10 odličnih treningih za izdelavo mišic | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 odličnih treningih za izdelavo mišic

10 odličnih treningih za izdelavo mišic

Gradnja vitko, atletsko iskani telo ni nikjer v bližini tako težko, kot nekateri ljudje tako, da je, vendar pa morate delati, in ti se moraš potiskanje. Mišice rastejo v velikosti, ko jih prisiliti, da več kot se jih uporablja za početje, nato pa je nova mišice zgrajena za spopadanje z dodatno obremenitvijo, ki ste dajanje na njih. Prav tako je treba nahraniti, da je rast mišic tudi, da prehrana igra pomembno vlogo pri izgradnji čiste mišične mase, kot tudi. Če ste bili delajo trdo, vendar so rezultati discouragingly počasi, preberite deset veliko vadbe žaga, ki vam bo pomagal graditi mišice hitro.

1. Jejte graditi mišice

Eden od najpomembnejših nasvetov o tem, kako graditi mišice je, da jedo prave vrste hrane. Res nima smisla, da poskušamo zgraditi mišice, medtem ko ste na dieti crash, ker to preprosto ne bo delovalo. Potrebovali boste energijo za delo, in boste potrebovali veliko beljakovin za krmo rast novega mišičnega tkiva. Jejte zdravo, beljakovin bogat, prehrane in da bo vaše telo z vse, kar potrebuje za izgradnjo mišic.

2. Ostanejo hidrirani

Še en pomemben nasvet za optimalno zdravje, pa tudi o tem, kako graditi mišice je, da ostanejo hidrirani. Pijte vodo pred vadbo, med vadbo, in takoj po njej preveč. Če postanete dehidrirani, ne boste imeli energije za delo, kot trd kot vi potrebujete in boste povečali možnosti za ste dobili mišični krči preveč.

load...

3. Jejte prigrizek pravico visoko beljakovin po vadbi

Ko potisnete mišice omejene, drobne razpoke, lahko pride v tkivih, ki vam ne škodi, vendar boste morali beljakovin za njihovo odpravo. Jejte veliko beljakovin prigrizek v petnajstih minutah zaključna vaja in to bo pomagalo popravilo mišic in krme njihovo rast. Prav tako bo ustavi ste dobili lačen kasneje, ko vas bo morda zamikalo, da bi jedli nekaj manj zdravo.

4. Vedno ogreje pred vadbo

To je še en dober namig o tem, kako graditi mišice. Vedno morate narediti nekaj ogreje raztezne vaje, preden začnete težkih usposabljanja. To bo preprečilo vas napenjanje mišic in bo dobil črpanje krvi po telesu pripravljen za pravo vadbo. Ko ste končali z vadbo, spet naredil nekaj stretching vaje in da bo uskladiti svoje mišice in pomagalo končati mišične bolečine kasneje.

5. Ali svojo težo usposabljanja pred kardio

Bolje je, če vam vaše mišice stavbe usposabljanje, preden to storite vsako kardio, ker potem vaše mišice ne bodo preveč utrujeni. Prav tako bi morali omejiti kardio, ker je preveč in vaše telo lahko začeli uporabljati nekaj mišic, ki ste jih zgradili za gorivo za kardio vadbo. Usposabljanje za maraton ob istem času, ko se poskuša graditi mišice, na primer, ne bi bilo dobro, ko se poskuša zgraditi mišice.

load...

6. Izogibajte se delajo prva stvar zjutraj

Naslednji namig o tem, kako graditi mišice je, da se prepreči delajo prva stvar zjutraj. Delo ven prva stvar zjutraj, preden greš na delo, lahko pa se prilega v svoj urnik, vendar to ne bo pomagal zgraditi mišice. Če boste to storili teže usposabljanja prezgodaj na dan, boste povečali tveganje poškodbi hrbta. Kasneje v dan, bo vaše telo bolj prožen in manj dovzetni za poškodbe.

7. Ne vlak predolgo v eni seji

Strokovnjaki se strinjajo, da je optimalna dolžina časa za mišice stavbe vadbo približno eno uro. Veliko več kot to in boste dobili preveč utrujen in boš dobil tako boleče, da si ne bi želeli, da delo, za nekaj dni pozneje. Karkoli manj kot eno uro in si jih ne bo potisnilo mišice dovolj daleč, da bi njihovo rast.

8. Poskrbite, da boste dobili dovolj počitka med vadbo

Naslednji dober nasvet o tem, kako graditi mišice je, da poskrbite, da boste dobili veliko počitka med vadbo in da pomeni spanjem dostojno času. Pravilno počitek in okrevanje vam bo omogočilo, da se vlak dlje in usposabljanje težje, ko se naslednjič, da cilj, da bi dobili dobre 7 - 8 ur spanja vsako noč. To je tudi dobra ideja, da se zmanjša intenzivnost vadbe približno vsakih šest tednov ali tako, da vaše telo lahko opomoglo.

9. Postopoma povečati svojo težo

Ne bodi zaljubljen v rut za dviganje iste uteži ves čas, saj je način za izgradnjo mišic, je za potiskanje vaše mišice malo težje vsakič. Cilj je povečanje teže, ki jo uporabljate za 5% - 10% vsak teden in da bo pomagalo povečati mišično maso, ne da bi tvegali sev ali mišično silo.

10. Vlak trdo in vlak pogosto

Vam ni treba delati ven vsak dan, ampak ko boste to storili, boste morali sami potiskanje težko. Zato je priporočljivo, da si, da si prost dan po vsakih enem ali dveh treningih, tako da vaše telo lahko opomoglo. Kaj je pomembno, pa je, da prideš v rutino in jih držijo z njim. Na ta način se bo postopoma zgraditi mišice brez utrujajoče sebe ven.

Kako graditi mišice? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...