10 neverjetnih tekočih nasvetov za začetnike | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih tekočih nasvetov za začetnike

10 neverjetnih tekočih nasvetov za začetnike

Če razmišljate teče kot pot do bolj zdrave in monter, ste morda zaskrbljeni, da vedo, kako dobiti najboljše od njega. Po vsem, boste želeli vedeti, kako se tempo, kako ne silite preveč, pa tudi, kako se izogniti resne poškodbe. Poleg tega je poznavanje najboljših krajev za iti teče, kakor tudi najboljši čas dneva za to dejavnost so vedno uporabne nagrade.

Eden od najbolj učinkovitih načinov, da bi dobili najboljše iz teka je teči ob bok izkušen strokovnjak. Če si preprosto ne more privoščiti osebnega trenerja, in če je vaš najboljši prijatelj teče prehitro za vas, druga najboljša stvar je, da si ogledate naše namige in nasvete o 10 izjemnimi voznimi nasvetov, ki jih morate vedeti.

1. Zaženite vsak dan

Če zaženete le tu in tam, boste morda ugotovili, da ste res borijo, da bi dobili nobenih rezultatov. Ti si samo ne počutiš kaj serviser, in še vedno se strašno dotrajana in utrujeni po vsaki vožnji. Najboljši način za izgradnjo doslednost in priti serviser je teči vsak dan.

load...

Sliši se kot veliko vprašati, ampak edini način teka je lahko tako učinkovit, da pomaga telesu, da gorijo maščobe je, da delujejo dosledno. Po prvih nekaj tednih, bo to postalo veliko lažje, tako fizično kot psihično.

2. Motivirati sebe

Še eden od pomembnih tekočih nasvetov za začetnike je, da se motivirati vsak dan. Tek - in še posebej tek vsak dan - nikakor ni lahka, in veliko nas potrebujejo razloga, da bi nas dobili tam. Nekateri ljudje traja teče za pridobitev denarja za dobrodelne namene, medtem ko imajo druge slike v svojih mislih idealnega telesa, ki jih želijo.

Najboljši način, da poskrbite, da boste teči dosledno, nato pa je, da si razlog. To je lahko karkoli, vendar pa mora biti nekaj dovolj močan, da bi vam motivirati vsak dan.

load...

3. Invest V nekaterih tekaških čevljih

Če ste spontano vrste, ki zbudi nekega jutra in misli: "! Hočem iti na tek", je zelo verjetno, da živite v hiši brez tekaških čevljev. Namesto da odvrne to novo željo, da bi šel za zabavo, ste se odločili, da zdrsne na vseh starih trenerjev.

Rezultat? Nelagodje. Bolečine. Poškodbe. Mehurji. Blood.

Ew. Ni v redu. Namesto glavo ven na asfalt v paru leta 1990 je nike copate, smo resno predlagamo, da vlagajo v športne copate, ki so primerni za vaš tip stopala.

4. Be Positive

Še eden od dobrih tekaških nasvetov za začetnike je, da ostanejo pozitivne. To je zelo malo, če teče počutiš izčrpana, zlovoljen in nesrečen, vsakič, ko se konča na dan. Občutek, kot da bo to samo še želite odreči in lash ven na naslednjo osebo, ki pravi, "bi rad prišel na tek?"

"NE Nočem priti na tek !!"

Najboljši način, da se zagotovi delovanje nikoli ne postane naporno je, da poskrbite, da boste končali teče občutek pozitiven, vesel in močan. Moraš biti v dobrem mestu, tako v mislih in telesu na ciljni črti. V nasprotnem primeru boste zamenjavo teče za Netflix, preden ti to veš.

5. Pozabite Pace

Lahko začnete razmišljati o tem tempu, ko boste dobili dober v tem teče stvar, vendar na prvi, tempo res ne bi smelo biti pomembno. Namesto tega naj bi ga pomiri, in se osredotočite na svoje dihanje. Če začnete skrbeti svoj tempo na kilometer takoj, ko se stečejo, se boste počutili preveč pod pritiskom, da ga dejansko uživajo.

Sproščanje se v tek bo okrepila svoj užitek, in to bo tudi zmanjšalo tveganje za zgodnje poškodb.

6. Get Yourself teče Partner

Naslednja ena od velikih tekaških nasvetov za začetnike je, da si dobil teče partnerja; in ne teče partner ne le deluje kot pogovorni pomočnik - delujejo tudi kot orodje za družbene odgovornosti. Ko smo teči z nekom drugim, mi smo bolj motivirani, da teče. V bistvu, spodbujamo drug drugega, da bi dobili tam in zadel asfalt na tiste dni, ko sva raje ležali okrog hiše s pudingom.

In, seveda, ima kdo za klepet pomaga prenesti čas!

7. Popolna Pravilen zgornjega dela telesa oblika

Neuspeh, da se naučijo pravilne zgornjo obliko telesa lahko povzroči neverjetno količino bolečine v vratu, ramenih, hrbtu in roke. Kaj morate storiti, je, da svoje roke na višini pasu, in vaše roke na 90 stopinj. Vaši kolena, medtem, je treba hraniti na svojih straneh, medtem ko bi vaša drža biti ravna. Držite glavo gor in ste na zmagovalca.

8. Vodi evidenco

Še eden od nujnih tekočih nasvetov za začetnike je, da vodijo evidenco o svojem napredku. Snemanje vaše dnevne cilje in cilje, je priročen način, da vam pomagajo izboljšati. Dnevnik usposabljanje deluje kot orodje za odgovornosti, in vam pokaže, za koliko lahko okrepijo svojo igro vsak teden. Če je vaš dolgoročni cilj je tekmovati v maratonu, bo vaše dnevne in tedenske evidence pomagal izboljšati tedna v teden. Na primer, če si 2k en teden, morda lahko poskusite 4K teden kasneje.

9. Uporaba vazelina

Žulji so res prava nočna mora za tekače, in preveč mehurji lahko odvrne tek. Preprost način, da jih bo v zaliv je za madeže vazelina čez noge večer, preden se odpravite na tek. Žele deluje kot mehčalo za kožo, in če nosite dvojne nogavice na dan teka, ste v bistvu podvojitev na teh nadležen mehurji.

10. Razmislite Vaš hrano in pijačo

Prehrana je resen premislek, ko greš ven na tek, in priporočamo, da izpolnite na obrok približno 90 minut pred naslovom. Predlagamo, ogljikovih hidratov, preden morda snacking na banano tik pred zagonom.

Pijte-pametno, je priporočljivo, da si vzamete nekaj vode z vami, če boste teče za skoraj eno uro. Vaše telo bo izgubil veliko stvari prek znoja, kot elektrolitov, in najboljši način za zamenjavo teh je po čisti vodi.

Kateri so vaši najboljši nasveti za začetnike vožnjo?

load...