10 nasvetov o zdravju in wellnessu, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 nasvetov o zdravju in wellnessu, o katerih morate vedeti

10 nasvetov o zdravju in wellnessu, o katerih morate vedeti

Vsakdo skrbi za svoje zdravje, vendar mnogi ni poskrbel za to. Kljub vsem napredkom v medicini, da se je povečalo pričakovano življenjsko dobo, prehrana ljudi in sedeči življenjski slog povzročajo epidemijo debelosti in povezana z zdravjem, kot je sladkorna bolezen. To ne bi bilo težko odpraviti to zaskrbljujoč trend, čeprav; vse, kar morate storiti je vzeti nazaj nadzor nad zdravjem z nekaj preprostimi spremembami način življenja. Da bi vam začnete na bolj zdrav način življenja, tukaj je 10 zdravstvenih in wellness nasveti, ki so lahko koristne:

1. Poiščite 10 razlogov, zakaj želite izboljšati svoje zdravje in dobro počutje

Razumeti, zakaj želite izboljšati svoje zdravje. Prva stvar, ki jo je treba premagati, je vaš samozadovoljstvo! Počutiš OK prav zdaj, in lahko dobite okoli redu, zakaj sitnost? Pravzaprav, obstaja na stotine, če ne na tisoče, razlogov, zakaj bi morali biti skrbijo zase, in od katerih je glavni dlje in bolj aktivno življenje. Torej, napišite deset razlogov, zakaj želite zdravo, da ne bo tako težko prišli do!

2. Ustvarjanje wellness načrt jasen

Pomislite, kako želite, da videz in občutek, čez pet ali deset let od sedaj, in načrt, kako boste dosegli te vizije. Začetek upoštevati nekaj dosegljivih ciljev za vaše ravni fitnes in prehrano, nato pa napišite nekaj mesečne in tedenske cilje, ki jih lahko sledite za dosego tega cilja.

load...

4. Naj dnevnik, da bi spremljali vaše cilje, dosežke in cilje; vas bo motivirala

Spremljajte svoje cilje in dosežke v pisnem reviji. Naj seznanil z vadbo, ki vam, kaj ste jedli in s svojimi dosežki, in to vam bo pomagal motivirati. Se ne odvrne drsnih ups, čeprav se jim bo zgodilo, vendar je dolgoročni uspeh, kar je pomembno.

4. Oglejte si vaši prehrani in revidira

Vaša prehrana igra veliko vlogo v vaše zdravje in dobro počutje, tako da začnete svoje zdravje in wellness načrt, ki ga je videti, da bi nekaj zdravih izbir v hrani, ki jo jeste. Zamenjaj bel kruh, s celih zrn, zmanjšati na rdeče meso, jedli več svežega sadja in zelenjave ter, seveda, zmanjšati na odvoz in predelane hrane.

5. Pijte veliko vode

Verjetno ste že slišali za to zdravje in dobro počutje na tisoče namig krat, vendar je še vedno vredno ponoviti. Mnogi ljudje so v resnici dehidrirane za veliko časa in to daje nepotreben pritisk na njihova telesa in ima vpliv na to, kako so videti, kot dobro. Poskusite nadomešča nekatere od vaših dnevnih pijač s kozarcem vode in poskusite piti vsaj osem kozarcev na dan.

load...

5. Vaja za vsaj trideset minut na dan

Vadba dobi svojega telesa gibljejo, tvoja kri teče in da pomaga telesu se znebiti nekaterih toksinov, ki ste jih dal v to. Cilj, da bi dobili vsaj trideset minut vadbe na dan in ne pozabite, vadba ne pomeni nujno gredo v telovadnici. To bi lahko bila živahne sprehod ali igranje šport.

6. Prenajedanje obremenjujejo na svojem srcu, zato poskusite zmanjšati svoje velikosti obrokov; ne pozabite, da jemo, da živijo in ne živijo, da bi jedli

Ne preveč jesti. Jejte počasi in jesti samo tisto, kar potrebujete. Poskusite kuhanje manjših porcij in jedo le, dokler ne boste zadovoljni. Prenajedanje ne bo le, da boste na teži, pa tudi obremenjujejo vaše srce.

7. Prepričajte se, da ste dobili dovolj spanja

Spanje je čas telesa, da si opomore in se popravila, in pomanjkanje spanja ima lahko velik vpliv na vaše zdravje. Poskusite vzpostaviti vzorec spanja, ki zagotavlja, da boste vedno dobili vsaj sedem ali osem ur spanja na noč.

8. Prenehati s kajenjem in zmanjšati na alkohol

To je verjetno ena izmed najbolj priljubljenih zdravje in dobro počutje nasvete. Kajenje in prekomerno pitje sta dve od največjih, preprečljivih vzrokov za prezgodnjo smrt danes. Prav tako vpliva tudi na vaše splošno, iz dneva v dan, zdravje in dobro počutje. Poskusite zmanjšati vnos alkohola in se prepričajte, da vaše telo popoln počitek od njega včasih. Kot je za kajenje, no, vsakdo ve, kako bo to vplivalo na vaše zdravje.

9. Ne prezrite vaše duševno zdravje

Ne pozabite, da morate življenjsko in sprostitveni čas socialno preveč. Neustrezno ravnotežje med delom in igro bo privedlo do visoke stopnje stresa, ki lahko povzročajo težave, visok krvni tlak in srčni. Torej ne prezreti svojo zabavo in igrati čas.

10. Ne obupajte!

Vzemite zdravje in wellness načrt, en korak naenkrat, in ne bodite Demoraliziran ga čuden nazadovanje ali neuspeh. To bi moral biti dolgoročni načrt in, z nekaj preprostimi spremembami v prehrani in načinu življenja, lahko naredite veliko razliko za vaše splošno zdravje in vaše pričakovane življenjske dobe. To je vredno, tako da ni nehal!

Katere so vaše najljubše zdravstveni in wellness nasveti?

load...