10 neverjetnih zdravstvenih prednosti malin | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 neverjetnih zdravstvenih prednosti malin

10 neverjetnih zdravstvenih prednosti malin

Maline so eden od najbolj priljubljenih jagod na svetu in pridejo v različnih barvah, vključno črna, rumena, vijolična, roza, bela in oranžna, kakor tudi znano rdeče sorte. Tako kot večina sadja, maline so dober vir vlaknin, vitaminov, hranilnih snovi in ​​mineralov, in so dobro vredno tudi v vašem zdrave uravnotežene prehrane. Tukaj so deset neverjetno zdravstvene koristi, ki jih lahko pridobijo iz jedo maline:

1. Lahko vam pomagajo shujšati

Maline so odličen vir vlaknin in mangana, ki pomaga, da se upočasni prebavni proces in da se počutite polni dlje. Vsebujejo tudi maščobne ketone gorenja, ki pospešijo metabolizem in vam pomaga gorijo off maščobe hitreje.

2. Ti lahko pomagajo pri zaščiti pred rakom

Preprečevanje raka je še ena od velikih zdravstvenih koristi maline. Maline so zelo dobro znano, za sposobnost za boj proti raku. So veliko vitamina C in karotena, ki pomagajo v boju proti škode, povzročene celic s prostimi radikali.

load...

3. Pomagajo k nadzoru sladkorne bolezni

Ker imajo nizek glikemični indeks, lahko maline koristen hrana za vsakogar, ki trpi zaradi sladkorne bolezni. Ogljikovi hidrati v malinah se razgrajujejo počasi v telesu, ki pomaga, da nemoteno sproščanje sladkorja v krvi.

4. Ti lahko pomagajo ohraniti vašo polt jasno

Boljša in bolj jasno koža je še ena od čudovitih koristi za zdravje malin. Rdeče maline dobili barvo iz sestavljenega imenuje antocianina in je znana tudi ta spojina pomaga koži obdržati svoj mladosten in svež videz preveč.

5. Pomagajo preprečiti degeneracijo makule

Visoke vsebnosti antioksidantov najdemo v maline so dobre za vaše oči preveč, in pomoč za boj proti off nastanek starostne degeneracije makule.

load...

6. So dober vir omega - 3 maščobne kisline

Malina semena vsebujejo presenetljivo visoko raven omega - 3 in omega - 6 maščobnih kislin, ki so dobra hrana za lase, nohte in kožo. Prav tako lahko v pomoč pri zdravljenju teh stanj kože, kot so ekcem, rosacea in luskavice.

7. Vsebujejo protivnetne spojine

Maline so prav tako šteje za naravni bolečinam, zaradi svojih protivnetnih lastnosti. Prehranjevalne maline lahko zmanjša bolečine zaradi pogojev, kot so protin in artritis povzroča.

8. Eating maline lahko zniža krvni tlak

Normalizirana krvni tlak je še ena od velikih zdravstvenih koristi maline. Antocianina nahaja v maline, ki je vrsta flavonoidov in visoka vsebnost vlaken sadja lahko učinkovito pomaga zmanjšati krvni tlak pri ljudeh, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka.

9. Prav tako bo veliko obrazne maske anti-aging

Zdravstvene koristi maline tudi proti staranju. Za antioksidativne lastnosti vitamina C v malin mogoče vzpostaviti tudi dobro uporabiti topično. Mešanica skupaj nekaj svežega avokada in malin in ga uporablja kot masko, in to bo ostalo vašo kožo občutek gladka, nahranjena in sveže.

10. So-marmelada polna hranil

Maline so res Elektrarna vitaminov, mineralov in antioksidantov. Tako kot vlakna, ki vsebujejo vitamin C, magnezij, mangan, baker, cink, kalcij, kalij, železo in so dober vir vitaminov vitamina je E, A, B-kompleksa, C in K.

Ali veste, nekatere druge zdravstvene koristi maline?

load...