10 prednosti zaustavitve pitja alkohola za 30 dni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 prednosti zaustavitve pitja alkohola za 30 dni

10 prednosti zaustavitve pitja alkohola za 30 dni

Ob premoru od pitje alkohola lahko prinese veliko koristi in nekateri od njih so precej presenetljivo. Nihče ne mora biti svetnik, in v resnici, lahko zmerno uživanje alkohola dejansko dobro za vas, ampak daje vašemu telesu popoln odmor od alkohola, lahko to storite veliko preveč dobro. Če redno pijete, potem berite teh deset razlogov, zakaj izrezovanje alkohol za samo trideset dni, vam lahko prinese nekaj zelo velike prednosti:

1. To zmanjšuje svojo toleranco do alkohola

Prednosti ustavljanja pitju alkohola, za 30 dni, so zelo številni. Preprosto povedano, bolj pogosto pijete bolj tolerantni do alkohola ste postali. To pomeni, da so učinki alkohola na vas, postanejo manj in je tako, morate piti več alkohola, preden začnete čutiti posledice in to lahko vodi ljudi, da pijačo v presežku. Odmora za trideset dni, vam vaše telo ponovno nastavite nazaj na normalno, tako da se ne mika, da pijejo več, kot bi smeli.

2. Zmanjša možnost, da postanejo odvisni od alkohola

Še ena od velikih prednosti ustavljanje pitje alkohola, vsaj za nekaj časa, da se zmanjša možnost, da postane alkohola odvisni. Saj ni treba biti pijan, da postanejo odvisni od alkohola; lahko postane psihološko odvisna le z nekaj pijače na dan. Če ste začeli čutiti, da razdražljivi, ko ne more piti, ali pa ne more ustaliti brez kozarca vina, v večernih urah, potem bi bilo morda pametno vzeti odmor od alkohola, za nekaj časa. Trideset dnevno obdobje abstinence bo pomagal prekiniti krog in bi se lahko izognete stvari slabša.

load...

3. Boste bolje spali

Alkohol lahko ste zaspani in vas spat, vendar pa je tudi verjetnost, da prekinejo svoje vzorce spanja. Redni pivci pogosto ugotovijo, da se zbudijo sredi noči in potem imajo težave pri pridobivanju nazaj spat. Samo mesec off pijačo in boste ugotovili, da vzorci spanja vrne v normalno stanje in da ne potrebujejo pijačo za vas, da spati.

4. To bo zmanjšalo tveganje za resne bolezni

Samo kratek odmor od pitja, in nato vsakih zdaj, bo v veliki meri zmanjša tveganje za razvoj resnih bolezni, kot so bolezni jeter, možganske kapi in raka. Mnogi ljudje verjamejo, da je le težko pivci, ki škodujejo njihovemu zdravju, temveč stalno pitje ima lahko škodljive učinke na zdravje nikomur.

5. Vaša polt bo izboljšala

Alkohol res ni dobro za vašo kožo na vse in trideset dni odmora bo vaše telo priložnost, da se znebite toksinov. Opazili boste, da vaša koža postane jasnejši in svetlejši, bo temne kolobarje pod vašimi očmi izginejo in vaše oči bodo ponovno pridobili iskrico.

load...

6. Boste lažje prodreti druge slabe navade

Ko ste pokazali, da si, da si lahko nehal alkohol za trideset dni, boste našli veliko lažje za reševanje druge slabe navade preveč. Morda zdaj lahko poskusite prenehanje kajenja, ali prenajedanja na čokolado. Če lahko nehal alkohol, lahko nehal ničesar.

7. Boste imeli veliko več energije

Alkohol vam lahko iskrica v času, ko pijete, ampak ko učinki izzvenijo, ste lahko zapustili utrujeni in izčrpani. Torej, še ena od dobrih ugodnosti po prenehanju pitja je, da boste imeli veliko več energije. Alkohol dehidrira telo in sokovi energijo in alkohol je tudi depresiven, zato lahko pustite preveč slabe volje.

8. Boste prihranili nekaj denarja!

Opustili pitje za en mesec bo pustil presenetljivo količino dodatnega denarja v žepu preveč. Ti bodo lahko dal, da je denarja za zdravo poslastica za sebe, kot nagrada, ali morda novi preobleki ali par čevljev. Vzemite si trenutek za delo, kaj vaši pitje stroške vi, večina ljudi, so presenečeni nad tem, koliko bi lahko prihranili v samo trideset dni.

9. Boste izgubili nekaj teže

Še ena od velikih prednosti prenehanju pitja alkohola, za 30 dni, je, da ste morda izgubili nekaj teže. Alkoholne pijače so polnjene polno neuporabnih kalorij, zlasti tiste pijače, ki so pomešani z sladkih mešalniki. Dokler jih ne nadomeščajo alkoholnih pijač z visoko sladkor, soda pijače, boste ugotovili, da boste izgubili težo enostavno na trideset dni, da ste prenehali piti.

10. Vas je spodbudila, da bi druge dobre zdravstvene izbire

Izdelavo ene zdrave izbire kmalu boste razmisliti o drugih zdrav način preveč. Verjetno boste pili več vode, ki vas bo hidrirani, boste imeli boljši apetit in jedo bolj zdravo hrano in morda celo občutek, kot ob več gibanja. En sam suh mesec čudežno ne bodo vas spremenili v gospoda ali gospo zdravje in fitnes, vendar pa bo dal nekaj hrane za misel.

Ali veste, nekatere druge ugodnosti prenehanju pitja alkohola za 30 dni?

load...