10 neverjetnih nasvetov za ravno želodec | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih nasvetov za ravno želodec

10 neverjetnih nasvetov za ravno želodec

Vsi smo že poskusili "neverjetno" ravnim želodčne trik, da se "dokazano", da dela. Poznate trik sem govoril: The trik, kjer si zanič vaš želodec v toliko, da ste po veliko truda in še več bolečine lahko čudežno prilega v teh ljubkih kavbojke ste jih kupili pred petimi leti.

Takšna kul trik!

Na žalost, v resnici ne deluje na dolgi rok. Na neki točki, boste morali napihniti nekaj ogljikov monoksid ven iz pljuč in pazi na trebuh nabreknejo, dokler ne bodo zgornji gumb hlačne poči odprta. Ojoj.

load...

Tukaj je nekaj: Obstaja veliko manj boleče načine, kako priti ravno želodec si željo. Top nasveti smo na tem, da vam pokaže tudi s strokovnjaki, ki vedo točno, kako se vaš želodec, da ostanejo ravno na dolgi rok priporočljivo. Nekaj ​​nasvetov, so presenetljivo, ostali pa so verjetno tisti, ki ste mislili, da o tem prej, vendar nikoli poskusil. Vendar so vsi genij. Zato pa si oglejte, kako zdrs v starih skinny jeans brez bolečin.

Okrepčevalnica Pri The Magic Hour

Ali ste vedeli, da je čarobna ura za malico na? Nisi? No, to verjetno pojasnjuje svoje izbočenja trebuh (brez zamere).

Po Natasha Turner, avtor hormona prehrane, je res čarobna ura za prigrizek na, in leži med 3PM in 4pm. Turner je opredelila to okno kot idealen čas za malico na nekaj, ki je bogata z beljakovinami, kot pest mandljev ali bar beljakovin.

load...

Turner je vztraja, da si prigrizek ob tej uri, in da ga ne preskočite. To je pomembno, uro, saj pospešuje vaš metabolizem in uravnava raven krvnega sladkorja. In ko je raven sladkorja v krvi bolje urejeno, so vaši inzulina vodi navzdol. In to je insulin, ki je odgovoren za vso maščobo, shranjenih okoli našega trebuha.

"Uživanje vsake tri do štiri ure bo vaš krvni sladkor tudi," pojasnjuje Turner, "vendar mnogi ljudje gredo pet ali šest ur med kosilom in večerjo brez hrane."

Igrajte se z Big Ball

Preden vaš mož ali fant postane preveč navdušena, smo dejansko ne pravim, da bi morali začeti nogometu. Namesto tega smo kar kaže, da si naredil izmenjavo žogo (saj veš, velik stabilnost telovadnice žogo) vsaj tri-štiri-krat na teden.

Kaj morate storiti: ležati na hrbtu in imajo svoje roke Visoko nad glavo, držeč noge lepo in naravnost.

Potem, imajo velik žogo nad glavo, preden ga prinaša nad prsi in hkrati dvig noge tako, da izpolnjujejo žogo. Zdaj, postavite žogo med gležnjev, preden jo nežno prinaša nazaj na tla z nogami. Imejte roke naravnost in čez glavo.

To je treba narediti okrog 10-krat, za ravno želodec.

Pojdi na sprehod

Če ste preživeli vaš dan sedel, pa naj bo to na delovnem mestu, v avtu ali doma, boste morda morali narediti malo več hoditi.

Hoja ni treba biti osamljen praksa; namesto da bi šel v kino v pubu, zakaj ne kažejo, da svojim prijateljem, da si vsi gredo na sprehod?

Chew, Chew, Chew

Veliko ljudi se napihnjenosti po večerji, in se sprašujem, zakaj. Obstaja nekaj vzrokov za napenjanje, in eden od njih je jesti večerjo, tako hitro, da smo pozabili, da žvečiti.

Če ste to vi, je vsekakor čas, da začnete biti bolj pozorni, ko jeste, kar vključuje žvečilni hrano, dokler je to spremenilo v kašo.

