10 preprostih vaj, ki proizvajajo čudovite rezultate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 preprostih vaj, ki proizvajajo čudovite rezultate

10 preprostih vaj, ki proizvajajo čudovite rezultate

Lahko bi treninge zapletena in če boste to storili, vas lahko odvrne delajo skupaj. Če boste obdržali svoje vaje enostavna, jih lahko še vedno zelo učinkoviti in jih lahko storite, precej, kjerkoli. Če ste iskali, da bi dobili rezultate fitnes hitro, ne da bi prebral navodila za uporabo, pojdite nazaj k osnovam teh desetih preprostih vaj, ki proizvajajo čudovite rezultate.

1. Push up

Ponižni Push up je najboljša vaja, da je tam za tonika zgornji del telesa in gradi moč v rokah. Naj bo vaš hrbet naravnost, čeprav, ali pa bi se lahko zapravljaš svoj čas, ter si prizadevati za okoli pet do deset ponovitev naenkrat.

2. Sit ups

Za trebuh in jedra, sit ups so še ena preprosta vaja boste verjetno naučili v šoli. Ulezite se na hrbet, s kolena ukrivljen in stopala plosko na tleh, nato pa dvignite svoje telo, škrtanje gor, dokler ste v sedečem položaju. Tale je malo težko, če ste se ne izvaja za nekaj časa, pa ga poskusite in videli, kako priti na.

load...

3. Squats

Še ena zelo preprosta, vendar učinkovita vadba je čepenje. Sedi bo ton vaše noge in graditi mišice in neverjetne rezultate je mogoče doseči z gradnjo počepe v vašo dnevno rutino. So tudi odličen način, da bi izboljšali svoje ravnotežje in držo preveč.

4. Skoki fantov

Saj veš, kako narediti to, stojte z nogami skupaj, nato pa skoči in narediti zvezdo z rokami in nogami. Naj bo tempo in se bo veliko kardio vadbo, kot tudi tonika mišice v nogah.

5. Lunges

Lunges so še ena zelo preprosta, vaja noge tonika, da bo lahko dala svoje noge, da dodelano videz in dobili srčni utrip preveč. Kot vse naše preprostih vaj, ponovite tolikokrat, kot si lahko, dokler ne začutite pritisk in postopoma do številke, ki jo naredite na vsaki seji.

load...

6. Chin ups

Chin ups so super za zgornjem delu hrbta, kot tudi na rokah. Še enkrat, lahko brado ups je precej težko narediti, zato poskusite le nekaj prvi in ​​potem delati na več kot vaša moč gradi. Uporabite udari oprijem, kot tudi, da je tisto, zaradi česar je brado gor, ne pa težje, Zgornji oprijem, potegnite navzgor.

7. Camel cat razteza

Ta preprosta vaja je odličen način, da se raztezajo svoje telo in mišice, ko ste porabili veliko časa sedel, in kot del svojega rednega vaja rutino. Poklekniti na vse štiri in potem lok svoje nazaj gor, da izgleda kot kamela in nato dvignite in spustite glavo, boči hrbet v mački, kot so položaj.

8. Plank

Dodajanje desko za vadbo, vam bo omogočilo, da ton vaše abs hitro, kot tudi delo na hrbtu in ramenih. Ko spustite se na tla, da trebušne mišice učili za največji učinek.

9. Noge dvigala

Noge seznami so Anther ena od vseh časov classic vaj, ki jih lahko naredite doma. Ti bo dal mišice noge in svojo osnovno vadbo in jih lahko storite kadar koli, tudi med branjem revije.

10. Burpee

Eden najboljših, doma, kardiovaskularne vaje, na Burpee, bo kmalu vaš srčni dirke. Start iz stoječega položaja in nato hitro čepenje. Položite roke na tla in kick noge ven v push up položaj. Nato potegnite noge nazaj pod svoje telo spet, skok in ponovite.

Katere so vaše najljubše vaje, ki dajejo odlične rezultate?

load...