10 neverjetnih zdravstvenih prednosti klorofila, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih zdravstvenih prednosti klorofila, o katerih morate vedeti

10 neverjetnih zdravstvenih prednosti klorofila, o katerih morate vedeti

Ok, tako da ste povedali, da bi jedli več špinača, korenje, avokado, banane, jagode in tako naprej. Ste bili tudi povedal, da pijejo bolj zelenega čaja in morda zmanjšati količino rdečega mesa, ki jo jeste.

Toda, ali ste že kdaj povedal, da poskusite klorofil?

Ste verjetno ni povedal, da ga preizkusite neposredno, ampak zato, ker klorofil - zelen pigment ključ za fotosintezo - je na voljo v številnih zelena listnata zelenjava, kot je špinača in ohrovt, ste zagotovo že poskusili, ne da bi se tega zavedal.

load...

Če imate, super! Zdaj morate samo poskusiti še več od tega.

Če še niste ga že poskusili, tukaj je 10 zdravstvene koristi klorofila, kar morate vedeti o.

Klorofil lahko Upravljanje vaših želja in lakote

Če imate nekaj težav izgubi teže, bi bilo, da delaš napačne stvari.

Veliko ljudi ne sprejme napačen pristop, ko gre za hujšanje. Namesto vodenja stvari preproste, so neločljivo bo težje delo za to, kot je res potrebno.

Študije so pokazale, da lahko spojina klorofila zatiranje lakote. To pomeni, da če ste poskušali shujšati v tem trenutku, vendar niso dobili zelo daleč s stvarmi, bi bilo dobro, da se vključi živil na nakupovalni seznam, ki vsebujejo klorofil.

load...

Klorofil Obnovi Vaš Alkaline-Acid razmerje

Naše telo je sestavljeno iz alkalne in kislin, vendar mnogi od nas so bolje porabijo več kislin kot alkalinise. To je lahko zelo škodljiva za vaše zdravje, in lahko dejansko bi si bolan.

Toda ne bojte se! Še več alkalna v vaš sistem je enostavno, če jeste prave hrane. In uživanje živil, ki vsebujejo klorofil lahko pomaga.

Ena izmed čudovitih zdravstvene koristi klorofila je, da je zelo alkalno, zato pa dobro delo pri uravnoteženju vaše razmerje pH.

Klorofil lahko obnovite rdečih krvnih celic

To je še ena od velikih zdravstvenih koristi klorofila. Zakaj potrebujete rdečih krvnih celic? Izdelano v notranjosti kosti, rdeče krvne celice so nekako pomembna, saj prevoz ogljikovega dioksida iz telesa v pljuča, tako da lahko izdihom in dobili rdeče nje.

Vendar pa rdeče krvne celice imajo zelo kratko življenjsko dobo, in na koncu jih je treba nadomestiti z novimi. Če vaše telo ne more proizvajati dovolj, da boste na koncu s pomanjkanjem železa in celo anemijo. Ni v redu.

Klorofil je kul, ker lahko pomaga, da tako obnoviti in dopolnitev svoje ključne rdečih krvnih celic. Zaradi svoje višine encimov, da je sposoben za čiščenje krvi in ​​pomaga, da se premaknete kisik po telesu.

Klorofil lahko pomagajo zdraviti rane

Eden od neverjetno zdravstvene koristi klorofila je, da lahko pomaga pri celjenju ran. Vsi smo dobili čuden ureznine in modrice tu in tam, včasih pa smo na koncu z rano, ki je nekako slabo in zato traja precej dolgo časa, da se zacelijo.

"Pohitite in zdraviti!" Mi kričati.

"Hm, zdravo, sem malo zmanjkuje klorofila tukaj!" Naše telo kriki nazaj.

Seveda dovolj, lahko klorofil pospeši proces zdravljenja z zmanjšanjem vnetja, uničuje bakterije in proizvaja več belih krvnih celic.

Klorofil lahko preprečijo raka

Mnogi od nas živi v strahu, The Big C, ampak kot priznati poraz in sprejeti "kaj bo, bo" odnos, obstajajo stvari, ki jih lahko storite, kar bo znatno zmanjša tveganje za razvoj nekaterih vrst raka.

In porabijo več klorofila je eden izmed njih.

Študije so pokazale, da lahko klorofil ustavi destruktivne strupe iz stresti opustošenje v vašem prebavnem traktu. Kot tak lahko torej zmanjša tveganje za vas razvoju raka na jetrih, pa tudi hepatitisa.

Klorofil ima prav spojino imenovano fitokemikalija, ki ustavi rast tumorjev, in ki lahko prepreči rakave celice razmnoževanje.

Treba je omeniti, da je klorofil sam ne bo preprečilo dobili raka, vendar pa v kombinaciji z drugimi spojinami in hrane, lahko zmanjša tveganje precej dramatično.

Klorofil lahko Boost Your Mood

Ena od velikih zdravstvenih koristi klorofila je, da lahko izboljša vaše razpoloženje. Če niste bili v zelo dobre volje v zadnjem času, bi morali razmisliti o nekaj prilagoditev v načinu življenja.

Ena od stvari, ki jih lahko spremenite, je vaša prehrana. Dodaj klorofil za vzpodbudo razpoloženje.

Klorofil razstruplja vaše telo

Ne glede na to, kaj kdo reče, moramo vsi dobro detox zdaj in potem. Hvala za odklon znesek toksinov v zraku in v naši prehrani, naš sistem sčasoma postane tako zgradili z njimi, da ne more delovati optimalno, dokler jih sperite.

Ena izmed čudovitih zdravstvene koristi klorofila je, da lahko pomaga izperite škodljivih toksinov zelo hitro. Boste opravljali svojo sistem in jetra veliko uslugo, in vsi vaši simptomi, kot so utrujenost in stalnih glavobolov bodo izginili, kot da bi s čarovnijo.

Klorofil lahko zmanjša pordelost in otekanje

Kdaj imeli precej grdo udarec ki je ob starosti zdraviti? Oteklina je lahko zelo boleče, ampak je lahko tudi grd na pogled. In medtem ko bi si vedno domneva, da otekanje naj bi sprejeti starosti, da gredo dol, resnica je, da lahko izginejo veliko hitreje, če je vaše telo bogat v prave stvari - kot so klorofila.

Klorofil lahko vaše Prebavni Zdravje A Boost

Prebavne težave so eden od glavnih razlogov, mnogi od nas gredo k zdravniku. Ali smo trpijo zaradi napenjanja, odvečnega plina ali celo driske, se zdi, da je vedno nekaj narobe.

Slaba prebavni zdravje je skoraj vedno posledica slabe prehrane, kar pomeni, da bi bila preprosta rešitev za izboljšanje vaše prehrane. In eden od načinov, kako lahko to storite, je z uživanjem pridelke, ki vsebuje klorofil.

Klorofil spodbuja debelo črevo čistilen z omejevanjem učinkov prehranskih hem na vašem prebavnem traktu. Prav tako pomaga zmanjšati plin, pa tudi zaprtje in spodbuja redno gibanje črevesja.

Prav tako je veliko bolj všečno kot pri odvajalo.

Klorofil lahko nadzirate Bad Vonj

Bad vonjave lahko izvirajo iz vaše roke jame, dih in celo urin. Ampak to je res prva dva, ki sta najbolj neprijetno - in tudi najtežje odpraviti.

Nič več. Ena od velikih zdravstvenih koristi klorofila je, da lahko zmanjša vse vrste slabega vonja, in zato lahko obnovite samozavest.

Ali veste, druge zdravstvene koristi klorofila?

load...