Glej, prebava začne v ustih. Če vam ni pravilno žvečiti hrano, da ne bo, da se prebavi, ki v zavojih pripelje do plina in napihnjenost.

Pomiri se

Ali ste vedeli, da lahko anksioznost prispeva k trebuh maščobe? To je zato, ker, ko smo zaskrbljeni, naše telo je zelo dobro šlo neredu. To gre tako zmešan, da proizvaja preveč kortizola, hormona, ki spodbuja pretirano shranjevanje maščob.

Najti način za lajšanje stresa ne le pomaga vaš um, vendar pa lahko pomaga tudi vaše telo.

Vedno Ali vaš trebušnjakov Last

Vaš izvaja rutinsko, je zelo pomembno, če boš lahko ponosni novi lastnik ravno želodec. Morda ne zavedaš, ampak da vam vaš vaje lahko imajo velik vpliv (pozitivno ali negativno) na vašo fizično obliko in dobro počutje.

Matt Murphy, avtor telesa, ki ga želite v čas, ki priporoča pristop DCBA: "Diet prvo, kardio sekundo, izgradnji mišic tretji in abs zadnji."

Če boste sledili tem rutinsko, lahko izgubili okoli 2 funtov na teden.

Izogibajte Salt

Sol je zlobna ljubica. Pred nekaj leti, sol, smo dobili zelo slab ugled, in veliko se zavedajo pomena zdravja ljudi, je izločen iz svoje prehrane. V zadnjih letih je sladkor nadomeščen sol kot lok-lopov, in kot je na primer sol pretihotapil svojo pot nazaj na naših mizah s toplim nasmehom in prijazno pomežik.

Ampak sol je še vedno slabo za vas. Nič se ni spremenilo, je nenadoma ni postala "ni tako slaba v primerjavi s sladkorjem." Dejansko bi sol je glavni razlog, zakaj se vaš želodec izgleda tako zabuhle.

Problem ni omejen na kuhinjske soli, saj skriva natrij (kot je znano tudi sol) skrita v živilih. Pogosto se ne zavedamo, da je tam, ampak družbe dodajajo, da bo okus hrane bolje.

To je vredno izvedbo nekaj raziskav, da bi ugotovili, kaj so glavni krivci so; katera hrana ješ, ki vsebujejo veliko soli? Ta živila vključena predpakirani juhe, krekerji, kot tudi celo vrsto omake.

Izogibajte Sugar Too

Sladkor je prav tako slabo, kot sol v smislu, kako je skrita v našo hrano in pijačo. Boste presenečeni, na mestih, kjer je veliko sladkorja skritih, kot na primer tako imenovanih zdravih sadnih sokov. Da bi zagotovili, da ne porabijo preveč praznih kalorij, ugotovite, kaj je res v hrani, ki jo jeste vsak teden.

Pijte zeleni čaj

Ko je vaš želodec večji, kot bi si želeli, da je včasih do zelo počasno presnovo. Morda ne celo jesti, da je veliko, ampak zato, ker ima vaš metabolizem vse nujnost je 90-letni moški z artritisom, boš izboči okoli pasu vseeno.

Da bi pomagali povečati vaš metabolizem v težavah, lahko pijete zeleni čaj. Zeleni čaj vsebuje antioksidant, ki lahko pomaga povečati vaš metabolizem, zagotavlja, da je vaše telo sposobno izkoristiti maščobe bolj produktivno. Priporočamo, da pijete okoli 2 - 3. Skodelice na dan. Če ne marate okusa, lahko vedno pijačo z okusom zelenega čaja.

Eat Right Maščobe

To je mit, da ste se izognili maščobe, da bi dobili laskati želodec. Namesto tega si je treba jesti prave maščobe.

-Mono nasičene maščobe so ključnega pomena, če ste iskali, da bi dobili rock-hard želodec ste hrepenijo. Te najdemo v živilih, kot so avokado in oreški, kot tudi zdravih olj.

Izogibajte se vse predelane hrane.

load...