10 odličnih in presenetljivih mlečnih alternativ, ki jih morate preizkusiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 odličnih in presenetljivih mlečnih alternativ, ki jih morate preizkusiti

10 odličnih in presenetljivih mlečnih alternativ, ki jih morate preizkusiti

Kravje mleko se trži kot "oh tako zdravo in naravno", da pogosto pozabimo nekaj slabosti z njo. Ni slabo za vas, vendar pa pogosto vsebujejo antibiotike, veliko maščob, in nekateri ljudje ne prenašajo laktoze; tudi krave proizvajajo ogromne količine metana vsak dan, ki ima pomemben vpliv na problem globalnega segrevanja. Tam so, čeprav veliko alternativ za kravje mleko, zato berite naprej in našli deset najboljših, yummy mleka alternativ, ki jih morate poskusiti:

1. Riževega mleka

Riževega mleka je izjemno hranljiva in eno najnižjih alternativ mlečne maščobe, da obstaja. To ne vsebuje kalcija, da kravje mleko počne, ampak kaj mu manjka v kalcija v česar se v svojih mnogih drugih vitaminov in mineralov.

2. Sojino mleko

Sojino mleko je verjetno najbolj znana in najbolj priljubljena mleko alternativa. To je bistveno več beljakovin in bistveno manj pitanje, kot kravje mleko, vendar ga lahko uporabite na samo na enak način, kot bi jih redno mleko.

load...

3. Ovsenega mleka

Ovsenega mleka je tako holesterola in laktoze in vsebuje folno kislino in visoko koncentracijo antioksidanta, vitamina E. Prav tako vsebuje fitokemikalije, ki lahko pomagajo za boj proti boleznim, kot so rak, bolezni srca in kapi. To ne vsebuje glutena, čeprav, tako da to ni za vas, če ste na glutena prehrane.

4. Konoplja mleko

Če imate alergijo sojinega ali nestrpnosti matico, nato pa poskusite nekaj konoplje mleka. To je bogata z omega - 3 maščobnih kislin, odličen vir beljakovin in je nekoliko debelejše in bolj kremasta od drugih mleka na rastlinski osnovi preveč.

5. Mandljevo mleko

Mandljevo mleko je lahko nekoliko dražja od drugih alternativ mleka, vendar pa okus super in ima na kupe hranilne vrednosti. To je popolnoma naložen z selen, mangan, ter vitamin E.

load...

6. Kokosovo mleko

Na žalost, kokosovo mleko ne more biti pijan hladno, kot kravje mleko, vendar razen tega, da naredi velik in zdravo alternativo. Posebej veliko lavrinske kisline, ki ima močne antibakterijske in ant-virusne lastnosti.

7. Indijski oreh mleko

Indijski oreh mleko je še en dober primer od mnogih alternativ mleka, ki so na voljo. Vsebuje kosti stavbe magnezija in zelo visoko količino bakra, ki je potreben za mnoge telesne funkcije.

8. Lan mleko

Lan mleko ima ravno toliko kalcija kot redni mleko počne in je prav tako bogata z alfa linoleinskih kislin, ki so vrsta omega - 3 maščobnih kislin, ki so pokazale, da bi bili učinkoviti pri zmanjševanju vnetja v telesu. Best of all, to je čudovito okusno in zelo kremasto in odlično deluje v smoothie.

9. Macadamia mleko

Oreh mleko je povsem okusna alternativa kravjega mleka. Kremna in okusen, je tudi polna omega - 6 maščobne kisline, fitokemikalijami in antioksidanti. Mora poskusite alternativo redni mleka.

10. Lešnik mleko

Vsebuje zdravo kombinacijo kalcija in ogljikovih hidratov, lešnikovo mleko je hitro postal No.1 mleka alternativ. To je tako okusna, da kavarn so začeli, da ga vključi kot standard s svojo kavo.

Druga mleko alternativa, da boste morda želeli poskusiti je banana zmešamo z malo vode. Lahko dodate tudi enega ali dva datuma za sladkosti. To je okusno, sladko in zelo koristno in hranljiva za vaše telo.

Ali veste, nekatere druge alternative mleka?

load...