10 preprostih nasvetov o tem, kako premagati anksioznost | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 preprostih nasvetov o tem, kako premagati anksioznost

10 preprostih nasvetov o tem, kako premagati anksioznost

Ni človek na tem svetu, ki še ni nastala zaradi anksioznosti v nekem času ali drugo. Nekateri izmed nas trpi zaradi nje že prvi dan šole. Drugi dobili zaskrbljeni za izpite, ali javno nastopanje. Nekateri razvijejo strah o svojem zdravju, medtem ko so pestijo socialne anksioznosti. Potem je tu še strah pred novo službo ali celo poroko. Stvari lahko dobil tako slabo, da ne bomo celo želeli, da zapusti hišo.

Anksioznost lahko bodisi velika ali majhna. To je lahko bodisi rahla ovira, ali pa je lahko povsem onesposobijo. Včasih, ga lahko nadzorujejo, tako da ne uniči naše življenje, včasih pa se lahko v celoti prevzame nas, kar nam preprečuje, da bi sploh dobili iz postelje zjutraj.

Če ste se borijo s tesnobo v trenutku do točke, ko ne boste več počutili kot ste vi, je čas, da se boj za anksioznost. To je čas, da ga premagal in nazaj svoje življenje. Tako da je lahko pogled na 10 preprostih nasvetov o tem, kako premagati strah.

load...

Smile

Eden od najpreprostejših nasvetov o tem, kako premagati strah je nasmeh. Vedno nasmeh. Nasmejana naredi vse, kar se zdi, toliko bolje, in lahko celo vaša anksioznost zdi sploh nič.

Pomislite: Ko smo zaskrbljeni, čutimo nesrečen. Menimo, da dol, da smo nenehno namrščil, in hodi okoli z sključen ramena. Upamo, da bomo premagali in se počutimo poraženi.

Če ste začeli nasmeh bolj pogosto, da prijatelji, tujci, družino in celo sami v ogledalo, boste nenadoma počutili veliko bolj pozitivno. V bistvu, se boste počutili tako pozitivno, da lahko celo zmanjšajo svoje simptome anksioznosti. Poskusi!

load...

Bodite realni: Kaj je huje kar se lahko zgodi?

Usesti in razmisliti o najslabšem primeru. Res, kaj je dejansko najslabša stvar, ki bi se lahko zgodilo?

Na primer, recimo, da ste zaskrbljeni izpit. Preživite nekaj časa mulling nad najslabšem primeru. Prav bi bilo, da ti ne uspe, ali pa, da ne boste dobili v šoli vaših sanj.

Ali je mogoče, da imate napad panike.

Namesto, da bi boj proti strahu, da jo objameš. Živeti s tem. Pokažite, da niste strah njega. Sčasoma, po nekaj časa, panika bo naklon stran.

Spremeni svojo prehrano

Anksioznost je smešna stvar. Nekateri ljudje pravijo, da je strah zaradi česar so želeli, da bi jedli več, medtem ko drugi pravijo, da je strah pred njim njihov apetit. Včasih nas hrepenijo po določeni hrani, medtem ko drugih časih se počutimo bolne na samem pogledu na hrano.

Če si prizadevajo, da bi jedli s tesnobo, poskusite jesti hrano, ki je lažje zaužiti, kot so sadje in juho. Ne boj s hrano; vzemite si čas, in če se res ne počutim kot jedo nekaj - Enostavno ne jesti. Ne silijo sami.

To je zelo pomembno, čeprav je, da če se bo kaj jesti, morate pojesti nekaj zdravega. Vaše telo potrebuje pomoč prav zdaj, tako da mu dam nekaj hranilnih snovi, kot so vitamini, minerali in antioksidanti. Negujte svoje telo, potem po njej. Zadnja stvar, ki jo potrebujemo zdaj, je mastne hrane, ki vam daje možgansko meglo. Ni v redu.

Ali Kaj vas sprošča

Naslednji dober nasvet o tem, kako premagati strah je, da to, kar vas sprošča. Če vas kopel sprošča, stop, kaj počnete in si kopel.

Če sprehod v parku blaži stres, pojdite na sprehod v park.

