10 neverjetnih prednosti zelenih gladij | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih prednosti zelenih gladij

10 neverjetnih prednosti zelenih gladij

Verjetno ste že slišali, kako dober zeleni smoothie, so za vas, ampak veš zakaj? Zelene napitke lahko vključuje sadje, kot so mango, banane, ananas, breskve, jabolka in jagode, skupaj z zeleno listnato zelenjavo, kot so ohrovt, špinača, koriander, vodna kreša, zelena, itd, in lahko naredijo veliko več kot le dodatek k vaš dnevni vnos sveže zelenjavo, pa tudi paket močan prehransko udarec preveč. Zeleni smoothie so ga imeli radi vsi in tudi otroci jih bodo pili, tako da so odličen način, da se prepričajte, da so otroci res dobili svoje zelenice. Če imate še, da se z zelenim trendom napitek, potem berite naprej in našli deset neverjetno koristi zelene napitke.

1. Ti se boste počutili polni

Visoka vsebnost vlaknin zelenih napitke pomeni, da so odličen prigrizek za jesti, ko ste gledali svojo težo. So zdravstveno ustrezna in izpolnjuje in se boste počutili popolnejše dlje, kot večina drugih, med obroki, bo prigrizki. Lahko poskusite tudi pitje zelenega napitek pred glavnim obrokom in potem ne boste želeli take velike porcije.

2. So lahko prebavljiv

Še eden od bajen prednosti zelene napitke, je, da ne le, da so pakirani v zdravih hranil, vendar so prav tako lahko prebavljiv. Ker so se že meša, telo ne potrebujete za delo zelo težko razčleniti hrano, tako da vse dobrote in vitaminov lahko dobite naravnost kjer jih vaše telo potrebuje, hitro.

load...

3. So dober vir energije

Naslednja ena od velikih prednosti zelene napitke je, da so bajen vir energije. Sam sadje ne zagotavljajo dober vir energije, ampak da se energija lahko kratkotrajna. Ko zmešamo z zeleno listnato zelenjavo, čeprav so zelenicah zagotavljajo veliko bolje uravnotežena dobavo sladkorja, ki vam bo dala več trajen vir energije in jih ne bo ustvaril vrhunec v vaše ravni sladkorja v krvi.

4. So poceni, da bi doma

Pitje zelenega napitek na dan vam bo z uravnoteženo vir vitaminov, ki je še bolje za vas in ceneje, kot bi bilo ob multivitaminov. Se ne odvrne zelene napitke, ki jih visoke cene v sok bari, ker, če bi jih doma, bo vsak steklo samo stalo nekaj centov, kvečjemu.

5. So odličen način, da bi prikrili listnato zeleno zelenjavo

Če ste eden izmed tistih ljudi, ki preprosto ne marajo listnate zelene zelenjave, čeprav veste, kako dobro zate, da so, potem bi zelene napitke imajo odgovor za vas. Ko bo zeleni smoothie s sadjem, boste komaj opazili okus zelenjave, tako da je odličen način, da bi dobili vse prednosti listnato zelenjavo, tudi če vam ni všeč, jih jedo.

load...

6. So protivnetno

Še ena od velikih prednosti zelene napitke je, da so protivnetno. Vse, zelena dobrota bo tudi pomagalo telesu se znebite toksinov in ponovno alkalise telesu. To je pomemben korak za nevtralizacijo učinka nekaterih hitre prehrane in pripravljene jedi, in lahko pomaga pri boju proti boleznim, kot so bolezni srca in nekaterih oblik raka.

7. Lahko vam jasno kožo

Drug velik učinek zelene napitke je, da pomaga pospraviti kožo preveč. Vlakno v napitke pomaga ohraniti sistem, prebavni in jetra v dobrem stanju, tako da so lažje odstraniti strupe iz sistema. Če jetra ni 100% zdravi, potem bo toksinov se odstrani iz telesa skozi kožo, kar lahko povzroča aken in dolgočasno polt.

8. So močan vir antioksidantov

Naslednja eden izmed čudovitih prednosti zelene napitke je, da so močan vir antioksidantov. Dodajanje zeleno listnato zelenjavo na vaša napitke bo pomenilo, da bodo imeli koristi od povečanega vnosa antioksidantov. Antioksidanti pomagajo varovati telo pred vsemi vrstami bolezni in ščitijo celice in DNK pred poškodbami, ki jih prosti radikali, ki lahko povzroči raka lahko povzroča.

9. So izboljša duševno jasnost

Prednosti zelenih napitke more iti naprej in naprej, in tu je še eden izmed njih: zeleni smoothie lahko pomaga izboljšati duševno jasnost. Počutili se boste bolj buden vas začnejo pitje vsaj eno zeleno napitkov dnevno. Green napitke so veliko vitamina B in kalij, ki je ustrezno pomagali delovanje živčnega sistema in da se boste počutili bolj pozorni.

10. Ti enostavnost sekvenco prebavnih

Green napitke so odlična ozdravi zgage ali refluksa kisline. Zelena listnata zelenjava so po naravi alkalna in bodo hitro nevtralizira kislost v želodcu in pomiri kisline prebavne motnje.

Ali veste, druge prednosti zelene napitke?

load...