10 razlogov za rast lastne hrane doma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov za rast lastne hrane doma

10 razlogov za rast lastne hrane doma

Ali imate na vrtu za hišo velikosti majhni državi, ali imate samo okno polje, vedno obstajajo načini, da lahko rastejo svoje hrane. Lahko rastejo svežih zelišč v vašem oknu polico, jagode v posodi, ali posadimo ven vrsto krompirja v rastlinskem obliž. Raste svojo hrano, je veliko lažje narediti, kot si mislite, in je tako zadovoljujoče, da bi lahko jedel svoj doma goji pridelke. Seveda, to je enostavno, da gredo v trgovino in kupiti vso hrano lepo zapakirana in čistiti za tabo, ampak tukaj so deset odličnih razlogov, zakaj bi raste svojo hrano biti toliko bolje.

1. To je bolje za okolje

Pomislite, koliko bolje za okolje bi bilo, če bi vsi zrasel nekaj lastne hrane doma. Ko smo nakupovanje v supermarketu le redko, če sploh kdaj, pomislite, koliko ogljikovega je bila oddaja, da bi dobili, ki proizvajajo v trgovino. To je precej verjetno, da je bila hrana prevaža na tisoče kilometrov v hladilniku prometu, da ga dobite na policah in bi se varčevanje vse, da se ogljik, ki samo raste nekaj si sam doma.

2. Boljšega okusa

Vsakdo, ki je že zrasla svojo hrano vam bo povedal, kako je bolj okus doma pridelana hrana. Sodobni intenzivne metode kmetovanja pomeni, da je zemlja hrana je zrasla v izčrpa vseh hranilnih snovi, ki so potrebne za zdravo rast rastlin, in to je, zakaj so morali dopolniti z umetnimi gnojili. Vaš dom pridelana hrana ne bodo imeli tega problema, tako da bo imel vso naravno dobroto in okus, ki so narava namenjeno.

load...

3. To je ceneje

Hrana, ki rastejo se bo vedno cenejši kot supermarket hrane. Osnove, ki jih potrebujete, da raste svojo hrano so semena, zemlja in voda, in ne morete dobiti veliko ceneje, kot je! Boste tudi prihranili pri stroških zagonu avto in vožnjo v trgovino, da stori vse za vaše nakupovanje.

4. To je dobro za vašo dušo

Vodenje vrt se je izkazala za zelo dobro za zmanjševanje stresa in tesnobe tudi. Nekaj ​​je zelo terapevtsko o daje naravi pomagajo s težijo vrt. Dejstvo je, čustvene prednosti vrtnarjenja so tako velike, da je vrtnarska terapija sedaj uporablja kot način pomagati ljudem boljši spanec in spopadanje s tesnobo in stres.

5. Veš, kje vaša hrana prišla iz

Ena od največjih prednosti raste svojo hrano je, da imate popoln nadzor nad tem, kako se prideluje hrana. Kljub vsemi pravili in predpisi, ki so bili opravili, prisotnost pesticidov in herbicidov v naši hrani, je še vedno velik problem. Če raste svojo hrano, ste lahko 100% prepričani, da je bila zrasla ekološko.

load...

6. To je dobra vaja

Druga velika stvar o raste svojo hrano je, da dobiš veliko vajo skupaj z njim. Tudi samo težijo majhen obliž vrtu vas bo raztezajo, potlači, dol in se spet nazaj. Vsi vemo, da nam vadba ohranja zdrav in ohranja bolezni na zaliv in vrtnarjenje je prijeten način, da bi dobili nekaj vadbe in malo svežega zraka. To je veliko bolj zabavno kot teče okrog bloka in dobiš nekaj okusno jesti od njega, kot tudi.

7. To je velika vzgoja otrok

Ti bi bil presenečen, kako veliko otrok ne ve, kje prihaja hrana in otroci lahko naučijo oblika veliko dobili na vrtu in raste svojo hrano. Ti lahko izvedeli, kako rastline rastejo, kaj potrebujejo rastline in lahko pomaga načrt in skrb za vrt preveč. Prav tako bo jih dobili v navado jedo zdravo hrano, in da ne more biti slaba stvar sploh.

8. Pomaga za spodbujanje biotske raznovrstnosti

Tudi vaš majhen obliž vrta lahko zatočišče za divje živali, in če ste posadili več različnih kultur, boste pritegnili vse vrste divjih živali. Obsežno gojenje je odstranjevanje zemlje svoje raznolikosti, ampak tvoj z domačega vrta vrt bi lahko zagotovil dom za veliko različnih vrst žuželk, tudi če živijo v velikem mestu.

9. Doma pridelana hrana je boljša za vas

Obstajajo številne študije, ki so se izkazali, brez dvoma, da je doma pridelana, organska hrana vsebuje veliko več hranilne koristi kot masa proizvedene hrane. Ti bodo dobili več vitaminov in mineralov iz vsakega posameznega ugrizu vašega domačega proizvoda in ne more biti sveža, kot tisto, kar si izbral iz svojega vrta.

10. To je veliko lažje, kot si mislite

Raste svojo hrano, je zelo enostavno in vam ni treba biti strokovnjak, da bi začetek. Lahko začnete z nekaj malega, kot so sajenje nekaj zelišč, ali gojenje nekaj rastlin paradižnika. Ko ste poskusili svoj prvi pridelek, ki ste odraščali sami, vas bo zasvojen s hortikulturno bug za vedno!

Kaj menite o ideji raste svojo hrano?

load...