Ne vodijo dajanje te stvari off, ker ste še vedno dobili "delo opraviti" - zdraviti se danes s tem stvari, ki vas sprostijo.

Naučite se, kako Breathe

Ko smo trpljenje s tesnobo, lahko naše dihanje včasih gredo vsi ven udariti. Čudno - smo nekako pozabili pravilno dihati.

To ima lahko čudne posledice na našem telesu. Na primer, z dihanjem, ki je iz udariti lahko povzroči prebavne težave, kot so napenjanje. To je zato, ker ko smo zaskrbljeni, smo nagnjeni k pogoltniti več zraka, kar lahko povzroči kopičenje plina.

Pravilno dihanje je potrebno vsakič, ko smo trpijo napad panike. Umiriti, morate vzeti dolgih, globokih vdihov za razliko od kratkih, plitve narave.

Živeti v tem trenutku

Drug velik namig o tem, kako premagati strah je, da živi v sedanjem trenutku.

Ena od največjih stvari, ki goriva je naš strah je strah tega, kar je prišel.

Na primer, recimo, da sem nestrpen o javnem govoru moram dati jutri. Jaz sem nestrpen, ker sem vedel, vse, kar se dogaja, da gre kaj narobe. Jaz sem že predstavljam sebe govoril množici, in to je, da me strah. V bistvu sem že zamislili celoten dogodek, preden se je tudi zgodilo.

Moramo ustaviti to; moramo ustaviti zavzetju dejanje, preden je to prišlo. Namesto tega moramo začeti živeti v sedanjosti. Moramo se ukvarjati s tem, kar se dogaja zdaj, ne pa tisto, kar se lahko zgodi kasneje. Kar bo pa bo.

Face do vašega strahu

Sliši se grozno, da se morajo spopasti na svoj strah. Če se bojiš dvigal, je zadnja stvar, ki jo želite storiti zdaj, je dobil v dvigalu. Ker veš, da boš dobil ujet tam. Samo ti to veš.

Te misli in strahovi postanejo patološki do točke, kjer ste stalno prebivajo na njih. Ti si zamrznjen, ne morete biti sami. To je tako veliko bolje soočiti strah in dokazati, da si to, pravzaprav, da ni bilo tako slabo, navsezadnje. In zdaj lahko naprej.

Imajo Dolžina

Naslednji dober nasvet o tem, kako premagati strah je, da so nekateri igrajo časa. Vem, vem; nisi star 12 let več. Ti si "prestar" za igranja.

Ampak pomislite: Mačke dobili nestrpen, tako kot psi. Toda, ko ste že kdaj videli tesnobe psa ali mačko, ki se igra? Izgledajo brezskrbno! Njihove misli so raztresen in oni ljubiti življenje. Enako velja tudi za otroke.

Torej, zakaj ne moreš imeti malo igranja za pomoč vas odvrnejo od svojih slabih misli? Kaj vam preprečuje, najemnin vaše lase in z malo otroške zabave? Morda želite polotita nekoga, igrajo frizbi na plaži ali teči okrog galeriji. Bodite uporniški.

Sprejmi, da ste želji

Veliko ljudi ima težave s sprejemanjem, da so dejansko zaskrbljeni, in namesto da bi se prepričali, da mora biti vzrok za to, kako oni občutek. To Vzrok je lahko karkoli, od tumorja do okvare živčnega sistema.

Ne sprejema svoj strah lahko bi vaše stanje še veliko slabše. Namesto sooča in ukvarja s tesnobo, boste namesto tega poslabša simptome, ki iščejo nekaj drugega, da je preprosto ne obstaja.

Vzemite si čas za svoje prijatelje

Naš končni nasvet o tem, kako premagati strah je, da se čas za svoje prijatelje. Če ste bili skrival stran pred kratkim zaradi svoje tesnobe, lahko to samo še stvari veliko slabše. Raziskave kažejo, da lahko preživljam čas z drugimi, nam pomaga, da se počutijo bolje o sebi; da lahko naše misli izven naših stisk in nas opominjajo, da je življenje za življenje in ne skrbi.

Kako premagati strah? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...