobite. Sladkor vsebuje preproste ogljikove hidrate, ki vam dajejo takojšen dvig energije in občutek zadovoljstva, vendar ti občutki so le kratkotrajna, tako da to ni dolgo, preden hrepenenje vrne. Smo dobili okus za pravice sladkorja od rojstva in sladke stvari postanejo podjetje favorit za večino ljudi. To je zato, ker jedo sladkor omogoča sproščanje telesu počutijo dobro hormona serotonina in to je razlog, zakaj lahko dobite "visoka sladkorja" a. Če se znajdete dosegli za sladek prigrizek prepogosto, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako ustaviti po sladkorju.

1. Razumeti, kaj sladkorja pa za vas

Če menite, da je edina stvar, ki bo sladkor lahko stori za vas, da ste na teži, potem se motite. Če potrebujete spodbudo zmanjšati na sladkor, nato pa ne pozabite, da sladkor povzroča hudo zasvojenost, zato so dobili želja. Jedo preveč sladkorja bo negativno vplivala na vaš imunski sistem, bo gnilobe zobe, poveča vnetje in povečanje možnosti za ste dobili raka, sladkorne bolezni in za vaš postajajo debeli.

2. Dovolite si občasno zdravljenje

Še en nasvet o tem, kako ustaviti po sladkorju je, da si omogoči občasno zdravljenje. Nadzor nad vnos sladkorja, bo veliko lažje, kot odnehala vse sladko hrano, ki so jo ljubiš čez noč. Dovoliti si občasno čokoladico ali piškot, vas bo ustaviti občutek, kot da so sami nekaj zanikanje v celoti in ga bo lažje počakali do naslednjega zdravljenje.

load...

3. Poskusite žvečilni gumi

Lahko odvrniti hrepenenje trenutek sladkorja, ki jih žvečilni gumi. Raziskave so pokazale, da žvečilni gumi bedaki vaše telo v razmišljanju, da je prehranjevanje nekaj in lahko zmanjša željo, da se počutite pojesti nekaj sladkega.

4. Jejte hrano, ki vsebuje veliko kroma

Krom je mineral, ki pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi in ​​da bo pomagal nadzorovati svoje sladkorja želja. Jejte več živil, ki imajo visoko vsebnost kroma, kot so sladki krompir, jajca, celih zrn in brokoli, in da naj bi pomagal zmanjšati potrebo po sladki hrani.

5. Cut nazaj na alkohol in kofein

Naslednja koristen nasvet o tem, kako ustaviti po sladkorju je zmanjšal nazaj na alkohol in kofein. Pitje preveč kofeina in preveč alkohola ima lahko za posledico, da vaša želja sladkorja slabše. Oba sta poživila, ki vas bo dehidriral in povzročajo mineralne pomanjkljivosti v telesu (če preveč prepustite v njih), ki bo vodila do hrepenenj sladkorja. Zmanjšati na obeh vrst pijač, in da bo zmanjšala svoje sladkornih hrepenenj.

load...

6. Redno jesti

Še en dober namig o tem, kako ustaviti po sladkorju je preprost: ne pustite predolgo vrzel med obroki, ker da bo povečala svojo željo po sladki hrani preveč. Kaj jesti zdravo, vsake tri ure ali tako, in potem ne boste počutili tako lačen in si bo manj mika, da bi dosegli za sladko zdravljenje kot hitra rešitev za lakote.

7. Inhale vanilije vonj

Drug velik namig o tem, kako ustaviti po sladkorju je inhalirati vanilijev vonj. Je bilo ugotovljeno, da je vonj vanilije zelo učinkovito zmanjšanje po sladkorju. V študiji, ki jo St George bolnišnici v Londonu izvedli, so raziskovalci ugotovili, da je, ko so vanilija dišeče obliži namenjena ljudem z sladokusce, je bila želja udeleżenćeve za sladke hrane močno zmanjša. Poskusite prižgali vanilijev dišeče sveče doma, ali škropljenje malo vanilije dišeče parfum na hrbtih svojih rok.

8. Jejte bolj zdravo maščob, vlaknin in beljakovin

Ko boste to storili zmanjšati sladkor, boste morali zamenjati z nečim bolj zdravo, da bo vaš krvni sladkor stabilen. Jejte hrano, ki vsebuje veliko zdravih maščob, vlaknin in beljakovin, ki vam bo pomagal, da ustavi ste dobili vrhove in korita v vaših raven sladkorja v krvi.

9. Ne dolgčas v popoldanskem času

Očitno je najpogostejši čas dneva, ki jih odločenost ljudi prek prehrane ne je sredi popoldneva, na približno tri trideset in najpogostejši vzrok za zlom prehranjevanja je preprosto dolgčas ali frustracija. Najboljši nasvet je, da se vse dolgočasno in dolgočasno delo na odročen zjutraj in vodijo sami zasedli v popoldanskem času, tako da ne jedo sladke stvari, samo da bi prekinil dolgčas.

10. Chew hrana počasi

Ko prebavo hrane, so škrob razčlenijo v sladkor, ki ga prebavnih encimov. To prebavni proces se začne, ko so žvečenje hrano, zato si vzemite čas, ob obrokih, žvečiti hrano temeljito in si bo zadovoljila vaše hrepenenje za sladkor ne jedo nezdravo sladkih živil.

Kako ustaviti po sladkorju? Ali imate druge nasvete?

load...