10 prednosti čučanj in zakaj bi morala vsaka deklica poskušati opravljati častne vaje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 prednosti čučanj in zakaj bi morala vsaka deklica poskušati opravljati častne vaje

10 prednosti čučanj in zakaj bi morala vsaka deklica poskušati opravljati častne vaje

Če ne za njihovo početje, lahko sedi težje, kot ste morda mislili, ko pa ste osvojili tehniko, jih lahko storite skoraj kjerkoli in so odličen način za ton vaše noge in si zadnji, vendar je početje moštvo vaj koristna tudi za druge dele telesa, tako da tukaj so deset koristi squats in razlogov, zakaj bi morali biti početje Čučanj vaje, kot del vaše fitnes režim:

1. Squat vaje izboljša cirkulacijo, tako da lahko pozabite na celulita!

Mišice raztezanje, ki ga dobite od delaš počepe požene kri po žilah skozi vaše celotno telo in izboljša vaše splošno zdravje. Dobro kroženje pomeni, da več hranil in kisika je pridobivanje vseh vitalnih organov in mišic, po vsem telesu; in ja, lahko rečeš "adijo, adijo" za celulit, če vam squats redno.

2. Squat vaje so tudi dobri za prebavo

Sedi pomagal odstraniti odpadke iz telesa. Mišična akcija čepenje uresničevanje izboljšuje pretok tekočine v telesu in lajša opravljen odpadkov skozi vaše črevesja, tako da pomaga, da vas redno preveč.

load...

3. Squat vaje pomagajo graditi mišice po vsem telesu

Čeprav delate predvsem na mišice nog, sedi spodbujajo tudi rast mišic okoli vaše celotno telo. Vaja je tako intenzivna, da ustvarja anabolični okolje in naredi hormone za sproščanje telesa, ki so ključnega pomena za rast mišičnega tkiva; sedi izboljšati moč zgornji del in spodnji del telesa.

4. Squats so brez učinka in ne obremenjujejo na hrbtu

Drugi načini delajo lahko po nepotrebnem obremenjuje kolena, gležnji in hrbtu, medtem ko squats, da nizka vaja vpliv, nimajo tega učinka, kar je še posebej koristno vedeti, če imate težave s hrbtenico ali oslabljene kolena ali gležnje.

5. To lahko storite Čučanj vaje kjerkoli in ne potrebujete nobenih pripomočkov ali opreme

Vi ne potrebujete telovadnico ali drugo opremo, tako da je to zelo učinkovita vadba je mogoče storiti precej kjerkoli. To lahko storite squats v zasebnosti svojega doma, ali lahko naredite debelušast mini delo v parku, ko hodiš svojega psa.

load...

6. Boste hodili kot lepotna kraljica!

Prednosti squats vključujejo tudi izboljšano držo. Sedi so odličen način, ne le za izboljšanje vaše drže, temveč tudi zgraditi boljše ravnotežje. Bilanca, ki jih morate storiti, bo pomagalo, da bi sedel, stati in hoditi visok in naravnost, tako kot lepotna kraljica; in se bo okrepila tudi svoje hrbtne mišice in pomaga, da se prepreči bolečine v hrbtu, ki sedi na stolu predolgo povzroča.

7. Squat vaje gorijo maščobe in vam lahko pomaga, da izgubijo težo

Kot tudi tonika mišice, sedi spali kalorij preveč. Kot ste ton in graditi mišice, ste kurjenje več in več kalorij, zato sedi se odlično splošno delo ven za zdravje in hujšanje, prav tako pa poseben mišic toning vaje.

8. Squats pomaga ohraniti kolena voljna in močna, izboljšati svojo fleksibilnost in preprečuje poškodbe

Upogibni in raztezanje kolena bo okrepila svoje mišice kolena in omogočajo več kisika in kri teče okoli sklepov, kar bo pripomoglo, da jih voljno in močna.

9. Squats vaje pisk tvoje noge

Ena od največjih prednosti squats, da Čučanj vaje ton tvoje noge. Za razliko od vseh posebno opreme vadbe v telovadnici, ki ciljajo samo na določene mišice, ki jih uporabljate vsak mišico na nogi, ko opravljajo čepenje. Dejanje držimo sami uravnotežena in pokončno bo vaša celotna noga vadbo, vse naenkrat!

10. Get vsestranski rit!

Sedi ton rit, seveda! Prednosti squats ne bi bil popoln brez vključno z rit tonika v našem seznamu. Sedi lahko potrdile zadnjico v zelo kratkem času, ne da bi dajanje kakršnih koli prevelikih vlak na hrbtu. Torej, če želite, zadaj biti ponosni, čepenje!

Tam je dejansko skoraj neskončen seznam koristi squats in to so le nekatere izmed njih.

Ali vam je všeč delaš Čučanj vaje? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...