10 preprostih nasvetov o tem, kako iti vegan in ostati na proračunu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 preprostih nasvetov o tem, kako iti vegan in ostati na proračunu

10 preprostih nasvetov o tem, kako iti vegan in ostati na proračunu

Po One Green Planet, 7,5 milijona Američanov je zdaj vegan. To predstavlja 2,5% rast glede na leto 2009, kar dokazuje, da je veganska prehrana astronomska v priljubljenosti.

Obstajajo razlogi za to: Going vegansko lahko pomaga izgubiti težo hitro, izboljšali svoje fizično počutje ter povečati imunost, zmanjša tveganje za razvoj raka, in to je 100% zdravo in dobro za vas.

Toda eno od vprašanj, ki vedno prihaja iz newbie vegane je "kako mi uspe, da je veganska na proračun?"

To je dobro vprašanje, saj smo pogosto povedal, kako je "dobra stvar" res drago v primerjavi s hitro hrano. Dobra novica je, da je preživeli kot vegansko o proračunu popolnoma izvedljivo in tukaj je 10 preprostih nasvetov, ki vam pokaže, kako to storiti prav to.

load...

Vedno kupite v razsutem stanju

Ko sem prvič šel veganstvo, sem naredil napako novinec nakupa posamezne,-prep embalirano blago. To je velika napaka, ko ste iskali, da ostanejo na proračun, in kmalu sem dissevered to.

Večina supermarketi imajo oddelek, v razsutem stanju, kjer vodijo svoje žita, fižol, zrna in pločevink zelenjave. To je, če je treba v glavo, če želite ohraniti stroške.

Lahko bi tudi spoznali manager proizvajajo tako, da on / ona lahko vodi do datuma, na katerega koli znižanja cen in popustov.

Nakup Store Blagovne znamke

Veliko ljudi mi je smešno videti, ko sem jim povedal, da nakup trgovskih znamk. Ti poglej me, kot da sem čudna.

"Trgovske znamke so poceni in grdo," pa mi povej s toliko obsodbi v svojem glasu.

Vendar je to le ni tako črno-bela, kot se zdi. Ok, trgovske blagovne znamke so cenejši - ampak to je bistvo. In seveda vedno ne škrt na kakovost. Dejansko, če ste okusili trgovina z blagovno znamko žit in priljubljeno znamko kosmiče, verjetno ne bi mogli povedati razlike.

load...

V bistvu, bi lahko celo rekli, da je žitna trgovina znamka okusili bolje.

Ti bodo zagotovo vam prihrani denar!

Nakup Zamrznjena hrana

Sadje in zelenjava se lahko zamrznejo, in nakup zamrznjene hrane pomeni, da lahko kupite veliko manj, kot si običajno bi. Vse prepogosto smo kupili vrečo korenja, uporabite dva in vrgel ostalo v smeti pred nakupom drugo vrečo teden dni kasneje. Ko kupujete zamrznjene zelenjave, lahko uporabite dve zdaj in ostanek uporabimo kadarkoli želite.

Pojdi In Market Obiščite Kmetje

Veliko mest zdaj redno ali vsaj trgih sezonske kmetov, kjer so lokalni kmetje prišli prodajati svoje izdelke.

Si je vsekakor treba priti na eno od teh, ker si lahko prihranite nekaj denarja. Kmetje prodajajo svoje izdelke po nižjih cenah od velikih supermarketov, in jih bomo po vsej verjetnosti dal popust, če kupite v razsutem stanju, preveč.

Bodite ustvarjalni!

Recimo, da imaš nekaj pesa, kumare in veganski sir ostane neizkoriščen v vašem hladilniku. Te sestavine so bile tam tri dni in zdaj prihajajo blizu njihove uporabe je po datumu.

Verjetno ste pripravljeni, da jih vrgel vse proč, ker zagotovo ne gredo skupaj, kajne?

Narobe! jih vse držijo na sendvič in dodajte Zrno zadnjih ostankov svojega gorčice, preveč.

Hrana lahko še dolgo pot, če se ustvarjalno in začeti raziskovati nekaj več. Presenečeni boste, kako daleč lahko raztezajo stvari, če mislite, da zunaj polja malo.

Stop Eating Out Much

Obstaja veliko trendy in kolka veganskih kavarne in restavracije tam, še posebej, če živite v mestu. Čeprav so ti kraji služijo nekaj kakovosti, okusne jedi, bi morali videti bolj kot priboljšek tu in tam, ne pa kraj, da gredo za vsak posamezen obrok.

Čeprav bi kuharji mogli storiti bolje Falafel burger, kot tistega, ki ste ga kupili od trgovine, jedo ven ves čas bo stalo celo premoženje. Več o tem, kako kuhati veganski način in boste prihranili bogastvo.

Grow Your Own pridelkov

Ni dvoma, najbolj očiten način, da prihranite denar, kot je vegan, da raste svoje sadje in zelenjavo.

Zdaj, to zveni res zastrašujoče na prvi, ampak to ni tako težko, kot se sliši. Še več, to je res zanimivo in koristno.

Obstaja veliko krajev, ki jih lahko ogledate na spletu za nasvete o tem, kako rastejo, setev in žetev svoje pridelke, in lahko e-knjige preveč.

Vse kar potrebujete je nekje za rast vašega pridelke, kot so razdelitve, in malo znanja. Ko prideš v zamahu stvari, bo vaša trgovina račun znižale!

Bulk Out obroke s fižolom in riž

Včasih sem preveč sredstev, ko sem prvič postal vegan, ker sem zares lačen med obroki. Tako sem preživel veliko svojega denarja za prigrizke v želji, da ostanejo napolnil.

In potem sem spoznal, da sem lahko samo v razsutem stanju svoje obroke z dodatnimi ogljikovih hidratov in beljakovin prek poceni fižol in riž namesto. Rešil sem obogatel, in sem bil presenečen, kako daleč vrečko fižola ali paket riža traja. Fantastično!

Vedno načrtujte obroke Ahead

Včasih sem preživeti sreče na hrano vsak teden, ker nisem nikoli načrtovali svoje obroke vnaprej. Torej, kaj se je zgodilo, da sem zapravil toliko hrane - in denar.

Sem kupil zelenjavo, kot je špinača in nikoli ne uporabljajte celoten paket. Ali bi odprem vrečko špinače v ponedeljek in nato želeli uporabiti ostalo od tega v petek, do takrat pa se je šla črno sluzasto in sem moral kupiti drugi paket. To je pomenilo metanje pol vrečko špinače v smeti.

Če načrtujete obroke naprej, boste lahko prihrani toliko denarja in odpadkov.

Izogibajte fancy Foods

Veliko veganske hrane so res fancy in okusen OMG jaz samo želim, da ga jesti vse v redu zdaj.

Ampak ne more biti proračun vegan, če ste zelo zelo šibka.

Moj zadnji nasvet je torej, da bi se izognili fancy stvari in se držijo redni stvari. Hej, to je še vedno zdrava in vegansko.

load...