10 neverjetnih super hrane za premagovanje migrene in glavobolov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih super hrane za premagovanje migrene in glavobolov

10 neverjetnih super hrane za premagovanje migrene in glavobolov

Ljudje, ki trpijo zaradi veliko glavoboli in migrene ve, kako zares grozno, da lahko res. Čeprav je večino časa oni nič resne, glavoboli in migrene lahko ustavi pred spanjem in delajo produktivno. Včasih, vsi se bomo lahko osredotočili na, je dolgočasno, utripajoča in pogosto konstantna bolečina, medtem ko so simptomi - kot so slabost, vrtoglavica, utrujenost in splošno slabo počutje - lahko enostavno nam preprečujejo uživati ​​svoje življenje.

Če kaj ste se uporablja za izboljšanje svoje glavobole in migrene doslej le pod pogojem, kratkoročno olajšanje, morda vas bo zanimalo, da se kronični glavobol lahko razrešen na dolgi rok, tako da prilagoditev vaši prehrani - kot so uvedba bolj super živila na vašem krožniku.

Super hrana je vsaka vrsta hrane, ki je bogata s hranili, in ki zagotavlja celo vrsto presenetljivih koristi za zdravje. Tukaj je 10 neverjetno super živila, ki vam lahko pomagajo premagati oni nadležen migrene.

load...

Kava

Dokler ga ne pijejo preveč, lahko skodelica Joe lajšanje za kaznovanje glavobol. To je predvsem zato, ker kofein je znan vazokonstriktor, kar v bistvu pomeni, da se zmanjšuje velikost vaših krvnih žil. Če jim omejiti preveč, bi lahko na koncu grdo glavobol, ki je, zakaj bi morali ukrotiti svojo kavo ljubezen.

Kava spodbuja tudi proizvodnjo histamina v krvi, ki pomirja glavobole, ki jih alergije povzročajo. Raziskave so namreč pokazale, da ta moč prihaja od velikega števila kave je antioksidantov.

Kvinoja

Kvinoja je brez glutena in odličen vir tako riboflavina in magnezija, ki pomaga, da olajša bolečine glave. Magnezij je hranilna snov, ki lahko lajšanje migrene, medtem ko je bil riboflavin dokazano, da ustavi glavobol, ki se pojavljajo na prvem mestu.

load...

Ima tudi sposobnosti, ki ubija nestabilnih krvne žile, in lahko izboljšajo svoje spalne vzorce.

Banane

Če imaš trdovratne glavobol ali migreno, da le ne bo buzz off, banane so eden izmed najboljših sadja lahko jeste. Notoričen bogata z magnezijem, banane sprosti krvne žile in s tem olajša bolečine.

Vsebujejo tudi veliko kalija, ki pomaga obnoviti elektrolitov ravnotežje. Ko pijemo preveč, dehidracija povzroča nekatere od nas, da izgubijo elektrolite, kar je razlog, zakaj smo pogosto zbudili z razbijanje glavobolom.

Ginger

Ingver je starodavna začimba, da zdrava pamet Indijci in Kitajci so bili tako, da se njihovi prehrani za tisoče let.

V zadnjem času, ljudje v zahodnem svetu, so ga s pomočjo svojih jedi preveč, ne samo za strel dodaja, da svoje obroke, ampak tudi za svoje koristi za zdravje.

Med njegove prednosti je njegova sposobnost, da pozdravi glavobol. To je zato, ker ingver vsebuje protivnetne snovi, ki so sposobni priti do srčike problema in negovati tudi boli glava na naraven način.

Zrna Kruh

Čeprav je beli kruh razvil slab ugled v zadnjem času za izdelavo nam na teži, je cel kruh zrn pojavil s svojo ugled ogromna. To je zato, ker polnozrnat kruh vsebuje nepredelane žitarice, ki sproščajo ogljikovih hidratov na polžjo hitrostjo v primerjavi z belim kruhom. Kaj se potem zgodi, je, da točenja goriva na pravilen način - in to je tudi koristno, če imaš glavobol.

Krompir

Če imate glavobol, je najboljši način, da uživajo svoj krompir je z njihova koža še vedno ostane na. To je zato, ker je koža krompirja je naložen s kalijem. Ko ste nizko na kalij, ste bolj nagnjeni k glavobole. Krompir z njihovo kožo še vedno ostane na enostaven način za odpravo te težave.

Kot banane, krompir, so mogli obnoviti ustrezno ravnovesje elektrolitov, ko boste dehidrirani. Torej, namesto da se obrnejo na mastne hrane po noči pitja, zakaj ne bi jedel krompir ?!

Mandeljni

Mandlji so v bistvu ne sme biti večja od over-the-counter tablete, ki ste jih verjetno že uporabljajo za zdravljenje svoje glavobole in migrene. Ampak kje so tablete lahko uspela, bi lahko mandlji zmago.

Mandeljni so fantastično hranljiv prigrizek, ki so dobro znani po svojih zdravilnih koristi, in mnogi ljudje računajo na njih obravnavajo svoje boleče glave. So bogata z magnezijem, ki je, kot je navedeno sprošča dobre plovil in utripajoča, boleče mišice.

Vendar pa tudi spodbujajo nastajanje serotonina, srečno kemikalije, ki nam daje občutek, boljši - in ki se lahko za zdravljenje glavobolov.

Jogurt

Jogurt je mega bogata s kalcijem, bistven vitamin za zdravljenje bolečine glave. Če ste nizko na kalcij, bi lahko na koncu z bolečo naslovom, zato pazite, da boste dobili dovolj tega hranila je zelo pomembno.

Medtem jogurt je odličen način določanja glavobole in migrene, da so zdrave jogurti in precej nezdrave tisti, preveč. Če želite, da bi dobili najboljše iz jogurt, vam priporočamo, da pazi na 0% grških jogurtov.

Če niste preveč navdušeni nad jogurte, lahko tudi dobite kalcija popraviti iz mleka.

Špinača

Tvoja mama verjetno poskušali vas prepričati, da bi jedli več zelenice, ko ste bili mlajši, vendar niste bili s katero koli od njega.

Prav, morda svoje fante, prijatelji in sodelavci so leta poskušali vas prepričati.

"Nope!« Rečeš, roleta oči in tresenje glavo. Nisi za budging!

Toda morda zdaj, ko veste, lahko špinača ozdravi glavobol vas bo zamikalo, da bi dejansko našli način njegove uvedbe v vaši prehrani.

Špinača je polna vitaminov, ki lahko pozdravi in ​​preprečujejo glavobole. Nimate jesti sam, lahko pa ga dodate poljubno število okusne, hranljive jedi.

Melone

Melone ni najbolj priljubljen sadež okoli, ampak je to lahko vaš najboljši prijatelj, ko imaš glavobol. Ker je bogata s kalijem in vodo, lahko dosti glavobol, ki jo povzroča dihidrat visoke ravni natrija.

In medtem ko je večina sadja so bogata z vodo in kalija, melone vsebuje nekaj 17% vaše dnevne priporočene količine, ki je 66mg več kot eno srednje melono.

load...