10 odličnih vaj za zategovanje abs | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 odličnih vaj za zategovanje abs

10 odličnih vaj za zategovanje abs

Zdaj, ko je božič mimo, je čas, da začnete razmišljati o pridobivanje v formi za poletne dni na plaži in, če overindulged malo preveč čez praznični sezoni, nato pa tonika vaš trebuh lahko tudi visoko na vašem dnevnem redu vaja. Standardne trebušne vaje, kot škrtanje in sit ups bo delovala, če pa želite, da se pomešajo stvari malo, tukaj je deset različnih vaj za zaostritev svoje abs.

1. Stranski škrtanje

Stranski škrtanje lahko zelo težavno, da bi obvladali, vendar pa so odličen način za delo na vašem abs, in vaši boki preveč. Poklekniti na tla, nato pa skloniš na desni strani, tako da imate svojo desno dlan na tla in desno koleno preveč dol. Holding levo roko za glavo, dvignite nogo proti stropu in počasi razširi svojo roko proti nogi. Vrni se, kjer ste začeli in ponovite, in potem storijo enako na drugi strani.

2. Trebuhu hold

Ta poteza je potrebno ravnotežje; tako da je še ena morda morali vaditi. Sedel s hrbtom naravnost v robustnem stol in rastlin roke navzdol, na stolu, na vaših straneh. Zategnite svoj trebuh in dvignite noge nekaj centimetrov od tal, nato se dvignite s stola z rokami. Drži, da je položaj za približno deset sekund in nato počivajte in ponovite korak.

load...

3. Sto

To sto je neke vrste Pilates poti, vendar brez potrebe po kakršni koli opreme. Položite plosko na hrbtu na tleh z rokami, ki ga vaše strani. Z vaše noge naravnost, dvigniti pa okoli šest centimetrov, nato pa dvignite ramena, kolikor je lahko, kot dobro. Zdaj, dvignite iztegnjene roke od tal in jih črpalke gor in dol tolikokrat, kot si lahko. Odločite se za sto črpalke, če je mogoče, izdihu in vdihovanje med vsakim pet.

4. Helikopterji

Ležijo na tleh na hrbtu z ukrivljen kolena in noge plosko na tleh. Globoko vdihnite in pogodbe vaš trebuh mišice, nato pa pripraviti kolena proti prsih. Nato dvignite noge, tako da so obrnjena proti stropu, izdihu, kot si to naredil. Zdaj, obkroži noge v smeri urinega kazalca tolikokrat, kot si lahko, da so vaše noge ven naravnost. Nato počivajte in ponovite vajo, vendar tokrat, obkroži noge nasprotni smeri urinega kazalca.

5. Arm in dvig nog

To je vaja, ki bodo pomagali vaše ravnotežje in držo, kot tudi ton vaše abs. Poklekniti na vseh štirih. Dvignite levo roko, da bo še vedno naravnost, dokler ne doseže višino ramo. Nato dvignite desno nogo, tako ravnanje kot greš, dokler je raven kolk. Drži, da je napitek za štetje dve in nato nižje in ponovite, vendar z nasprotno nogo in roko.

load...

6. Squat s twist

Morate biti previdni s to vajo, saj lahko iztrgati svoj hrbet, tako da začnete počasi in videli, kako priti na. Začnite tako, da stoji z nogami narazen in vaše roke razširi v pred vami. Spustite se navzdol do čepenje položaj, zavrtite vaš trup v levo, nato pa stojijo, ponovite in zasuk vaš trup v desno. Ko čepenje, je treba kolena se upogne do 90 stopinj.

7. Leže Plank

To je eden izmed najlažjih vaj za ravno abs obstaja in traja skoraj nobenega napora sploh narediti. Spustite se navzdol v položaju, push-up, pogodbe vaš abs, in da imajo ta položaj, z glavo je potekala od naravnost pred vami, za 30 sekund. Kot ste dobili bolj uporabljajo za početje to vajo, boste lahko, da imajo položaj dlje.

8. Gorski plezalec

To je še en twist na standardni push-up. Začnete v push-up položaj z nogami podaljša za vas in vaše dlani plosko na tleh. Upognite desno nogo pod vami, proti prsih in jo poravnajte spet ven. Nato ponovite korak z levo nogo. To ponavljajte premakne za približno minuto.

9. Noge vlečnica

Ta vaja bo delo svoje nižje abs in svoj pas. Ležati na hrbtu in položite roke, dlani navzdol, pod boki. Dvignite obe noge od tal, rahlo upogibanje eno koleno in da se stopalo ukrivljene noge dotika tele vaše drugo nogo. V tem položaju, nižje obe noge skupaj in jih nato spet dvigniti in ponovite tolikokrat, kot si lahko za 30 sekund. Nato se obrne napitkov za vsako nogo in ponovite vajo.

10. Trup zasuk

Ta vaja bo ton vaše abs in da bo delo na stegen in ramena, kot tudi. Stojalo z nogami širjenje približno eno nogo narazen in dvignite roke in rokami zraven ušesa. Nato dvignite desno koleno navzgor proti levi komolec. Spet navzdol spusti desno nogo in dvignite levo koleno do desno komolca in še naprej izmenično strani za približno 60 sekund.

Katere so vaše najljubše abs vaje?

load...