10 neverjetnih prednosti sokova | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih prednosti sokova

10 neverjetnih prednosti sokova

Ko sem bila majhna, nisem ravno jesti veliko sadja in zelenjave. Jaz priznam, sem bil zelo čokoladico, soda pops in burgerje na nek gal. Seveda, moja mama odločno dodal zelenicah na moj krožniku precej zelo dan, vendar sem trmasto vztrajal pri mojih puške.

Špinača? To ni zame.

Na žalost sem zamudil toliko mikrohranil, ko sem bil še otrok. Nisem bila zelo zdrava, in sem se počutil utrujen, ves čas. Danes sem obrnil trend in stvari moj obraz z močnimi antioksidanti, vsak dan v tednu.

load...

Še vedno ne jejte celo sadje ali zelenjavo, čeprav. Samo ne maram celo sadje in zelenjavo. Torej, kaj je moja skrivnost? Soka!

Soka je neverjetno način za ohranjanje zdravja, ne jedo sadja ali zelenjave celoto. Če razmišljate o vlaganju v sokovnik, tukaj so 10 razlogov, zakaj to naredi veliko smisla, zato je tukaj 10 neverjetno koristi sokove.

To je Fab način, da zaloge na sadje in zelenjavo

USDA nam pove, da si moramo prizadevati za pet obrokov na dan. Toda koliko od nas dejansko upravljajo, da vsak dan? Zelo malo, si predstavljam.

load...

Stiskali v petih helpings sadja in iz zelenjave vsak dan, ni enostavno. Toda, če želite, da se zmanjša tveganje za nastanek raka, bolezni srca in sladkorno bolezen, je nujno, da boste našli nekako izpolniti cilj z USDA.

Sokove lahko pomaga. Lahko mešanica čim več sadja in zelenjave naenkrat, kot želite, in lahko pijete iz stekla skozi ves dan.

Sveže je odličen vir encimov

Kaj so encimi? Encimi so super beljakovine, ki vam pomagajo bolje prebaviti hrano, kot pa tako zagotoviti, da boste dobili toliko prehrano, kot je mogoče iz vsakega in vsak ugriz.

Sveže sadje in zelenjava je vaš najboljši vir encimov. Čeprav bo točen znesek encimov razlikujejo od proizvodov za proizvodnjo, kar izberete vam bo obremenitev z veliko količino encimov, ki ohranja vaše telo teče.

Soka Makes You More Alert

Še eden od izjemnih ugodnosti stiskanje soka je, da lahko, da ste bolj pozorni. Kdaj imeli eden od tistih dni, ko si ne morem, da bi dobili svojo glavo v prestavi?

Kdaj imeli veliko dni, ko si ne morem, da bi dobili svojo glavo v prestavo?

Duševno utrujenost je grozno, še posebej, če imaš veliko dela storiti. Soka izboljša vaše duševno zmogljivost s povečanjem krvnega obtoka. Bolj krvne premakne, hitreje kisika pride v možgane. In več kisika imate, bolj pozorni ste.

Soka vam daje energijo

Še ena od velikih prednosti stiskanje soka je, da vam daje energijo. Mnogi od nas potrebujejo malo energije strel zjutraj. Občutek zaspan, ko vstopamo v pisarno zjutraj, smo se takoj odpravili na avtomatu in zgrabi sami skodelico kave. Ponavadi ne trik.

Ampak za boljše in bolj zdravo energijo strel, soka je vaš najboljši stavo. Sadje na prazen želodec je v bistvu energija na pipo, in ko je sveže sadje v obliki sokov vstopa v krvni obtok hitreje, ki vam takojšen zagon.

Soka je super za Non-veg Lovers

Če ste kot jaz, boste verjetno ni všeč uživanja sadja in zelenjave. Morda boste jedli banano enkrat na teden ali vključujejo nekaj korenje s svojo nedeljsko kosilo. To ni dovolj, in ti to veš.

Nakup sokovnika pomeni, da ni več potrebno jesti celo sadje ali zelenjavo, lahko pa namesto tega dobili svoje vitalne hranilne snovi iz okusen, svež sok.

Sokove lahko pomaga, da izgubijo težo

Prednosti stiskanje soka tudi izguba teže.

Mešanje skupaj super količino zdravega sadja in zelenjave, ki so polnjene s hranili, vitamini in antioksidanti je odličen način za ohranjanje počutite polni dlje, kar vam preprečuje, da bi dosegla za prigrizkov omari, ko Gripa lakote hit sredi popoldneva.

Soka izboljšuje tudi prebavo in izboljša presnovo.

Sokove lahko krepi imunski sistem

Ti se zanašajo na vaš imunski sistem, da vas deluje. Zdrav imunski sistem pomeni, da lahko izpolni vse svoje delo opravila, zadeti telovadba, in videli svoje prijatelje, ne da bi morali odpovedati ali pokličite na bolniški.

Ogrožena imunski sistem, pa si boste zelo dovzetni za vse vrste okužb, vključno prehlad.

Ker je sadje in zelenjava polnjene z antioksidanti, soka je res enostaven način gledanja po imunskim sistemom.

Soka je dober način za razstrupljanje

Razstrupljanje telesa, je ena izmed najmočnejših prednosti sokove. Ko ste zaužili preveč junk hrane, bo vaše telo vam povem. Boste začeli počutiti nenehno utrujeni in brez energije. Vaši kosti bo bolelo, tvoja glava bo utrip, se boste počutili napihnjenosti in vaša koža bo madeži.

V bistvu, preveč junk hrane naloži svoje telo s toliko strupov, da je edini način za izboljšanje stanja, ki jih razstrupljanje telesa.

Soka je odličen način za splakovanje vse grdo toksine, ki so se nosijo navzdol vaš sistem. To je čisti krvni obtok, debelo črevo in vaš prebavni trakt in se počutite 100% bolje.

Soka hidrati vas

Seveda, soka vas vlaži. Toda to še veliko drugih pijač. Toda soka je zdrav način, da se ustrezno hidrirani.

Bodite kavo, npr. Mnogi od nas piti vsaj 4 skodelice kave vsak dan, ampak kava je diuretik, ki lahko povzroči povečanje teže, in da lahko tudi izsuši in se boste počutili živčnosti in tesnobe.

Ker je svež sok polnjene z vsemi vrstami koristnih hranilnih snovi, pa tudi veliko vode, da skrbi, da ste ustrezno hidrirani.

Soka Makes You Look Good!

In končno, ena od čudovitih koristi stiskanje soka je, da lahko, da boste videti lepši in sijoči. Soka pomaga ohranjati svoje notranjost, ampak tudi skrbi, da ste videti sveže na zunaj, preveč. Konec koncev, skrbi za svoj imunski sistem, je le del zgodbe - Moraš da je videti neverjetno, kajne?

Nič ni boljšega od svežega sadja in zelenjave za ohranjanje vašo kožo gladko in gub. Soka lahko pospraviti pogoje kožo, kot so akne in suho kožo, in lahko upočasni proces staranja, ki vas mlado in živahno, za tako dolgo, kot je mogoče.

Ali ste vedeli, druge koristi sokove?

load...