10 razlogov, zakaj bo v telovadnico izboljšalo vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov, zakaj bo v telovadnico izboljšalo vaše življenje

10 razlogov, zakaj bo v telovadnico izboljšalo vaše življenje

Za nekatere ljudi, bo v telovadnici, je druga narava. To je naravno, kot je dihanje za vas in I. To je nekaj, kar so storili, ne da bi mu daje drugo misel. Po vsem, vedo, da izboljša svoje življenje, zakaj ne bi šel v telovadnico?

Problem za vse nas je, da je pridobivanje motivacijo, da gredo v telovadnico ni ravno enostavno. Lahko pomislite na vse vrste razlogov, zakaj bo v telovadnici ni res za nas. "To bo nas preveč utrujen", smo rekli. "Nimamo časa ', trdimo.

"To ne bo izboljšalo naše življenje", smo se izpodbija.

Ampak tukaj je stvar: Greš v fitnes in delajo BO izboljšati svoje življenje. Če je vaša naravna nagnjenost je popivanje na polje sprejemnikov in hitro hrano po napornem dnevu v službi, boste verjetno potrebovali nekaj razlogov, zakaj gredo v telovadnico bo izboljšalo vaše življenje neizmerno. Tukaj je deset koristi fitnesa:

load...

Vaše telo se bo počutil Velika dolgoročno

Morda ste poskusili bo v telovadnici, ko je imel intenzivno uvodni vaja sejo, nato pa čutil bolečine in achey naslednji dan.

Kot, res boleče in achey.

Vsi smo bili tam, ampak veš kaj? Te zgodnje bolečine so povsem normalno in bo sčasoma izginila več v formi dobiš. Bo v telovadnici, je nekaj, kar moraš delati; to je nekaj, kar moraš storiti redno. Če boste to storili, bo vaše telo čutijo koristi na dolgi rok. V bistvu, se boste počutili neverjetno in serviser kot kdajkoli prej.

load...

Ker je zdravo ?!

No, duh!

Morda je najboljši razlog za hitting telovadnico je zato, ker je to dobro za vas.

In mi ne govorimo o malo dobrega za vas: Govorimo o cel kup dobro za vas. Bo v telovadnici je prava stvar in edini najboljši način za izboljšanje vaše splošno zdravje danes. Če imate kakršne koli zdravstvene težave, ali če si želite izgubiti nekaj teže, zaplesti do telovadnice je odličen kraj za začetek.

Vaši odnosi bo izboljšala

To je še ena od čudovitih koristi fitnesa. Če ste samski in pripravljeni, da se družijo, glavna stvar, da bi se vas razočaral v trenutku, ko je vaše telo. Morda to ni v najboljši formi, da je bil v, in morda je bilo videti veliko boljše dni. Morda si mislite, da je v redu, vendar ste vedeli, da za zmago na dating igro vaše telo mora biti boljši kot v redu.

Bo v telovadnici bo redno, da si seksi. Dejstvo. In ljudje obožujejo seksi ljudi! Bo v telovadnici bo izboljšala vaše zaupanje in vam ga vklopite okoli nasprotnega spola. Boste videti neverjetno in občutek neverjetno.

Boste bolje spali

Leta 2017, mnogi od nas so zelo pod stresom. In ker smo res pod stresom, smo ugotovili, da je težko dobiti spanje redni dober noč. Mi morda dobili iztrga spanja tu in tam, in menijo, da je zmago, ko smo spali več kot 4 ure.

Odličen način, da se utrudi ven, tako da spiš 8 ur ali več, je, da zadeti telovadba bolj pogosto. Delo od vas izčrpa seveda tako, da je vaše telo pripravljeno, da takoj, ko vidi svojo posteljo spusti. V bistvu, bi lahko celo padec, preden prideš v posteljo!

