10 nasvetov o tem, kako vaditi pozorno prehranjevanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o tem, kako vaditi pozorno prehranjevanje

10 nasvetov o tem, kako vaditi pozorno prehranjevanje

Prehranjevanje je bil prvotno izumili kot sredstvo za pomoč pri nas napolni. V starih časih, bi folk samo jesti, kadar so bili lačni.

Hitro naprej do leta 2017, čeprav, in mnogi od nas radi, da se prepustite nespametnega prehranjevanja. Jemo, ko nismo niti lačni. Jemo več, kot smo v resnici potrebno. Jemo hitreje od hitrosti svetlobe. Jemo obdelane baddies da oblak naše misli, ki nas manj pameten. Imamo jedo tekmovanja. In slabše kot karkoli drugega, preprosto ne more prenehati jesti!

Zavedajoč prehranjevanja je vse o tem zavedajo, kaj počnete. Gre pozoren, in jedo hkrati skrbi za svoje telo. Ker se bojijo sredstva se zavedajo učinkov, da lahko hrana na vas.

load...

1. Jejte rastline

Ne, ne bomo pravi, da naj bi si glavo ven na vašem vrtu, razporek svoje narcise in sotesko na njih. To bi lahko, da si bolan, in če te nekdo dobro videl kako, bi to lahko dobiš prerezana.

Toda pravilna prehrana na rastlinski osnovi, je zagotovo veliko bolj zdravo kot dieto, ki temelji na meso. To zmanjšuje tveganje za nastanek raka, kot tudi bolezni srca in diabetes. Poleg tega, ko si privoščite hrano na rastlinski osnovi, ste se veliko bolj zaveda in selektivno nad tem, kaj jeste.

Prehrana na rastlinski osnovi vsebuje sadje, polnozrnate žitarice, semena, listnato zelenjavo, kot tudi vse vrste zelenjavo.

2. Stop Preskakovanje obrokov

Še eden od velikih nasvetov zaveda prehranjevanja je preprečiti preskakovanje obrokov. Ko smo izpuščajte obrokov, smo na koncu rekel, da je najbližje družinskega člana / prijatelja / popoln tujec: "SEM lakote !!"

load...

To je problem z preskakovanje obrokov; naša lakota sčasoma stopnjuje do točke, kjer smo povedal zavedajoč prehranjevanja, da se izgubi, ker bomo jedli prvi hamburger smo naleteli.

Če želite ostati pozoren, si preprosto ne more izpuščajte obrokov. Preskakovanje obrokov vodi v stanje lakote, ki vidi greš izpod nadzora.

3. Nikoli ne jesti

Naslednja eden od pomembnih nasvetov zaveda prehranjevanja je, da se prepreči prenajedanje z vsemi sredstvi. Komunikacija med naših želodcev in možganov ni instant, in kot taka je potrebno petnajst minut, naši možgani, da se registrirajo, da smo dejansko sedaj v celoti.

Kaj to pomeni, da bi lahko dejansko v celoti, preden se zavedaš. In ker ga ne zavedaš, še naprej jesti. In jesti. In jesti. Dokler ne bloat in slabo počutje.

Zavedajoč se jedci se zavedamo, da je potrebno 15 minut za naše možgane, da nam povedo, da smo v celoti, in zato so nehal jesti, preden gredo predaleč.

4. Jejte Z palčke za nekaj časa

Če ste skupno začetnik, ko gre za palčke, boste zagotovo zelo pozoren na to, kaj jeste, ko jih preizkusite! In tudi, če ste uporabili palčke v preteklosti, in da sami, da je zelo dober z njimi, zakaj ne poskus, ki ga jedo solato ali sendvič z njimi? Rezultati bodo zagotovo presenečenje, in boste plačali veliko več pozornosti, da vse, kar počnete.

5. Jejte počasi

Jedo počasi, je še ena od dobrih nasvetov zaveda prehranjevalnih in to pomeni, da se popolnoma zaveda in v celoti pod nadzorom. To vam omogoča, da mirno in dal pokrov na svojem prehranjevanju raje prej kot pozneje. Še več, to pomeni, da ne napad vaš prebavni sistem, ampak zagotoviti, da se ohranja na tiktaka več učinkovito.

Problem z jeste, še posebej s prijatelji, ki radi hitro jesti, je, da lahko čutijo pod pritiskom, da bi jedli čim njih. Poleg tega je zaradi pritiskov na delovnem mestu, kosilo odmori so krajši kot kdajkoli prej, kar pomeni, da moramo hitro pojesti. Ampak, vam predlagamo, da vedno ostanejo pozorni, kadar je to mogoče, in vedno si vzemite čas.

In če vas kdo vpraša, samo reči, da greš za počasno jedo zapis.

6. Jejte za mizo

Veliko nas jesti našo hrano pred televizijo. Problem pri tem je, da smo preusmerjajo našo pozornost iz naše hrane na TV, in zato pogosto ne zavedajo, koliko bomo jedli - ali celo kaj ješ. To pomaga slabe navade, da tvorijo.

S tem si večerjo na mizo, ki jo ponovno osredotoča na hrano in vaših prehranjevalnih navad.

7. Pijača vode

Včasih, ko mislimo, da smo lačni, smo dejansko samo žejen. Ker smo dobili večino naše vode iz hrane, ko smo žejni naši želodci in možgani, da moramo hrano. Namesto tega smo morali malo vode.

Voda je lahko zelo polnjenje, in le kozarec vode pred jedjo pomeni, da boste jedli manj hrane med obrokom. To pomeni, da bo porabijo manj kalorij in se bo tudi lepo hidrirani.

8. Jejte z vašim šibkejše roki

To je še ena od zelo preprostih, a učinkovitih prizadevajo upoštevati nasvete prehranjevanja. Z se hranijo s svojim ne-prevladujočega strani, boste toliko bolj pozorni na to, kaj počnete.

Seveda, to ne bo počutil udobno (še posebej v času velikega zdroba), in iz tega razloga lahko samo držijo svojega šibkejšega roki za manjše obroke, kot so zajtrk in prigrizke.

Samo poskusi, da ne bo preveč dober v tem!

9. Kakovost, ne količina

Poceni hrana je v redu, ker lahko kupimo več od tega in s tem zapolniti sami gor več. Toda to ni vedno dobra stvar. Poceni hrana lahko dejansko grdo, nezdravo in nas spodbuja, da preveč jesti.

Plus naši prijatelji bi nas pokličete "cheapo".

Če namesto tega kupite več kakovostne hrane in jesti manj od tega, boste lahko vzdržijo prenajedanje in boste dejansko bolj zadovoljni.

10. Chew

Zavedajoč se jedo nasveti vključuje tudi zavedajoč žvečenje. Ok, vsi žvečiti, ko jedo hrano. Toda nekateri žvečiti enkrat ali dvakrat pred zaužitjem in se gibljejo na naslednjo ugriz. To spodbuja prenajedanje in preveč popustljivosti.

Namesto tega bi lahko naredil veliko slabše, kot se prepustite žvečilni vadbo. V bistvu, daljši vaš žvečiti, in bolj ko je študija, bolj pozorni, da boste vašega prehranjevanja. Pomislite: razmisli, kako žvečiti. Katere strani ust se običajno grickanje? Koliko žvečiti misliš pred zaužitjem?

Saj ni treba, da bi zapiske o tej stvari za zanamce, ampak se bolj zaveda žvečenja pomeni, da boste bolj zaveda svojega prehranjevanja.

Ali imate druge ne pozabljajo nasvete prehranjevanja?

load...