10 pogostih meditacijskih napak, ki jih morate izogniti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 pogostih meditacijskih napak, ki jih morate izogniti

10 pogostih meditacijskih napak, ki jih morate izogniti

Nič ni narobe s delati napake, ker to je, kako smo se naučili. Ampak, ko bo meditacijo napake, še posebej, če ste začetnik, potem lahko pride do vas obupal celoti. Z vztrajnostjo, lahko mediacija prinesla veliko prednosti in koristi, zato berite naprej, in pomagali vam bomo, da se prepreči deset najbolj pogostih napak, ki jih ljudje naredijo, medtem ko meditira:

1. Meditiranje, ko ste pod stresom

Ko boste postali bolj izkušeni v meditacijo, boste lahko uporabljali meditacijo, da vas pomiri v trenutkih stresa in jeze. Za začetnike, čeprav je bolje, da samo meditacijo praksi, ko ste v mirnem in sproščenem razpoloženju, dokler ste bolje obvlada nekaj tehnik.

2. Ob predpostavki, da delaš narobe

Mnogi začetniki razjezil in predpostavimo, da je meditacija ne delajo za njih, ker delajo narobe. Pravzaprav, ni prav ali narobe Nagib storiti meditacijo, le kaj je za vas pomembno. Torej, ne nehal, samo vztrajati težaven in vam bo uspelo.

load...

3. Premišljevanje predolgo, naenkrat

Še eden od koristnih nasvetov meditacije za začetnike je, da bi se izognili meditira predolgo. Kakovost je boljša kot količina, tako da ne mislim, da moraš meditirati za ure na koncu za to, da bi bili učinkoviti. Praksa, ko si lahko in si kratek odmor, če se počutite, kot da, vendar ne poskušajte in potiskanje vaš meditacijo za dalj časa naenkrat.

4. Oddajanje motenj v napoto

Ob dejal, da ni nobenih pravic in nobene krivice, je težko, da bi obvladali meditacijo, če je obremenitev motečih dogaja okoli vas. Poiščite udoben in miren prostor za meditacijo, še posebej, če ste začetnik.

4. Sklicujoč se preveč na vodene meditacije

Naslednja eden izmed dobrih nasvetov meditacije za začetnike je, da bi se izognili opira na vodene meditacije ves čas. Vodene meditacije je lahko odličen način, da si začel, vendar si res ne bi smeli zanašati na njih večno. Konec koncev, mediacija je najbolje, če je osebna izkušnja, tako da na določeni stopnji, je najbolje, da prenehate uporabljati tiste meditacije CD-jev in je šel sam.

load...

5. Kako jezen na sebe

Tukaj je še ena od dobrih meditacije nasvetov za začetnike: ne dobijo jezen na sebe. Morate biti potrpežljivi, medtem ko se učijo, in poskusite ne jeziti, ko se znajdete preveč razmišljanja med meditacijo. Ko se znajdete dobili jezen, poskusite in nežno bi se nazaj v svojo meditacijo in miru; Ne, da si težko.

6. Poskus premočno

Meditacija je vse okoli sprošča duha in telo, in če poskusite preveč težko, boste postali samo poudaril in tesnobe. Kdo želi to ?!

7. Ne dobili pomoč s svojo meditacijo

Obstaja veliko, da si lahko sami naučiti o meditaciji, vendar pa je tudi veliko naučiti od strokovnjakov. Bo inštruktor meditacijo lahko zelo pomembne pri izboljšanju vašega mediacije tehniko in zaradi česar je močnejši. To ne razlikuje za učenje igrati igro, kot golf. Lahko naučiti sami, ampak inštruktor bodo lahko vam povem, kje ste narobe.

8. Meditacija po velikem obroku

Meditacija po težki hrani ni dobra ideja, bodisi, ker ste verjetno občutek zaspanosti in zaspal. To je najbolje, da načrt za meditacijo, preden jeste, da bi dobili največ iz seje.

9. Meditiranje, če niste zadovoljni

Naš naslednji meditacija nasvet za začetnike je, da bi se izognili meditira, če niste zadovoljni. Morate najti položaj, v katerem ste udobno, ali da se sede, stoje ali določa. Če ste neprijetno, in ne morete sprostiti telo, potem ne boste mogli sprostiti svoj um.

10. Obupal prehitro

Morate prakso, da bo res dobili visi meditacije. Priti v rutino meditacije v določenih delih dneva in ne obupajte, če vam ne zdi, da bi dobili želene rezultate. Ne postanite eden izmed tistih ljudi, ki so poskušali le meditacijo enkrat, nato pa se odločili, da to ni za njih.

Kakšne so vaše najboljše meditacije nasveti za začetnike?

load...