10 neverjetnih zdravih prigrizkov za zadovoljitev sladkega zoba | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih zdravih prigrizkov za zadovoljitev sladkega zoba

10 neverjetnih zdravih prigrizkov za zadovoljitev sladkega zoba

Večina ljudi ima sladek zob in, ko ste na dieti, lahko hrepenenje za sladko zdravljenje postala zelo močna. Torej, kaj storiti, če vaš sladek zob začne, da vas ne zavedejo k nezdravim, sladkorja naložen prigrizek? No, dobra novica je, da obstaja veliko okusnimi poslasticami, ki jih lahko uživate, da ne bo razstrelil svojo prehrano ali pustite počutiš krivega. Tukaj je deset zdravi prigrizki, ki bodo posladkate.

1. Sadje

Lets 'začeti z očitna! Sadje je verjetno najbolj zdrav način za zmanjševanje apetita za nekaj sladkega. Visoka vlaken, hranljiva in malo kalorij, sadje naredi priročen prigrizek, ki jo lahko bolnik zaužije v vsakem primeru, in če boste naveličali, ga lahko pomešajo in narediti sadno solato.

2. Čokolada kratki jagode

Če imate radi čokolado, kot čokolada kratki jagode so zdrav način, da uživajo chocolaty zdravljenje. So okus okusno, vendar je večina tega, kar jeste, je vedno sveže sadje, tako da je odličen način, da premagati želja, brez krivde.

load...

3. Napitke

Pomešajo nekaj banan, zamrznjene jagode in malo kokosovega mleka (ali kokosovo vodo), in okus tako kot luksuz jagode milkshake. Napitke so odličen način, da uživajo zdravo, sladek prigrizek, vendar bodite previdni, kaj druge sestavine, ki jih dodate na sadje!

4. Pečena jabolka s cimetom

Pečeno jabolko, posuto s cimetom, je popoln prigrizek za zimo. Naj bo zelo poseben s vrtanje jabolko in polnjenje z nekaj suhega sadja, kot so rozine, fige in datumi, kot tudi nekaj orehov.

5. Čokolada prevlečeni zamrznjena banana

Olupimo banano, narežemo na dva dela in ga pop v zamrzovalnik. Ko je bilo zamrznjeno, ga vzemite iz zamrzovalnika in ga razvaljamo v nekaterih stopljene temne čokolade. To je povsem okusna in njegove pakira vitaminov, kalija in vlaknin iz banan.

load...

6. Žitna in mandljevo mleko

Skleda iz celega žitnega zrnja, mandljevega mleka, z malo medu ali cimeta bo kmalu posladkate. To vas bo napolnili in vam dajo energijo preveč, zato ne samo rezervirajo za zajtrk!

7. Zamrznjena grški jogurt

Pomešajo nekaj grški jogurt in zmešamo v nekaterih svežih jagod, tako da so jagode razbije v jogurtu. Spoon zmesi v posameznih kapljicah, mirno podložen pekač in nato postavimo v zamrzovalnik za nekaj ur. Nato boste imeli slastne, sadne kapljice za prigrizek na, kadarkoli želite.

8. Nutty čokolada pokovka

Vzemite si nekaj naravnega izstrelil kokice in dodamo žlico medu ali arašidovo maslo in brisanje prahu iz kakava v prahu za hrustljavo, okusen prigrizek, ki bo posladkate ne piha prehrane.

9. Aromatiziran instant ovseni kosmiči

Oatmeal lahko veliko prigrizek, kadarkoli v dnevu. Pazi za takojšnje, z okusom ovsena kaša delovno mesto, ki ga lahko kupite, mnogi pridejo v nižje sorte sladkorja kot dobro.

10. Temna čokolada

Jejte v zmernih količinah in boste lahko uživali temno čokolado kot občasni priboljšek. Le temna čokolada, čeprav, saj ne vsebuje dodane maščobe in sladkor, da klasična mleko in bela čokolada ne.

Kateri so vaši najljubši zdravi prigrizki?

load...