10 neverjetnih nasvetov za bolj zdravo božič | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih nasvetov za bolj zdravo božič

10 neverjetnih nasvetov za bolj zdravo božič

Bodimo iskreni, smo vsi overindulge majhen malo na božič, in zakaj ne? To je sezona, da bo vesel, ko vse. Ti se bodo obkroženi z dobrot, velike obroke, in nekaj alkohola; od trenutka, ko se zbudite, do trenutka, ko ste na koncu dobili v posteljo, tako da se bo praktično nemogoče, da bi se izognili vse, da se skušnjavi. Vsakdo si zasluži odmor od strogih pravil na božič in priložnost, da se lahko, da imajo dober čas, ampak če greš predaleč, veste, da boste obžalovali samo do takrat, ko novo leto prihaja. Če želite imeti zabavo, vendar ne gredo nor, brati teh deset nasvetov, ki bodo, da boste imeli veliko časa za božič, in se ne počutijo grozno o tem kasneje.

1. Ne gre za božič strank lačne

Kamorkoli greš preko praznikov vam bodo ponujene hrane in si lahko stavil, da so bife mize na stranke ne bodo zloženi visoko s korenja palice in listov zelene solate! Jej, preden greš na vse božič strank in vam ne bo tako zelo mika, da bi overindulge na vseh visokih obravnava kalorij, ki so jih pred vami.

2. Ne pozabite nadzora porcijo

Tempo s hrano in ne pustiti vse svoje občutek nadzora odsek leteti naravnost skozi okno samo zato, ker je božič. Če ste razumen o velikosti porcij vašega tradicionalnem božično večerjo, boste imeli manevrskega prostora za vse vesti, ki prihajajo po njej in ne boste počutili tako napihnjeno. Če nadzirate porcij, lahko še vedno uživajo malo vsega, kar je na voljo, vendar še vedno ne bo šel čez vrh.

load...

3. Ne pretiravajte z alkoholom

Lahko začnete dan s dolarjev Fizz za zajtrk in se konča z žganjem pred spanjem, vendar ne izgubi štetje kaj pijete med na božični dan. Nihče ne kaže, da si zabeležite vsako pijačo v zvezek, vendar bodite previdni, ker je zelo enostavno priti odnesejo. Če pijete preveč alkohola, ste verjetno izgubila nekaj samokontrole, kot tudi, potem boste jedli več, kot ste želeli, in tudi dobili tolkel glavobol naslednje jutro.

4. Ne prepustite se je poudarila

Če ste gosti božično zabavo, poskusite sami uživajo in ne prepustite se stresom. Ne skrbite, če je puran malo pretirana, ali brstični ohrovt so preveč težko, ne bo nihče opazil, ker se bodo ob preveč zabavno. Božič prihaja, ampak enkrat na leto. Izkoristite to in zabavo preveč.

5. Jejte počasi

Okusite vse tiste čudovite božične okuse, ker jedo počasi, je najlažji način za nadzor nad tem, koliko jeste. To traja približno dvajset minut, da vaši možgani za registracijo, koliko ste jedli, da žvečiti hrano počasi in potem boste vedeli, kdaj ustaviti.

load...

6. Ostanejo aktivni

Sedenje pred TV po božično večerjo je postal že skoraj tradicija v nekaterih družinah, vendar obstaja toliko boljše stvari, ki jih lahko delaš, da se bo delo začelo nekaj božično večerjo. Priti ven in se igral z novimi kolesi Otroško, ali gre za družinski sprehod. Poskusite in se izognili samo sedel med obroki in se bo ustavil jih pilote na božič funtov.

7. Jejte zdrave prigrizke

Ni vse božične dobrote so nezdravo, tako da, ko se obravnava opravili okrog, poseči po zdravih tiste, ki si jih lahko ogledate. Večina ljudi ima oreške in sadje v domu nad prazniki, tako da gre za stvari, kot da namesto mince pite in vseh drugih vrstah visoko kalorično prigrizki, ki vas bodo na voljo.

8. Vzemi hrano z vami

Če se bo v nekoga drugega doma za božič, ponujajo, da bi nekaj hrane, kot je vaš prispevek proti stranki. Na ta način, lahko poskrbite, da bo vsaj ena ali dve zdrave jedi na mizi, in boste točno vedeli, kaj je šlo v njih.

9. Bodite previdni s hrano

Ali ste vedeli, da je december eden od najpogostejših mesecih za ljudi, da bi dobili zastrupitev s hrano? Eden od razlogov za to je, da je hrana pogosto izpustili predolgo, in druga je, da je Turčija ni bila pravilno kuhana. Ne pustite, da vam standardi hrana zdrsne čez božič. Naj hrane v hladilniku in samo dal ven majhne količine, če in ko je to potrebno. Če ste kupili zamrznjenega purana za božič, počakajte, da se odtajajo v hladilniku in omogočajo vsaj 10 do 12 ur časa, odmrzovanje za vsak kilogram.

10. Bodite realni glede božič

Ne dovolite, da vaše skrbi za zdravje pokvaril božič za vas. Sledite te preproste nasvete in boste mogli nadzorovati svoje prehranjevanje in ostati zdrav preko prazničnem obdobju. Božič je za zabavo in si razvajanje malo, tako zabavali, v zmernih količinah, in ga lahko vse delo off v novem letu.

load...