10 neverjetnih zdravstvenih prednosti ginsenga, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih zdravstvenih prednosti ginsenga, o katerih morate vedeti

10 neverjetnih zdravstvenih prednosti ginsenga, o katerih morate vedeti

Zdravstvene koristi ginseng so skoraj legendarni in zeliščni korenina je bila uporabljena v kitajski medicini že več kot 5000 let. Zel je na voljo v več različnih sort in se pridelujejo predvsem v ZDA in vzhodni Aziji. Ginseng je dejal, mnogi, da je eden izmed najboljših dodatkov, ki jih lahko kupite in ga lahko našli v gmajni trgovinah v obliki prahu, posušena ali v tabletah, in si lahko ginseng čaj, ali pa preprosto žvečiti na korenu, ali pa ga dodate na hrano. Ali lahko skodelica ginseng čaj res, da je dobro za vas? Tukaj so deset neverjetno zdravstvene koristi ginsenga, da se boste lažje odločili za sebe.

1. To vam lahko pomaga shujšati

Redno jemali ginseng je zelo dober način za nadzor apetita, ki vam lahko pomagajo ohranjati zdravo telesno težo ali shed funtov. Pol bitke, ko se trudijo, da izgubijo težo, je, da se mogli upreti skušnjavi, da bi preveč jesti, ali jesti napačne vrste hrane, in naravni apetit zatirati lastnosti ginsenga je lahko v veliko pomoč v zvezi s tem.

2. Lahko pomagajo tistim, ki imajo sladkorno bolezen tipa 2

Čeprav ginseng ne more zdraviti sladkorno boleznijo tipa 2, je bilo dokazano, da ima koren moč, da pomaga nadzorovati stanje. Redno uživanje ginsenga pomaga stabilizirati raven sladkorja v krvi in ​​nadzor nad vrhove in korita, ki se lahko pojavijo takoj po jedo, in v času posta.

load...

3 ima anti-aging lastnosti

Še eden od velike koristi za zdravje ginsenga je, da lahko pomaga upočasniti proces staranja s svojo sposobnostjo Detox sistem in močne antioksidante, da ginseng vsebuje, ki pomagajo v boju proti škode, ki jo lahko obračunane s prostimi radikali, ki povzročajo staranje kože. Ginseng prav tako pomaga ohranjati kožo hidrirani in spodbuja zdravo cirkulacijo.

4. Izboljša duševno jasnost

Če vam je težko, da se osredotoči včasih, še posebej proti koncu dneva, nato pa bi lahko dnevni odmerek ginsenga ima odgovor za vas. Ginseng je dejal, da spodbujajo možganske celice in tako bi bilo lažje, da se osredotoči in izvedbo kompleksnih miselnih nalog. Študije so pokazale, da je, ko ljudje sprejmejo ginseng dodatek, so doživeli opazno izboljšanje njihove mentalne sposobnosti in budnosti.

5. Pomaga uravnavati hormone

Ginseng lahko uporabne tudi pri nadzoru in izravnave hormoni med menstrualnim ciklom. Menijo, da je ginseng sposobnost reguliranja hormonov, ki lahko pomagajo ohraniti redni ciklus, olajša krče in spodbujanje zdravega tok.

load...

6. To vam daje več energije

To je še eden od priljubljenih zdravstvenih koristi ginsenga. Uporablja se v številnih pick-me-up toniki zaradi svoje sposobnosti, da izboljša mentalno budnost, in za vzpodbudo energije, ki lahko zagotovi. Znanstveniki zdaj menijo, da ginseng pomaga uravnavati metabolizem in izboljša absorpcijo kisika v telesu. To vam pomaga, da bi dobili več energije iz hrane, ki jo jemo.

7. Pomaga z erektilno disfunkcijo

Erektilna disfunkcija se lahko z več različnih stvari povzroča, in če človek ne doživeti, da bi se morali posvetovati z zdravnikom. Vendar ginseng je afrodiziak, ki ima vpliv na moške in ženske. Ginseng povečuje spolno vzburjenje in povečuje pretok krvi, in se pogosto uporablja v kitajski medicini za samo ta namen.

8. Ima lastnosti proti raku

Ginseng vsebuje spojine, imenovane ginsenozidi, ki lahko pomagajo ustaviti nastanek nekaterih vrst raka. Ginsenosides pomaga ustaviti nenormalne celice v razvoju v telesu in so tudi menili, da bi lahko ustavi tumorjev v razvoju. Čeprav ginseng ni zdravilo za raka, se domneva, da je lahko koristen pri preprečevanju in nadzorovanju.

9. To lahko zmanjša strah

Ena izmed čudovitih koristi za zdravje ginsenga je, da ima pomirjujoč učinek na um, ki je lahko zelo koristna za tiste, ki trpijo zaradi tesnobe. Ali je oseba, ki trpi s splošno živčnost, ali hujših anksioznih težav, ginseng pomaga počistiti um in omogočiti ljudem, da bi dobili na bolje z njihovo vsakodnevno življenje.

10. To znižuje slab holesterol

Za zniževanje holesterola v telesu, morate jesti zdravo prehrano z več zdravih maščob in manj od nezdrave narave. Nekatera živila, čeprav je bilo dokazano, da je za pomoč pri tem procesu z zmanjšanjem količine nezdravega holesterola v telesu in ginseng je eden od tistih živil. Redno uživanje ginsenga lahko tudi pomaga ohraniti svoj kardiovaskularni sistem v dobrem zdravstvenem stanju in zmanjša tveganje za nastanek krvnih strdkov.

Ali veste, druge zdravstvene koristi ginseng?

load...