10 prednosti rednega raztezanja za hujšanje in zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 prednosti rednega raztezanja za hujšanje in zdravje

10 prednosti rednega raztezanja za hujšanje in zdravje

Raztezanje se ne uvršča zelo visoko, ko gre za vadbo, da izgubijo težo, vendar je res ima nekaj neverjetno koristi. Večina fitnes taborišča in možnosti za usposabljanje vključuje raztezanje v svoje rutine in to je nekaj, kar lahko vsakdo storiti brez potrebe po kakršni koli drago opremo ali pouku. Če se ne razteza, potem berite teh deset prednosti redno raztezanje za zdravje in hujšanje, da bi ugotovili, zakaj bi morali biti dodal razteza na vašo vadbo režim:

1. Raztezanje je lahko prvi korak k bolj vadbi režima

Če ste novi v redno vadbo in še niso dobili zaupanje, da gredo v telovadnici, nato raztegovanje je lahko odličen način spustila svojo pot v treningu navado. Če začnete z nekaj nežnimi razteznimi vajami, ki jih ne bo prekinil znoj ali boleče, vendar se boste počutili takojšnje koristi kasneje.

2. Krepi mišice

Raztezanje vam ne bo dala mišice in postavo strokovne telo graditelja, vendar pa bo okrepila svoje jedro mišice, bo izboljšala ravnotežje in držo in vam zaupanje, da se premaknete na bolj naporno vadbo.

load...

3. Raztezanje vaje za spodnji del hrbta

Spodnja bolečine v hrbtu, je pogost očitek danes, ker smo vsi nagnjeni k sedi predolgo in sedel v unconformable položajih. Razgibavanje so odličen način za lajšanje bolečine v hrbtu, povečati svojo mobilnost in okrepiti svoj hrbet.

4. Razgibavanje zmanjšanje bolečine po vadbi

Raztezanje po delo, bo pripomogel k zmanjšanju te bolečine v mišicah, ki jo lahko občutite nekaj dni po njem. Raztezanje podaljša mišice in spodbuja dober pretok krvi, tako da vaše mišice bodo počutili manj tesen in manj bolečine.

load...

5. Raztezanje pred obrokom bo pomagal jesti manj

Raztezanje pred obrokom lahko pomaga zmanjšati svoj apetit. Vaja vas sprošča, vas upočasni in da se boste počutili bolj uglašeni s svojim telesom. To bo jeste hrano bolj počasi in da ste bolj zavedajo, če ste dovolj jedel.

6. Raztezne vaje za prožnost

Večja prožnost je verjetno ena izmed najbolj znanih koristi raztezanje. Ko raztezanje, to podaljšali vlakna v mišicah in tako sčasoma povečati svoj skupna prilagodljivost. Prav tako omogoča, da mišice rastejo hitreje, vas tako da boste pridobili večje koristi od vadbe preveč.

7. Raztezanje izboljša cirkulacijo

Raztezanje vaše telo in mišice, poveča pretok krvi in ​​tako, izboljšuje dovod kisika in hranilnih snovi v mišice.

8. Izboljšuje koordinacijo in ravnotežje

Ko se raztezajo svoje telo redno, boste začeli, da se počutijo bolj samozavestni v svojih gibov in začeli ugotovili, da imate boljšo koordinacijo in ravnotežje. Vaš spoji bodo začeli na novo razviti njihov celoten obseg gibanja, tako da boste našli hojo, ki se gibljejo in se sklanja nad veliko lažje narediti.

9. Raztezanje je odličen stopgap, če se ne počutite do polnega treninga

Kadar nimate časa, ali se vam zdi malo slabo, se razteza omogoča idealen način, da še vedno dobili nekaj vadbe, ne da bi preveč sami izvajali. To je lahko tudi dober način, da se prepričajte, da ne boste dobili iz vadbene navade v celoti.

10. Manj stresa

Raztezanje lahko pomaga sprostiti napete mišice, ki bo v zameno, pomagajo razbremenitev stresa in tesnobe.

Ali veste, nekatere druge ugodnosti redno raztegovanje za zdravje in hujšanje?

Vas prosimo, da delite svoje misli in zdravstvenih in wellness nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...