10 razlogov za pijačo zelenega čaja vsak dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov za pijačo zelenega čaja vsak dan

10 razlogov za pijačo zelenega čaja vsak dan

Kako dober je vaš jutro rutina? Tvoja jutranja rutina lahko nastavite za fantastičen dan, ali pa lahko nastavite za padec. Če je vaša jutranja rutina, je na mestu, bi lahko sami naložiti z dovolj energije in dobrote, tako da je preostanek dneva neverjetno.

Tako tudi mnogi od nas, čeprav, hiteti s pomočjo naših zjutraj brez ustrezne rutine. Mi zbudi prepozno, pivo lonec poceni kave, naletijo pod prho, nato pa hitro glavo skozi vrata za začetek vozi na delo. To ni dober začetek dneva!

Bistvenega pomena za mojo jutranjo rutino je skodelica zelenega čaja, ki sem jo pijem vsak dan. Jaz ne "vratu, da" medtem ko se po od tuša do kuhinje v mojo brisačo; Namesto tega sem dal na stran dvajset minut vsako jutro, da uživajo svojo pijačo.

load...

Vsak dan pitje zelenega čaja je zelo dobra ideja, saj prihaja s tako veliko koristi za zdravje, ki spodbujajo vaše telo in duha, s tem vzpostavitev potrebnega okvira za neverjetno dan - in neverjetno življenje.

Tu so moje top 10 razlogov, da pijejo zeleni čaj vsak dan:

Zeleni čaj ohranja Iščete mlade

Na žalost je nemogoče potovati nazaj v čas in poglejte 21 za vedno. Ampak to je mogoče zmanjšati lastne učinke staranja, tako da je vaša koža videti tako sijoča ​​in tako gladko, kot je to storila, ko ste bili mlajši.

load...

Zeleni čaj skrbi za vašo kožo, ki ga zaradi česar je bolj odporna na škodljive UV žarki od sonca oddajajo. To vas ustavi iz zlom v gube, in vas ustavi videti usnju. Kar ni kul.

Zeleni čaj lahko You pametnejša

Kdaj imeli eden od tistih dni, ko imaš veliko dela storiti, vendar preprosto ne morem, da se vaš um v prestavi? Ali boste morali spremeniti za izpite, ali pa imaš veliko preglednic izpolniti za svojega šefa, je pritisk na - ampak nič ne bo zgodilo.

Zeleni čaj lahko pomaga. Vsebuje kofein (čeprav ne toliko kot kava, kar pomeni, da se ne boste počutili živčnosti), in to je to poživilo, ki lahko vam pametnejši.

Kofein deluje tako, da blokira nekaj, kar ti adenozin, ki povečuje proizvodnjo nevrotransmiterjev, kot so dopamin. To je dobra stvar, ker je dobil prave nevroni streljanje v možganih, ki spodbuja razpoloženje, reakcijski čas in spomin.

Zeleni čaj pomaga pri sladkorni bolezni

Sladkorna bolezen je bolezen, ki je v porastu, pri čemer vse več odraslih diagnosticirali z njim vsako leto. Več kot 300.000.000 ljudi po vsem svetu ga ima.

Vsak dan pitje čaja, je pomembno, če imate sladkorno bolezen tipa II, saj lahko pomaga urediti vaše ravni glukoze v krvi, s čimer preprečuje grdo trni v vaših raven krvnega sladkorja po obroku.

Zeleni čaj lahko tudi zmanjša tveganje za vas razvoj sladkorne bolezni na prvem mestu.

Zeleni čaj lahko pomaga, da gorijo maščobe

Oglejte si seznam sestavin na kateri koli kurjenje maščob dodatek, in boste verjetno videli zelenega čaja. Čudno, kajne?

No, ni res.

Glej, čaj prihodov zelene bat žganja in izboljšuje metabolizem. V študiji pri 10 zdravih moških, je bilo ugotovljeno, zeleni čaj za povečanje porabe energije za skoraj 5%.

Zeleni čaj lahko tudi poveča oksidacijo maščob za skoraj 20%, kar pomeni, da je to neverjetno čaj kuri več maščob.

To je fantastično, če ste poskušali shujšati.

Zeleni čaj lahko odpravljanje posledic alkohola

Dobil grdo mačka, ki uničuje vaš dan? Zaskrbljen učinki vašega pitja na jetra?

Zeleni čaj pomaga v kratkem času tako, da oprostitev mačka, in prav tako pomaga na dolgi rok, ki ga ščiti jetra.

Zeleni čaj lahko pomaga pri bolezni srca

Kot sladkorno bolezen, število odraslih, ki trpijo zaradi bolezni srca, je na nenehnem porastu. Če ste trpijo zaradi bolezni srca, zeleni čaj pomaga s sprostitvijo obloge krvnih žil, tako da, če pride do sprememb v krvni tlak, vaše telo je bolje obvladovati.

Zeleni čaj lahko tudi ustavi strdkov, ki je ponavadi številka 1 dejavnik za srčni napad.

Zeleni čaj lahko zmanjša tveganje za nastanek raka

Rak je seveda res grozno stvar. Čeprav ni čarobne tabletke, ki jo bo preprečilo, da so vsaj preventivni ukrepi, ki jih lahko sprejmejo za zmanjšanje naše tveganje.

In pitje zelenega čaja vsak dan je fantastičen preventivni ukrep.

Nekontrolirana rast celic, je vzrok za raka, in oksidativno škodo lahko povzroči celice, da uidejo izpod nadzora in se množijo brez omejitev. Antioksidanti, kot so tisti, najdemo v zelenem čaju, lahko to stop dogaja.

Vrste raka, da lahko zeleni čaj pomaga preprečiti vključujejo zleknjeno raka, raka debelega črevesa in raka na dojki.

Zeleni čaj spodbuja Bolj zdravi gumi & zobe

Kako dober je vaš nasmeh? Zmagovalna nasmeh je lahko razlika med ima veliko zaupanja in ne zaupanje v vse. Da bi vaša samopodoba zagon, bi lahko naredil veliko slabše, kot vsak dan pijejo zeleni čaj,

Čeprav lahko pitje kave madež zobe, zeleni čaj ima bolj pozitiven učinek in lahko dejansko dal svoj oralno zdravje veliko spodbudo.

Zeleni čaj lahko zmanjša tveganje za nastanek Alzheimerjeve bolezni 

Alzheimerjeva bolezen ni ravno nekaj, kar smo vajeni, da razmišljajo o tem, ko smo mladi, vendar je pomembno, da sprejme preventivne ukrepe zdaj in zaščititi svoje možgane.

Kot ste starost, vaših možganov starosti, preveč. In pri nekaterih ljudeh se bo razvila nevrodegenerativnih bolezni - kot je Alzheimerjeva bolezen.

Številne študije so dokumentirane, da imajo katehin spojine boste našli v zelenem čaju zaščitne učinke na nevronov v možganih, s čimer se znatno zmanjša tveganje za razvoj izčrpavajoče možganskih bolezni.

Zeleni čaj uničuje bakterije

Bakterije je dobesedno povsod, in ker si ga ne more videti, da je res težko za zaščito pred njim.

In tam je dobesedno nič slabši od zbujam z gripo le nekaj tednov po okrevanju zaradi gripe!

Kot tudi zaščiti svoje možgane, katehin-jev lahko uničijo tudi bakterije, s čimer se preprečuje viruse stresti opustošenje z imunskim sistemom. Zeleni čaj bo tudi zmanjša tveganje za razvoj okužb.

Ali veste, druge koristi zelenega čaja?

load...