To lahko zmanjša tveganje za diabetesa tipa 2

Primerov sladkorne bolezni tipa 2, so v porastu, in ker tako mnogi od nas so razvoj te izčrpavajoče bolezni bi ti oprosti ob predpostavki, da ne obstajajo preventivni ukrepi.

Toda medtem ko so nekaj primerov sladkorne bolezni tipa 2 do genetike, še vedno se nekaj stvari, ki jih lahko storite, da zmanjša tveganje - kot bo v telovadnici.

Redna vadba pomaga nam priti v formo, trim maščobe in presnavljajo glukozo, ki so vse bistvene za staving off diabetesa tipa 2.

Boste Doživite Več Vesele kemikalije

Vesele kemikalije se morda sliši nekoliko nadrealistična in psychedelic, ampak ko smo uresničujejo naše telo izloča endorfine - ali vesele hormonov. Ti hormoni povzroči neverjetne občutke sreče, da bi nas počutijo bolje o svetu, lajša simptome stresa in depresije.

Saj ne bo tako pod stresom Anymore

Od kod stres prihaja iz? Včasih je težko reči. Toda tisto, kar vemo, je, da mnogi od nas počutijo zelo poudaril in tesnobe, ko imamo čas v naših rokah. Sedimo v zaprtih prostorih, ki jih sami, twiddling naše palce in razmišljanje slabe stvari.

Včasih smo tudi poudariti pa bo v telovadnici. Mislimo, da je pred nami o vsem, kar moramo storiti; moramo izbrati naše telovadnice oblačila, paket naših telovadnice vrečko, izbrati nekaj pre-vaja glasbo, v avto, in tako naprej.

Fuj!

Namesto tega si ne bi smeli razmišljati o tem in dobili svojo rit dol v telovadnico. Bo v telovadnici vam bo dala priložnost, da nekaj stori, ne pa sedel okoli in pustite vaše skrbi zbrali v velikem velik kup. To vam bo dala priložnost, da se spustili nekaj pare in povečanje vaše samospoštovanje. Ne razmišljam o tem - samo to!

To bo izboljšalo tako misliš o sebi

Še ena od velikih prednosti fitnes je, da bo izboljšal način menite o sebi.

Vsi smo šli skozi intenzivno obdobje introspekcije. Smo našli pomanjkljivosti v našem telesu, izločiti madeže in se pritožujejo nad dejstvom, da nismo 21 več. Mi smo že starejši in se stvari samo še slabše. Gravity je končno ima svoj zloben način z nami. Drat!

Namesto MOPE o tem, kako vaše telo je v tem trenutku, bo v telovadnici vam daje priložnost, da narediš nekaj o tem. To vam daje priložnost, da izboljšajo vaš pogled, tako da boste lahko stisnite v to par kavbojk znova in strut svoje stvari, brez skrbi, kaj drugi mislijo o tebi.

Zapolnjuje čas

Če ste kdaj uporabili online dating stran, ki jih zagotovo ne more pomagati, ampak opazil, da veliko ljudi seznama bo v telovadnici kot enega od svojih najboljših hobijev. Torej, če ste kratko o hobijih in potrebujejo nekaj drugega, da mine čas kot pomikanjem gor in dol Facebook ves čas, bi telovadnica postala vaša nova gledališče sanj.

To lahko zmanjša tveganje za Alzheimerjevo bolezen

Tveganje za razvoj Alzheimerjeve povečuje, kot smo dobili starejši, ampak eden od načinov za zmanjšanje tveganje je, ki jih bolj pogosto dogaja, da v telovadnici.

Čeprav bo v telovadnici zagotovo ne bo 100% vam preprečujejo razvoj upad kognitivnih sposobnosti, lahko okrepi možnosti za izogibanje tako izčrpavajoče bolezni z. To je zato, ker vaja pomaga naši možgani za proizvodnjo kemikalij, ki podpirajo hipokampus, ki je bistveni del možganov, ki nam pomaga, da se naučijo in si zapomniti stvari.

Ali veste, druge prednosti fitnes?

load...